Diena žada netikėtą, didelę sėkmę, bet kartu slepia pavojus

Dvilypis metas, žadantis netikėtą, didelę sėkmę, bet tuo pat metu ir slepiantis pavojus. Nors diena aktyvi, skubėti nereikėtų. Tai kiek apgaulingas metas, kai ne viskas teisingai įvertinama (situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, arba atvirkščiai) ir adekvačiai sureaguojama, kai lengva pražiopsoti tiek savo laimę, tiek svarbų įspėjimą. Svarbu nepasiduoti kraštutinumams – per didelė ramybė gali signalizuoti, kad pervertinate savo galimybes ar neįžvelgiate slaptų trūkumų. Kita vertus, baimė, per didelis įtarumas irgi užkirs kelią sėkmei. Tad neparaskite realybės (arba atsakomybės) jausmo. Pasistenkite neapgaudinėti nei savęs, nei kitų – būkite drąsūs (bet ne paranojiški), pripažinkite situaciją tokią, kokia yra iš tiesų. Taps paranku vadovautis gastronomine taisykle, kad geriau karti tiesa nei saldus melas! O melo šiandien vis pasitaikys – gražaus, mielo, šmaikštaus, o svarbiausia – įtikinamo... Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite, dažniau prisiminkite liaudies išmintį, kad kaltas ne tas, kuris pasakė, o tas, kuris patikėjo. Kaip ir vakar, išlieka apgaulių, vagysčių, sukčiavimo tikimybė. Nepraleiskite progos pasikalbėti svarbiu klausimu su kompetentingais asmenimis. Tvarkydami reikalus labiau pasikliaukite intuicija ir įkvėpimu – taip mažiau suklysite (protas gali ir pameluoti). Imkitės tų darbų, kurie anksčiau nepavyko. Žadėkite, įsipareigokite atsargiai, atidžiai tikrinkite pasirašomus dokumentus. Beje, nesivelkite į diskusijas – per daug ambicijų, per mažai racionalumo. Venkite intrigų. Šiandien būkite atidesni vaikams – jiems skirkite daugiau dėmesio. Patys irgi raskite laiko žaidimams – šiandien naudinga pabūti vaiku. Sėkmingiausias metas – šiandien iki 20 val., tad visus svarbius, sudėtingus klausimus reikėtų spręsti iki to laiko. Vakarą skirkite vien ramiam poilsiui be santykių aiškinimosi ir ginčų. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, turtas, žuvis – sėkmė, paukščius – gera žinia, susitikimai su šauniais žmonėmis. Valgyti vaisius, uogas – naudingos pažintys, pagalba, plaukti – išsilaisvinsite iš priklausomybės. Ugnis – jėgų praradimas, pavojai, katastrofos, gyvatės, drakonai – liga.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklinį daiktą – vienatvė, galite netekti gero draugo, artimo žmogaus, jei saga ištrūktų – liga, jei raktas sulūžtų ar spyna sugestų – gresia skurdas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei kas nors jums pokštą iškrėstų, jei paukštis ant palangės atsitūptų, nuo ryto būtų giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti ir užbaigti, naujų darbų pradėti neverta; palankūs melsvi, sidabriniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Tai lyderystės metas, atnešantis sėkmę tvarkant darbo ir meilės reikalus. Vis dėlto neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – nebūkite tikri, kad viską žinote ir teisingai įvertinate. Diena žada naudingą bendravimą, tad atidžiau klausykite, ką kiti kalba, tarkitės, viskuo domėkitės.

Jautis (04 20–05 20). Neskubėkite nuliūsti – nė nežinote, kokios džiugios staigmenos šiandien jūsų laukia, kaip esate mylimi, kokie reikalingi. Tik jėga šiandien nieko nesiekite – nei dalykiniuose, nei meilės reikaluose. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti, beje, iškart nė nesuvoksite, kuo tai jums naudinga ir kaip reikalinga. Daugiau dėmesio skirkite sau, ramiam poilsiui.

Dvyniai (05 21–06 21). Reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Nestigs ne tik gerų draugų, pakaks ir gerų, dosnių pažadų, deja, ne visi jie bus įvykdyti. Vis dėlto tai gero persilaužimo ir tvarkant reikalus, klostantis santykiams su draugais, mylimu žmogumi metas. Tik nepamirškite mylimajam pasakyti to, dėl ko abu esate laimingi.

Vėžys (06 22–07 22). Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote! Dabar pasiteisins įdėtas triūsas, atkaklios pastangos – jūs laimėsite! Tinka su vadovybe aptarti savo karjeros perspektyvas. Tiesa, vakare galite būti pernelyg kategoriški bendraudami su artimaisiais, venkite sukelti įtampą – ginčai greitai įsižiebs, o teisybės ieškoti bus bergždžia.

Liūtas (07 23–08 22). Jėgų persvara aiškiai jūsų naudai. Jei prisiminsite dar ir praeities pamokas, rasite puikią išeitį jums svarbiu klausimu. Tiktų pakovoti už savo ir šeimos interesus, įtaką. Beje, nesugalvokite vakare pykti ant sutuoktinio – vargu ar pakankamai suvokiate jo elgesio motyvus.

Mergelė (08 23–09 22). Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Imdamiesi reikalų elkitės intuityviai, nieko pernelyg nesvarstydami – neapsiriksite. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, draudimu, paskolomis. Vakaras gana įtemptas, nepatartina kur nors vykti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar draugų bei partnerių dėka galite pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę. Galimos džiugios staigmenos iš sutuoktinio.

Skorpionas (10 24–11 22). Dalykiniams reikalams tvarkyti ypač tinkamas laikas. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Geras laikas susitikti su nauju darbdaviu, pasirašyti naują darbo sutartį. Palanku tikrintis sveikatą. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmės bei naujų pergalių metas. Galite sulaukti pelnyto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Nepraleiskite progos įgyti gerų sąjungininkų – jais gali tapti ir jūsų vaikai, ir mylimas asmuo. Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau galvokite, kas neišeina, kitaip pražiopsosite ir nepasinaudosite dabar atsiveriančiomis naujomis galimybėmis. Imkitės aktyvios veiklos, nebijokite rizikuoti, leistis į nežinomybę (ypač jei jus palaiko sutuoktinis, šeima, partneriai darbe). Šiandien gauti pasiūlymai, išgirstos naujienos gali tapti jūsų ateities sėkmės pagrindu.

Vandenis (01 20–02 18). Netikėtumas bus laimingas, o svarbiausia bus greita reakcija. Tad susitelkite ir padarykite tai, kas jums labai svarbu, nes ši diena padės užtikrinti tolesnę sėkmę. Iki 20 val. geras laikas kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių.

Žuvys (02 19–03 20). Ši diena – maža išimtis šiuo nepalankiu Juodojo Mėnulio laikotarpiu, jūsų pastangos nėra tuščios ir pavyks sutvarkyti ne vieną svarbų reikalą. Bus palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar meilės nesusipratimų. Tinka ieškoti alternatyvaus uždarbio. Beje, vakare bus pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu, tad ginčytinus klausimus aptarkite iki 20 val.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą