Nuotraukos autorius: 123rf

Astrologė: šios savaitės užtemimas bus lemtingas 4 ženklams

Šią savaitę daugelį Zodiako ženklų veiks liepos 16 dienos Mėnulio užtemimas. Poveikį ypač pajus Avinai, Ožiaragiai, Žuvys, na, o Vėžiams tai apskritai bus lemtingas laikas, turėsiantis įtakos 9 metams į priekį, perspėja astrologė Palmira.

Avinas (03 21–04 20)

Dėl liepos 16 d. Mėnulio užtemimo Ožiaragyje įtakos turėsite daugiau dėmesio (bent iki mėnesio pabaigos) skirti savo karjerai bei viskam, kas su tuo susiję: profesionalumui, santykiams su šefu, įtakingais, aukštais asmenimis bei savo tėvais, šeima. Nepraraskite artimųjų pasitikėjimo, paramos, įrodykite šefui, kad esate visų geriausi ir, aišku, nepamainomi!

Kita vertus, turite būti pasiruošę netikėtoms permainoms darbe. Jums gali tekti ieškotis kitos darbo vietos arba sutikti su paaukštinimu, kuris jums nepatiks...

Būkite atkaklūs, išradingi ir jums pasiseks. Daugiau dėmesio skirkite savo stuburui bei sąnariams. Itin nepalankus metas – antradienis, trečiadienis. Geriausia šiuo metu nieko nespręsti, nekeisti, tik ilsėtis.

Jautis (04 21–05 20)

Žinokite savo vertę, bet likite santūrūs ir kuklūs. Išmokite paprastos diplomatijos: viskas lengviau eisis, jei ne patys sąlygas diktuosite, o naudositės atsiradusiomis galimybėmis. Jums pakaks gerų pasiūlymų bei sėkmės, tik mokėkite tai deramai vertinti. Atkreipkite daugiau dėmesio į maisto kokybę, virškinimą, galbūt jums reikia pradėti laikytis dietos.

Nepatartina tvarkyti reikalų antradienį, trečiadienį – galite nepastebėti svarbių trūkumų ir užsitraukti vadovybės nemalonę.

Jums sėkmingesnis bus ketvirtadienis, penktadienis, pirmadienis. Nors ši užtemimo savaitė ir nepalanki aktyviai veiklai, vis dėlto pasistenkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti – paskutinė mėnesio savaitė tam jau nebus tinkama.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nepanikuokite! Dangus negriūva ir nesiruošia to daryti. Neužsispirkite, būkite lankstūs. Mokėkite nusileisti, kai ko atsisakyti, kai ką paaukoti ne tik dėl savęs, bet ir bendram labui. Jei būsite pasiruošę išsiskirti su kai kuo, kas seniai jus žlugdo, trukdo tobulėti, kai ką iš esmės pakeisti savo gyvenime, būsimos permainos suteiks daugiau džiaugsmo nei streso.

Juk dabar sugebėsite deramai perorganizuoti savo asmeninį gyvenimą bei veiklą! O tam palankesnis laikas – ketvirtadienis, penktadienis. Dabar skirkite daugiau dėmesio nervų sistemai stiprinti ir būkite atidesni sveikatai.

Beje, pasinaudokite užtemimo teikiama galimybe Dvyniams atsikratyti nereikalingų kilogramų (žinoma, jei jie iš tiesų nereikalingi). Geras laikas pradėti svorio mažinimo programą būtų šeštadienis.

Vėžys (06 22–07 22)

Mėnulio užtemimas visada keblus laikas šio dangaus šviesulio valdomiems Vėžiams – tai priverčia juos labiau sunerimti, įsitempti. O šis Mėnulio užtemimas veikia kaip tuo atveju, kai Saulė būna Vėžyje (nes dabar Mėnulio mazgų ašis yra Vėžys – Ožiaragis, atitinkamai – kylantis ir krintantis mazgai).

Užtemimo įtaką ypač pajus tie, kurių gimtadienis liepą, arčiausiai užtemimo ar per jį patį. Šių Vėžių laukia lemtingi metai, jie nulems ateitį bent devyneriems metams. Nors šiuo metu daug norėsite, puoselėsite svajones, vien jūsų jėgų bei norų nepakaks. Dabar sėkmę lems sutuoktinis, partneriai.

Tad su niekuo nesipykite bent jau egoistiniais tikslais, kad nesugadintumėte santykių su tais, kurie palaiko, ir neįgytumėte naujų priešų. Būkite dėmesingesni širdies, inkstų, kasos veiklai.

Liūtas (07 23–08 22)

Trumpam jūsų gyvenimą gali sutrikdyti nesklandumai darbe. Tačiau būkite tikri – visi dabartiniai nesusipratimai greitai ims spręstis jūsų naudai, tik nepraraskite kantrybės ir atsisakykite negarbingų kompromisų. Šiuo metu bus svarbiausia pasaugoti savo sveikatą – pasistenkite nesusirgti, nes tai pagausins problemų.

Būkite dėmesingi savo virškinimui, atidžiau rinkitės maisto produktus ir nerizikuokite valgyti netinkamų maisto derinių. Galimi netikėti apsinuodijimai.

Nepalankiausias laikas veiklai, reikalams tvarkyti, taip pat sveikatai bus antradienis, trečiadienis bei savaitgalis. Reikalus tvarkykite pirmadienį po pietų. Labiau pasaugokite širdį bei kojas.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei niekur nesiveršite, neskubėsite, nieko naujo nesiimsite, tai nebus blogas laikas. Vengiant nereikalingos rizikos ir mokant palaikyti gerus santykius su partneriais, visuomene antrą savaitės pusę galima kai ką laimėti. Bet sėkmės laikas ribotas. Tad nešvaistykite jo kovai už utopijas, spręskite konkrečias problemas.

Nepraraskite įžvalgumo bendraudami su vaikais, o mylimam žmogui nedemonstruokite nepriklausomybės. Jis daug norės iš jūsų, bet nemėginkite kerštauti jį (ją) dėl niekų šokdindami ir be pagrindo priekabiaudami. Jūsų sveikatai pakenks blogi santykiai su mylimu asmeniu bei vaikais.

Reikalams tvarkyti neblogos dienos bus ketvirtadienis, penktadienis, pirmadienis. Ir mažiau avantiūrų, ypač susijusių su meile.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Iš tiesų esate stiprūs, tik gal nenorite tuo tikėti (ar apie tai garsiai kalbėti). Neieškokite pagalbos svetur, kreipdamiesi į kitus žmones, gilinkitės tik į save, savo bei savo šeimos praeitį, patirtį – tik taip išspręsite kankinantį klausimą.

Būkite atsargūs, jei teks tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Taip pat nerizikuokite skolindamiesi pinigus, ne laikas ir sąskaitą banke atsidaryti. Patikrinkite, ar jūsų namuose saugūs elektros prietaisai, ar negresia patirti vandentiekio avarijų. Jūsų ramybei bei sveikatai bus svarbu išvengti konfliktų su mama, seserimi.

Labiau pasirūpinkite maisto kokybe, nevalgykite būdami blogos nuotaikos bei su žmonėmis, kurių nemėgstate, – jūsų skrandis gali netikėtai sustreikuoti. Beje, maitinančioms mamoms šiuo metu visai netinkamas laikas nutraukti žindymą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Sėkmingų akimirkų kol kas ne tiek daug. Gal tik savaitgalį ar pirmadienį pavyks ką nors svarbesnio nuveikti. Tai neblogos dienos meilės santykiams puoselėti, kovoti už asmeninį pripažinimą ar savo vaikų interesams ginti. Šią savaitę nesiimkite nieko atsakingo – būsite linkę kiek lengvabūdiškai vertinti dabartinius įvykius, naujus susitikimus.

Daug kas priklausys nuo mokėjimo dirbti su informacija, sugebėjimo mokytis. Galite sužinoti svarbių dalykų, gauti vertingų pasiūlymų, tik nebus paprasta tuo pasinaudoti.

Stiprinkite giminiškus bei draugiškus ryšius, nesivelkite į avantiūras, apkalbas ir mokėkite negirdėti piktų kalbų apie žmones, kuriuos mylite. Jums reikia stiprinti nervų sistemą, daugiau dėmesio skirti plaučiams (saikingi kvėpavimo pratimai bus naudingi).

Šaulys (11 23–12 21)

Viskas bus gerai! Likite ramūs bei orūs. Būkite aukščiau įtarimų, apkalbų. Nesinervinkite dėl neteisybės šeimos santykiuose ar dėl partnerių, o gal vadovybės sukčiavimo finansų klausimais. Stebėkite ir gerai įsidėmėkite. Vėliau to prireiks, kai reikės staigiai pasirinkti naujus partnerius, net draugus ar naują darbą.

Jei branginate santykius su antrąja puse, būtinai pasistenkite ką nors atnaujinti, kitaip naujove gali virsti skyrybos. Kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą iš esmės. Būtina gerai maitintis ir kuo daugiau laiko skirti tikram poilsiui.

Skubiems reikalams tvarkyti palankus ketvirtadienis, penktadienis, taip pat pirmadienis po pietų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Iš tiesų nelengvas metas Ožiaragiams – dėl Kiaulės metų jūsų galimybės gerokai apribotos ir dabar tenka kliautis vien likimo malone: nukris ar nenukris iš dangaus?

Šis Mėnulio užtemimas jūsų ženkle dar labiau įspėja Ožiaragius sustoti, tyliai palaukti. Tiesiog pasiklausyti savęs, pabūti su savimi, ir tiek. 

Jokių sprendimų, jokių permainų, jokių įsipareigojimų – nei sau, nei kitiems. Nieko neveikimas ir tyla šiuo metu yra vienintelis teisingas sprendimas. 

Vandenis (01 20–02 18) 

Būkite pasiruošę susidurti su apnuoginta, tad nelabai malonia realybe... Šiuo metu svarbu nepervertinti savęs. Bet koks nervinis, fizinis persitempimas – ir jau galite rimtai susirgti, o neapskaičiuota rizika tvarkant piniginius reikalus, versle gali baigtis bankrotu. Saugokite save, mokėkite būti atidūs bei dėmesingi savo antrajai pusei. 

Reikalams tvarkyti tinkamesnės dienos ketvirtadienis, penktadienis – tai jūsų jėgos metas, taip pat pirmadienis, kurį verta skirti užvilkintiems darbams, senoms skoloms grąžinti. 

Palanku tądien užsiimti tvarkymusi iš esmės – įvertinkite tai, kas jums nebetinka, paseno, ir išneškite iš namų. Beje, tai tas laikas, kai netinka atsakyti prašančiajam. 

Žuvys (02 19–03 20) 

Mėnulio užtemimas liepos 16 d. Ožiaragyje atvers vartus permainoms – laikinai jūsų gyvenimą gali užgriūti nevaldoma stichija. Jei esate kūrybiški, lengvai persiorganizuojate, noriai imatės naujų dalykų ir laisvai užmezgate ryšius, užtemimas bus tik naujas impulsas tobulėti, bet jei vengiate pokyčių, rizikos – stresai garantuoti. 

Bet kuriuo atveju stiprinkite nervų sistemą, stenkitės tinkamai ilsėtis, gerai išsimiegoti – šiuo metu gali atsirasti vadinamieji įtampos galvos skausmai. Daugiau bendraukite, įsiklausykite į draugų įspėjimus ir bent kuriam laikui nustokite planuoti. 

Antradienis, trečiadienis – nepalankiausios dienos, kai galimos traumos, avarijos, konfliktai su artimaisiais, sutuoktiniu. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite savaitgaliui arba pirmadieniui. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą