Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 29 d.

Pirmadienį naujų darbų nepradėkite – palanku užbaigti didelį jų ciklą. Tai sudėtinga diena: gali kilti nemenka įtampa, suirti planai – būkite kantrūs ir lankstūs. Palankesnis laikas nuo 12 val. 40 min., tad svarbesnius reikalus tvarkykite antrąją dienos pusę. Būtina didesnė atida dirbant kompiuteriais, elektros prietaisais. Būkite atsargesni su elektra. Nepatartina pirkti kompiuterių, išmaniųjų telefonų. 

Pirmadienį turėtų labiau pasisaugoti tie asmenys, kurių širdis silpna. Bus pažeidžiamos akys, kojos, rankos. 

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Palanku regėti grybus – sveikata, turtas, žuvis – sėkmė, paukščius – gera žinia, valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba, plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga. 

Blogas ženklas: netyčia sulyti – apsaugos praradimas, veidrodį sudaužyti – vienatvė, jei saga ištrūktų – galite susirgti, jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis. 

Geras ženklas: rytą išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiančius – pinigai, turtas, dažnai nustebti – laimė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena, jei nuo ryto giedras dangus. 

Žvilgsnis į priekį: antradieniui nieko svarbaus neplanuokite – diena nėra tinkama aktyviai veiklai, kiek palankesnė pirmoji dienos pusė iki 13 val. 40 min.; palankios melsva ir sidabrinė spalvos. 

Avinas (03 21–04 20). Skubiems reikalams tvarkyti pirmadienis tinkamas iki 15 val., vėliau nepalankus metas aktyviai veiklai, nebent problemoms, susijusioms su jūsų vaikais, spręsti. 

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienio finansiniais, darbo pažadais neverta tikėti. Antra pirmadienio pusė nebloga tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamąja vieta, paveldėjimu. 

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį neverta pasirašyti finansinių, darbo sutarčių. 

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį labiau pasaugokite savo pinigus, turtą. Po 15 val. kiek atsigausite, tačiau nesigriebkite svarbių darbų – atidėkite juos bent jau savaitei. 

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadieniui neplanuokite labai konkrečiai – planai gali netikėtai pasikeisti. 

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį gali tekti gelbėti draugus iš jų finansinių bėdų. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį būkite kiek skeptiški, kad ir kas jums bus siūloma, ilgam neįsipareigokite. Pirmadienio antroji pusė po 15 val. tinkama darbo susitikimams, tiesa, nepalanki naujiems darbams pradėti. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį neverta aptarinėti finansinės plėtros planų su partneriais, užsieniečiais – vargu ar gausite tai, ką jums pažadės. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sudėtingas, žada nenumatytų finansinių rūpesčių, nuostolių. Vis dėlto antrąją pirmadienio pusę gali atsirasti ir visai naujų, netikėtų galimybių išspręsti įsisenėjusią finansinę problemą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalankus svarbiems susitarimams. Vis dėlto antrąją dienos pusę gauti patarimai, pasiūlymai vėliau bus naudingi. Šiomis dienomis bus didesnė traumų ką nors dirbant, sportuojant tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei. 

Vandenis (01 20–02 18). Pasistenkite būti atidesni vaikams, atlaidesni sutuoktiniui. Pirmadienio antroji pusė gali išryškinti finansinius nesklandumus darbe, – atsivers nuostolių priežastys. Tiesa, atsiras ir naujų būdų tai įveikti. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienio antroji pusė nebloga emociškai, tiesa, gera nuotaika nereiškia, kad turite teisę rizikuoti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 48 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą