Ryžkitės padaryti tai, kam seniai ruošėtės

Pribrendo laikas pokyčiams. Ryžkitės padaryti tai, kam seniai ruošėtės, bet vengėte, kam pritrūkdavo laiko, drąsos, užsispyrimo ar geros valios (jūsų, artimųjų ir pan.). Jei reikia nuo ko nors atsiriboti, atsiribokite, nukirsti – nukirskite. Ir nesigailėdami išmeskite, palikite, užmirškite. Dabar verta kažko atsisakyti, kad padarytumėte vietą naujam. Pakaks ne tik įkvėpimo, gerų minčių, bet ir praktinės nuovokos, sugebėjimo ne tik kalbėti, bet ir daryti. Tai tinkamas laikas imtis permainų, įvairių reorganizacijų tiek darbe, tiek namie. Tiks spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus, taip pat tikrinti sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo kursą. Palanku kreiptis į šefą ar į valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Tai geras laikas gerai apgalvotiems įsipareigojimams prisiimti bei ilgai rengtiems susitarimams, dokumentams tvirtinti. Beje, bendraudami pasistenkite būti aiškūs ir konkretūs, tikrinkite, ar jus teisingai supranta. Geras laikas ilgalaikių kelionių pradžiai, misionieriškai veiklai. Taip pat patartini didesni fiziniai krūviai – gerai daugiau sportuoti, fiziškai dirbti. Palanku pradėti sportuoti. Netinka gaminti maistą. Ne pats geriausias laikas romantiškiems pasimatymams. Dažniau dekite ugnį, į ją žiūrėkite – palanki meditacija prie ugnies.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Puiku buvo regėti ugnį, žaibą – permainos, dangų, žvaigždes, skraidyti – apsauga, svajonių išsipildymas. Blogai buvo sapnuoti šventuosius, bažnyčią – išbandymai, krizė, mėsą, kraują – liga. Būti uždarose patalpose, koridoriuose, turėti raktus, spynas – laisvės praradimas, kalėjimas, ligoninė. Gyvūnai – gresia apkalbos, melas. Blogas ženklas: be priežasties šalti, drebėti – apsaugos praradimas, jei kas nors savaime užsidegtų jūsų namuose ar ant jūsų – vidinės nešvaros požymis, taip pat gaisrą matyti ar daug juodų dūmų. Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – jėgos įgijimas, jei vėjo gūsis atvertų namuose langus, duris – turtas ar nauja pažintis, kelionė, kraustymasis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas užsiimti tik gerai žinomais darbais ir nepalankus imtis ko nors naujo; tinkamos spalvos – pilka, žydra, žalsva.

Avinas (03 21–04 20). Pauzės laikas, kai verta bandyti išgirsti neišsakytus žodžius, pažvelgti į nematomus dalykus... Stenkitės labiau vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, neversti savęs daryti to, ko nesinori. Ir mažiau kiškitės į įvykių eigą – savaime viskas susitvarkys geriau nei jums stengiantis. Beje, nerimas gali būti perdėtas. Laukia įspūdingas vakaras.

Jautis (04 21–05 20). Kaip niekada aiškiai pajusite laiko tėkmę, neišvengiamą permainų artėjimą. Suprasite, kad jau nebebus taip, kaip anksčiau, kad teks kažką perdaryti, keisti... Apmąstykite, kaip racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte, kad daugiau laiko galėtumėte skirti poilsiui, vidinėms jėgoms atgauti. Ir drąsiai atsisakykite to, kas jums per sunku, kas slegia, kausto. Vakare verta eiti anksčiau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsiskleidžia, kas buvo slėpta, meluota. Imate suprasti, kur buvo jūsų pačių klaidos, o kur svetimas kvailumas kaltas. Dabar nebereikia patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus kelio. Jei gimtadienį atšventėte, galite drąsiai imtis permainų, priešingu atveju turite būti apdairesni prieš kirsdami – gal šaka dar gyva ir duos vaisių? Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos. Vakare palankūs susitikimai neoficialioje aplinkoje darbo klausimu.

Liūtas (07 23–08 22). Dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas. Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus. Tinka imti paskolą veiklai, transporto priemonei įsigyti. Vakare įtampa greitai praeis, jei išsiruošite į svečius: aplankykite savo senus bičiulius. Beje, diena gera užsirašyti į sporto klubą.

Mergelė (08 23–09 22). Nedirbkite sunkių darbų, ieškokite pagalbininkų. Beje, tinkamas laikas įvairioms deryboms, susitarimams. Gauti pasiūlymai bus naudingi, bet neskubėkite jų priimti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai. Ir nedarykite nieko, kam prieštarauja jūsų partneris. Vakare bus naudingos atsipalaidavimo procedūros, masažai. Gerkite raminamąsias arbatas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Palanki proga ieškoti darbo užsienyje ar pasirašyti darbo sutartis su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Optimizmo pakaks, būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, o du – atgal. Svarbių dalykinių susitikimų, sudėtingų užduočių, sunkių darbų rytdienai neatidėkite. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Vakaras palankus įvairioms sveikatingumo procedūroms.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Venkite ginčų su vadovybe bei tėvais. Verta baigti kadaise pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima. Vakaras žada romantišką pažintį svečiuose, kelyje, tiesa, įvykių neskubinkite. Mokėkite išlaukti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Imkitės skubių reikalų tvarkymo ir pasistenkite kuo daugiau spėti – rytdienai atidėti darbai kuriam laikui įstrigs. Palanki diena kelionėms, susitikimams su žmonėmis, atvykusiais iš svetur. Gerai pirkti daiktus, techniką, taip pat transportą veiklai. Palanku pradėti mankštintis siekiant tobulinti figūrą. Vakarą geriausia praleisti namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Susitelkite į veiklą. Palankūs darbo susitikimai su žmonėmis iš toli. Tinkamas laikas ir komandiruotėms. Imkitės svarbių reikalų, spręskite finansines problemas – tai naudos metas. Gerai pasirašyti ilgalaikius bendradarbiavimo susitarimus (ypač su užsieniečiais). Vakaras geras aplankyti giminaičius, tinkamas ir bičiuliškiems susibūrimams.

Žuvys (02 19–03 20). Dabar jausitės stiprūs. Nors veiklos apribojimų pastaruoju metu vis atsiranda, šiandien galite kai ką pakreipti savo naudai ir užbėgti įvykiams už akių. Bus nebloga proga aplenkti priešininkus, konkurentus: jei gimėte ne pirmomis ženklo dienomis, imkitės svarbių veiksmų, kad užtikrintumėte savo lyderystę ateityje. Tinka tvarkyti bet kokius skubius, neatidėliotinus reikalus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą