Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 23 d.

Pergalingas metas – Saulė ryte įėjo į ugningąjį Liūtą, tad būsite veiklūs, kupini jėgų, naujų drąsių sumanymų. Tai itin gera diena lyderiams ar to siekiantiems! Galima rizikuoti siekiant pripažinimo ir aplinkinių dėmesio, simpatijų – nebijokite akibrokšto. Tvarkydami bet kokį reikalą remkitės savo jėgomis – būtent jūsų asmeninis ryžtas bus lemtingas kelyje į tikslą. Dabar sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas padaryti įspūdį įtakingiems asmenims, savo vadovams. Tiesa, svarbiausia bus idėja. Turite aiškiai žinoti, dėl ko tai darote, ko norite ar bent jau kokiomis idėjomis šiuo metu yra užsidegęs jums svarbus asmuo. Labai nesikuklinkite – daug kas priklausys nuo mokėjimo save pateikti. Tad reklamuokitės, kovokite su kliūtimis bei konkurentais, ginkite savo idėjas, sumanymus. 

Beje, šiandien pirmas įspūdis lems beveik viską, tad blogai nusiteikę ar nekaip apsirengę nesusitikinėkite su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų karjera ar finansiniai reikalai. Palanku spręsti socialines, juridines bei finansines problemas – pakovokite už savo teises, pinigus bei įtaką. 

Palanku tvirtinti ilgalaikius sandorius, darbo sutartis, kitus svarbius dokumentus. Nepalanku vykti į keliones, taip pat priimti dovanas, pirkti vertingų daiktų. Negerai pyktis. Netinka badauti. 

Ir nepamirškite, kas Liūtui svarbiausia, – tai jausmai bei vaikai. Būtent šiandien reikia pakovoti už mylimą žmogų ar savo vaikų interesus. Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. 

Šįryt 5 val. 50 min. Saulė įėjo į Liūto ženklą, siejamą su gyvenimo džiaugsmu, kūryba bei meile, vaikais. Tai pati stipriausia Saulės padėtis Zodiake, nes čia ji šeimininkė – būtent čia ryškiausiai atsiskleidžia žmogaus individualybė bei asmeniniai privalumai. 

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kova su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmės. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje. 

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas. 

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį nors medinį daiktą. 

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas pradėti naujus darbus, tiesa, venkite rizikuoti; palankios spalvos – sidabrinė, žydra. 

Avinas (03 21–04 20). Prasideda sėkmės paradas! Atsiveria plačios perspektyvos! Dabar galite viską! Pasiruoškite šuoliui. Jūsų laukia pergalė! Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti didelius tikslus, net jei neturite jokių ypatingų tikslų bei pretenzijų. Ir nebijokite kreiptis į vadovybę su reikalavimais, prašymais, ypač dėl algos padidinimo ar aukštesnių pareigų gavimo. Galima džiugi žinia iš vaikų. Galite būti maloniai nustebinti ir mylimo žmogaus. 

Jautis (04 21–05 20). Viską matote ir puikiai suprantate, kur link reikia judėti, tačiau venkite atvirų veiksmų. Jūsų norai dideli, dėl to imate pernelyg nerimauti, tuščiai blaškytis. Pasikliaukite juslėmis, pirma mintimi ir neskubėkite žengti pirmo žingsnio, jei jūsų nepalaiko šeima. Sėkmė ateis savaime, viskas susitvarkys be jūsų aktyvių pastangų. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su būsto įsigijimu. Būkite atidesni tėvų poreikiams – pasistenkite jiems labiau padėti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite abejonėms – viskas kuo puikiausiai pasiseks, tik vertėtų pasinaudoti jums siūloma pagalba, ypač tėvų, šeimos draugų. Galite įgyti įtakingo asmens pagarbą, sulaukti paramos iš vadovybės – drąsiai siūlykite savo projektus, reikškite nuomonę. Gera diena ieškoti bendraminčių savo veikloje ir su jais planuoti būsimus darbus. Šios dienos pažintys laimingos, naujienos svarbios, o gauti pasiūlymai perspektyvūs, juos verta priimti. 

Vėžys (06 22–07 22). Būkite tikri, kad savo tikslą jau pasiekėte, o dabar galite ir truputį pailsėti, atsipalaiduoti. Jums reikės tik išlaikyti laimėtą pergalę. Palanku spręsti finansines problemas, gera proga ryžtingam pokalbiui su šefu. Tinka aptarinėti jūsų karjeros bei uždarbio augimo perspektyvas. Atsakingiems dalykiniams pokalbiams tinkamiausi bus susitikimai neoficialioje aplinkoje. Tinka investuoti į veiklą. Palanku pirkti darbo technikos, drabužių. 

Liūtas (07 23–08 22). Prasideda jūsų laikas, atnešantis ilgai lauktus pokyčius, išpildantis senas svajones. Tai viena sėkmingiausių dienų šią savaitę – kad ir kuo užsiimsite, jums pasiseks! Dabar galėsite atsigriebti už nuoskaudas, patirtas darbe ar šeimoje. Tinka susitikti ir su nauju darbdaviu, taip pat pasirašyti naują darbo sutartį, pereiti į kitą darbovietę ar imtis naujų pareigų. Šeimoje irgi viskas ims dėliotis pagal jūsų valią. Vakaras žada malonių staigmenų. 

Mergelė (08 23–09 22). Įtemptas metas, kai svarbu nusiraminti ir nieko nespręsti paskubomis. Ko gero, viskas yra geriau, nei jums atrodo, mat esate linkę labiau pastebėti kliūtis, praradimus, nei matyti tai, ką jau esate pasiekę, įvaldę, sukaupę. Šiuo metu keblumai, problemos spręsis savaime, tad nepraraskite kantrybės. Taip pat jums gali pagelbėti įtakingi asmenys ar žmogus iš toli. Jus gali pasiekti svarbi konfidenciali dalykinė informacija, galite sužinoti ir tai, kas nuo jūsų buvo slepiama namuose. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Bus reikalingi ir patikimi sąjungininkai, ir aukšti globėjai, kad jūsų didingi planai būtų įgyvendinti. Diena gera su darbdaviu (esamu ar būsimu) aptarti jūsų karjeros perspektyvas, derėtis dėl jums palankesnių sąlygų. Geras metas ir svarbiems dalykiniams susitikimams su partneriais, pasirašyti ilgalaikius susitarimus. Vertėtų daugiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros, išvaizda. Gera diena pasirodyti visuomenėje, reikšmingiems susitikimams, susitarimams. 

Skorpionas (10 24–11 22). Turite pasirengti, kad augs jums keliami reikalavimai, tad labiau pasirūpinkite savo sveikata, nervų tvirtumu. Įsiklausykite į kritiškas pastabas, paisykite kitų nuomonės, patarimų. Palanku tvarkyti tarnybinius reikalus: aiškinkitės, ką ne taip darote, kovokite už savo veiklos bei įtakos išplėtimą, pasirašykite naują darbo sutartį ar net pakeiskite darbovietę. Ir netrypčiokite vietoje – pasikliaukite pirmu impulsu. 

Šaulys (11 23–12 21). Nepraleiskite sėkmės akimirkų, mokėkite pasinaudoti bet kokia palankia proga, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą. Netikėtai gali išsispręsti painus klausimas, nemaloni problema, išsipildyti svarbus noras. Net jei kas nors užlips ant nuospaudos, žinokite, kad iš esmės dar viskas gerai! Tiesa, visur siekite aiškumo, konkretumo. Bendraudami venkite daug kalbėti, tuščiai žadėti – galite pervertinti savo galimybes. Palankus metas pasikalbėti su viršininku dėl karjeros perspektyvų. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite patekti į labai dviprasmišką situaciją, kai būsite spaudžiami priimti kokį nors sprendimą ar gausite neblogą pasiūlymą, bet neturėsite nei galimybių, nei jėgų, nei noro tuo pasinaudoti. Šiuo metu verta paklusti aplinkybėms, įsiklausyti į savo poros, verslo partnerių nuomonę, pageidavimus. Labiau seksis tiems, kurie remiasi intuicija. Palankūs romantiški pasimatymai. Vakaras geras atsipalaiduoti ypatingoje aplinkoje su jums brangiais žmonėmis. 

Vandenis (01 20–02 18). Aplinkybės gali skubinti priimti sprendimą neatidėliotinai, tačiau jei jaučiate, kad jums pritrūks jėgų iki galo eiti, geriau visai atsisakyti dabartinio sumanymo ar gauto pasiūlymo. Gera proga pakovoti už teisybę. Jums pavyks pakeisti savo vadovo, visuomenės, partnerių nuomonę apie save bei santykius jums palankesne linkme. Tad daugiau bendraukite, aiškinkitės savo poziciją, įsitikinimus. Palanku pasirašyti svarbų dokumentą. 

Žuvys (02 19–03 20). Būkite tikri, kad aplinkiniai jums padės, – sulauksite nuoširdaus patarimo, pagalbos. Puiki diena įgyvendinti savo sumanymus kitiems padedant. Iš šiandien pradėtų tvarkyti reikalų galite tikėtis ir finansinės sėkmės. Tik dykai laiko neleiskite – neveikimas kaip niekada taps nuostolingas ir net pavojingas. Venkite ginčų su sutuoktiniu dėl išlaidų bei vaikų auklėjimo. Palanku tikrintis sveikatą, tinka pradėti organizmo valymo arba gydymosi kursą. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 51 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą