Tai meilės, laimės metas

Penktadienis tinkamas tvarkyti susikaupusius reikalus. Tai meilės, laimės metas. Dabar reikia viską daryti džiugiai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, sunku. Daugiau bendraukite su vaikais, taip pat su tėvais bei seneliais, lankykite senus vaikystės draugus, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės. Gerai užsiimti labdara. Tinka keistis informacija, aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis, tvirtinti susitarimus (jei jie gerai parengti, apgalvoti). Svarbiausia tądien neskubėti, nesiblaškyti – klaidos bus sunkiai atitaisomos.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji – nelaimė, paukščiai – negera žinia. Jei išvydote save nuogą – saugokite savo paslaptis, taip pat pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – jus gali nubausti už žodžio netesėjimą.

Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taip pat kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų, giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Tai puikus laikas meilės pasimatymams. Diena gera viešnagėms pas draugus, giminaičius, tikėtinos ir romantiškos pažintys.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį, šeštadienį aplankykite tėvus, giminaičius, kurių seniai nematėte, vaikystės draugus. Jei tektų priimti įtakingus asmenis, garbingus, jums svarbius žmones, kuriems norite patikti, nesistenkite jų nustebinti kuo nors nepaprastu, originaliu – likite konservatyvūs. 

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį ims spręstis anksčiau kilę keblumai. Savaitgalis – intymaus šeiminio poilsio metas. Kelionės nepalankios (nebent pas tėvus, senelius) – likite namuose su savais.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – tinkamas metas pasirodyti viešumoje. Šeštadienį atsigausite – aplinkybės pasikeis jūsų naudai.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis smagus – aplinkybės klostysis jums palankiai ir jūs gausite savo išsvajotą karūną... Tądien galimos ir laimingos, perspektyvios romantiškos pažintys.

Mergelė (08 23–09 22). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis gali susiklostyti kitaip, nei tikėsitės, tad gal geriau nieko neplanuoti? Tiesa, tai puiki diena romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis tinkamas tvarkyti dalykinius reikalus, spręsti karjeros problemas neoficialioje aplinkoje.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis bus sėkmingas – susitikite su svarbiais asmenimis, kalbėkitės jums rūpimais klausimais. Tai puiki diena ir išvykoms, pramogauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesistenkite dirbtinai kitų stebinti, intriguoti penktadienį – dėmesio jums pakaks savaitgalį. Palankiausia diena bus šeštadienis – tikėtinos staigmenos jausmų srityje, galimas ir romantiškas nuotykis.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis bus sėkmingesnis, jei liksite ramūs ir taikūs. Tai metas, kai galite su daug kuo ir dėl visko susitarti. Diena palanki taikytis įsimylėjėliams ar sutuoktiniams. Tai svarbu prieš sudėtingą savaitgalį, kai patartina vengti rizikingų pramogų.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį drums nedidelės, bet įkyrios problemos – vis ko nors stigs, kas nors ges, neišeis. Vis dėlto diena gera spręsti dalykines problemas.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą