Diena prasidės puikiai

Mažiau planuokite – labiau pasikliaukite savieiga. Diena prasidės puikiai ir svarbesnius reikalus patartina sutvarkyti iki pietų. Tai bus palankus metas įvairiems susitikimams, susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, teisiniams reikalams tvarkyti. Beje, tai bus gera proga atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę.

Tiks užsiimti bet kokiais darbais, bus palanku pradėti mokytis naujo amato. Nuo 14 val. 21 min. jau bus nebepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas atsakingiems sprendimams priimti. Tai bus iliuzijų, įtikinamų apgaulių laikas, išaugs ir vagysčių, įvairių aferų tikimybė. Pasistenkite likti nuošalyje nuo siūlančių neribotas perspektyvas, aukso kalnus... Kad būtų lengviau nepasiduoti šviesios ateities pagundai, pabendraukite su kokiu nors pesimistu (bent jau flegmatiku). Tai bus naudingas pokalbis. Antrąją dienos pusę derėtų vengti ir svaigalų, taip pat labiau pasisaugoti apsvaigusių (nesvarbu, nuo ko) asmenų. Būkite atidesni maisto kokybei – apsinuodijimai labiau tikėtini. Romantiškiems nuotykiams ar pasilinksminimams vakaras irgi netinkamas. Beje, visa diena netinkama santykiams nutraukti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus – geros permainos. Palanku buvo regėti dangų, ugnį, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga, medžius – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga, plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas nors įkristų, saugokitės apgaulės, galite būti suklaidinti, gedimai vandentiekyje.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą, pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenkiančiu žmogumi, išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis iki 15 val. 43 min. nepalankus, vėliau tinkamas imtis sudėtingų, svarbių darbų; palankios spalvos – juoda, raudona, balta.

Avinas (03 21–04 20). Konkurentai bei priešai gali imti spausti – pasistenkite į tai nereaguoti. Kad ir kas nutiktų, likite taikūs, siekite kompromiso. Laikykitės duotų pažadų, tiesa, įsipareigoti naujuose dalykuose nereikėtų. Nesugadinkite artimiesiems nuotaikos tuščiais ginčais, priekaištais. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių – tai gali išskirti. Nesivelkite į ginčus, ypač su sutuoktiniu, – teisiųjų nebus. Vakare neverta kur nors vykti. Ilsėkitės namuose.

Jautis (04 21–05 20). Savo užduotis atlikite itin atidžiai – galite sulaukti priekabių, kritikos. Sudėtingesnius ir rizikingesnius darbus reikėtų spėti atlikti iki 14 val. Darbe antrąją dienos pusę galite susidurti su tam tikra neteisybe (vakare tai laukia ir namuose) – tik nemanykite, kad jums pavyks ką nors įrodyti. Beje, nereikėtų leisti šefui suprasti, jog esate už jį protingesni, teisingesni. Ne laikas aiškintis darbo santykius ar reikalauti didesnio atlyginimo. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus rytmetys – jums seksis darbo ir meilės reikalai. Deja, po 14 val. 21 min., prasidėjus iliuzijų laikui, galite neįvertinti savo realių galimybių ir leistis į finansinę avantiūrą ar tiesiog per smarkiai paišlaidauti. Deja, situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, tad nesileiskite suklaidinami reikaluose (finansiniuose ypač) ir nesivelkite į naujus romantiškus nuotykius. Vakare būkite atidesni maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas, labiau tikėtini apsinuodijimai.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite liūdesiui, nekaltinkite artimųjų, o ypač mamos dėl nesėkmių. Tiesa, rytas geras buitiniams reikalams tvarkyti. Darbe atidžiau atlikite užduotis – galite suklysti. Po 14 val. 21 min. jau nebepalankus metas – padaugės kliūčių, traumų, apribojimų, tiek reikaluose, tiek meilėje. Tuomet geriau niekuo rimtu neužsiimti. Šiandien patartina daugiau laiko praleisti namuose, bent jau vakarą leiskite su artimaisiais. Ir būkite jiems mielesni, taikykitės, pasistenkite įvykdyti anksčiau duotus pažadus.

Liūtas (07 23–08 22). Rytmetį galite daug ką suspėti. Iki 14 val. 21 min. palankus metas svarbiam pokalbiui, reikalingam daiktui įsigyti. Vėliau patartina mažiau kalbėti, nesiklausyti paikų šnekų. Antrąją dienos pusę daug nenorėkite ir nesiblaškykite (ypač tvarkydami finansinius reikalus). Venkite daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti – stenkitės ne pasakyti, o išgirsti. Neskubėkite vairuodami – didesnė automobilių avarijų tikimybė. Vakaras sudėtingas, labiau pasaugokite asmeninius daiktus, pinigus, turtą, būkite atidesni kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Rytmetys tinkamas pasirašyti turtinį dokumentą, sandorį, įsigyti ką nors vertinga, tiesa, jokių stichiškų sprendimų: viskas turi būti apgalvota. Po 14 val. 21 min. kritinis metas, kai reikėtų labiau pasisaugoti pavydo, – elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais ar turtu. Vakare išaugs apgaulių, vagysčių tikimybė. Ypač atsargūs būkite su pinigais. Atsargiau eikite per gatvę, nerizikuokite vairuodami. Bus svarbu atsižvelgti į sutuoktinio, aplinkinių nuomonę bei poreikius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iš esmės viską matote aiškiai ir sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad rytą tiks tvarkyti atsakingus reikalus. Po 14 val. 21 min. nederėtų priimti svarbių sprendimų – jus gali užvaldyti iliuzijos. Ypač vakare reikėtų labiau pasisaugoti traumų, tuomet tikėtini ir neaiškūs galvos skausmai. Venkite svaigalų. Ir mokėkite nereaguoti. Tylėkite – kiti neturi žinoti jūsų nuomonės. Antroji dienos pusė jau nepalankus metas, kai nieko neįmanoma teisingai nuspėti: viskas gali keistis nenumatyta linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 14 val. nebloga proga konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Vėliau verta ilsėtis – nesiimkite spręsti sudėtingų problemų ar dirbti komplikuotų, varginančių darbų: tik sau pakenksite ir reikalą įklampinsite. Kad ir kuo užsiimsite, nepasiduokite azartui, nerizikuokite. Beje, tapsite įtaigesni, tad mažiau kreipkite dėmesio į kažkieno komentarus, pasiūlymus – vėliau tai nepasiteisins. Labiau pasirūpinkite savo sveikata.

Šaulys (11 23–12 21). Jei viskas apskaičiuota, jei jums pritaria sutuoktinis, partneriai, pirmąją dienos pusę galima rizikuoti, tačiau po 14 val. 21 min. nurimkite ir venkite bendrauti – draugų įtaka gali būti labiau žalinga nei naudinga. Saugokitės, kad kam nors padėdami neįsiveltumėte į klampius reikalus. Problemiškas vakaras – nespręskite jokių problemų, eikite anksčiau ilsėtis. Būkite atsargesni dirbdami, keliaudami – didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rytmetys geras, tačiau antrąją dienos pusę šefas gali suabejoti jūsų reikalingumu, profesionalumu, net jei tam nebus rimto pagrindo. Pasistenkite jo vengti – aiškinimaisi atsigręš prieš jus. Vakaras žada ne itin smagių staigmenų. Mažiau jaudinkitės – tai laikini nesklandumai. Saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – nesipykite, nes jūsų ryšys gali nutrūkti. Vakare neblogai aplankyti tėvus, šeimos draugus.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmoji dienos pusė iš tiesų sėkminga ir palanki imtis sudėtingų darbų, tvarkyti atsakingus dalykinius reikalus. Tačiau po 14 val. 21 min. neapsigaukite gražiais pasiūlymais, žaviais pažadais – jie tikriausia liks neįvykdyti. Mažiau patarinėkite, mažiau vilkitės – antrosios dienos pusės pasiūlymai apgaulingi. Nurimkite – bus svarbu neįsivelti į ginčus, konfliktus su artimaisiais. Nepamirškite dažniau paliudyti savo meilės sutuoktiniui.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite iki pietų viską susitvarkyti, kad vėliau niekas neberūpėtų ir galėtumėte ramiai ilsėtis ir pasirūpinti savo sveikata. Po 14 val. 21 min. labiau įtemptas metas, kai nutinka tai, ko nelabai norisi (ypač darbe). Venkite ginčų su vadovybe, taip pat tėvais. Gresia nenumatytos išlaidos ir nesutarimai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Vis dėlto būkite linksmesni ir mielesni su artimaisiais, o ypač – su sutuoktiniu, ir žinokite, kad šiandien visiškai netinka nutraukti santykius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą