Nuotraukos autorius: 123 rf

Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 2 d.

Penktadienis bus kontrastingas – sudėtingas, painus, apgaulingas, nuviliantis, viską apverčiantis aukštyn kojomis iki pavakarės ir netikėtai džiugus bei sėkmingas po 17 val. Tad nesutrikite ryte, jei rūpesčiai pasirodys grėsmingi ir neįveikiami, – jums tiesiog reikėtų apsišarvuoti kantrybe ir pamėginti viską atidėti vėlesniam laikui arba kitai savaitei. 

Diena bus sudėtingesnė vyrams, ypač tiems, kurie nesutaria su moterimis. Ir labiausiai netikęs metas jiems bus iki 18 val. Moterys jausis tvirčiau, nes tai moteriškos energijos dominavimo metas), tačiau iki 17 val. jų irgi laukia išbandymai. Beje, vyrams patartina labiau įsiklausyti į jų nuomonę, pageidavimus – šiandien nuo jų valios daug kas priklausys. 

Tai bus netinkamas metas naujiems darbams pradėti, atsakingiems sprendimams, ypač finansiniams, priimti, nebent po 17 val. Iki tol netinkamas metas įvairiems susitarimams (ir dalykiniams, ir asmeniniams), sandoriams. Beje, patartina labiau atkreipti dėmesį į partnerius – per juos pajusite savo klaidas, rasite būdų ištaisyti nepalankią padėtį. Sutuoktinis, mylimas asmuo darys nemenką įtaką ir gali priversti pakeisti jūsų ankstesnę nuomonę ir planus, ypač susijusius su darbu, pinigais ar turtu. 

Šiandien svarbu daugiau laiko skirti šeimai, vaikams. 

Itin romantiškas vakaras – puikus užmegzti naują pažintį, prisipažinti meilę ar bent jau pamėginti į save atkreipti patinkančio asmens dėmesį. 

Palankus metas įvairioms higieninėms, kosmetinėms, SPA procedūroms. Tinka kirpti plaukus, nagus. 

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik labai ryškūs sapnai. Jei neišsipildys per savaitę, bus reikšmingi ilgai, daugiau nei metus. Puiku, jei sapnavote karvių bandą žaliuojančioje pievoje, melžėte jas ar gėrėte pieną, valgėte sūrį, varškę – tai skalsa namuose, pinigai, sėkmė; vaikas – laimė; mama su vaiku ant rankų – didelės permainos. Būti nešvariam ar nuogam – neturtas; tuštintis – vagystės, nuostoliai; žiema – liga; kraujas – katastrofa, liga. 

Blogas ženklas: vandentiekio, kanalizacijos sistemos gedimai – nesklandumai meilės santykiuose; visą dieną jausti troškulį – nemalonumai; jei ant jūsų užsidegtų drabužiai – apsaugos praradimas; jei niežėtų pakaušį – liūdesys, nesėkmė; jei niežėtų alkūnę – nauja pažintis; vyrams moterį įžeisti. 

Geras ženklas: triskart nusičiaudėti – sėkmė; sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę – atgausite ramybę, sulauksite pagalbos. 

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus aktyviam poilsiui, tvarkytis, sportuoti, sekmadienis – ramesniam, uždaresniam, šeiminiam bendravimui. 

Avinas (03 21–04 20). Jums daug kas simpatizuoja, ir tai padės sušvelninti šiandien galimus nesklandumus. Galite sulaukti ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų pasiūlymų ateičiai, tačiau nereikėtų skubėti sutikti. Iki 17 val. blogas laikas meilės pasimatymams, ypač meilės santykiams aiškintis, – pasitikėjimo problema gali tapti itin aktuali. 

Jautis (04 21–05 20). Ne viskas klostysis taip, kaip reikia, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva ir galimybės bus vienaip ar kitaip apribotos (tai blogas laikas pažeidinėti įstatymus). Venkite linkusiųjų regzti intrigas, nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų žmonių įkalbinėjimams. Labiau remkitės artimųjų nuomone ir pagalba. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams. 

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite apsispręsti – po kurio laiko keisis aplinkybės, be to, ir jūs tapsite geriau informuoti. Priešai ar konkurentai gali jus suklaidinti. Nesivelkite į ginčus, nerizikuokite vairuodami. Pasisaugokite vagių. Nebūkite patiklūs vertindami naujienas (gal tai apkalbos?), reklamą (blogiau nei apkalbos). Neskubėkite pasirašinėti dokumentų ir mokėti pinigų – vertėtų atidėti ir viena, ir kita. Nepraraskite budrumo kelyje! 

Vėžys (06 22–07 22). Nuo pat ryto sunkus metas – darbų krūvis aiškiai per didelis. Nekurkite finansinių planų, nepirkite vertingų daiktų. Mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite, – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu. Tiesa, vakaras po 17 val. džiugesnis – atsiras galimybių išspręsti kilusius nesusipratimus. Galima romantiška pažintis prie vaišių stalo. 

Liūtas (07 23–08 22). Nebūkite tikri, kad viską žinote, kad jums viskas suprantama. Nuojauta pasikliaukite, tačiau tvarkydami reikalus stenkitės mažiau rizikuoti. Problemos gresia dėl teisingos informacijos stokos ir nemokėjimo pasakyti „ne“. Kad ir su kokiais rūpesčiais ir netikėtomis naujomis problemomis ryte būsite susidūrę, nenusiminkite – jūsų laukia nepaprastas vakaras, daug dėmesio, šilumos, nepaprasta dovana, o gal ir lemtinga romantiška pažintis. 

Mergelė (08 23–09 22). Slegiantis metas iki 17 val. Greitai užsigausite, nuliūsite. Geriausia atsiriboti nuo visų bei visko ir ramiai ilsėtis. Nereaguokite į provokacijas kad ir kokios jos nemalonios būtų. Ir mėginkite suvokti, kaip jus aplinkiniai (o gal likimas?) bando apgauti, suvedžioti, – aiškinkitės šį painų mechanizmą. Po 17 val. viskas keisis. Prasidės džiugus penktadienio vakaras, kuris gali kai ką laimingai pakeisti jūsų gyvenime. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, ypač kelyje. Galite nukentėti ir per kvailus draugus pagalbininkus, ir per netikusius vadovus. Ne laikas šefui dėstyti savo nuomonę, juolab iš jo ko nors reikalauti – net jei jūsų prašymas bus patenkintas, įgysite priešą viršininko asmenyje. Laukia itin romantiškas vakaras, kurį verta skirti tik tam ar tai, kurį mylite. 

Skorpionas (10 24–11 22). Neleiskite, kad kas nors jums gadintų nuotaiką ir rytų jūsų brangų laiką. Būtina atsiriboti nuo tų, kurie trukdo gyventi. Jūsų elgesys turi būti kategoriškas, bet mandagus. Geriau netvarkyti svarbių dalykinių reikalų – galite susidurti su nelauktu pasipriešinimu. Nesiimkite spręsti šeimos problemų, nes dar labiau pasunkinsite situaciją – bent iki vakaro nederėtų iš artimųjų tikėtis reikiamo supratimo. Vakaras palankus susitikti su bičiuliais. 

Šaulys (11 23–12 21). Labiau pasikliaukite savo praktika ir nuojauta, prisiminkite praeities pamokas. Netvarkykite reikalų, susijusių su didelių turtu, dideliais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Aiškinkitės, kas jūsų priešai, – šiuo metu jie nesugebės pasislėpti ir gana lengvai atsiskleis. Atsargiau su užsieniečiais, ypač jei jiems ko nors iš jūsų reikia. Vakaras palankus siekiant laimėti jums svarbaus asmens pripažinimą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojingas, nepalankus metas. Pasistenkite be reikalo nerizikuoti, nesivelti į svetimas problemas, konfliktus. Kitiems vargu ar padėsite – verčiau spręskite savo problemas, kurios gali netikėtai paaštrėti. Gresia nenumatytos didelės išlaidos, baudos. Tai blogas laikas finansiniams įsipareigojimams. Iki 17 val. nepirkite brangių daiktų. Didesnė traumų, konfliktų su mylimu asmeniu, vaikais tikimybė. O vakaras bus nuostabus. 

Vandenis (01 20–02 18). Aplinkybės gali nepalikti pasirinkimo teisės ir priversti pasielgti, kaip nori kiti (jūsų vaikai, mylimas žmogus, sutuoktinis). Vis dėlto geriau nuo visko atsiriboti ir ramiai apsvarstyti, įvertinti susidariusią situaciją. Netinkamas laikas tartis, derėtis, ko nors prašyti, nes tai – nusivylimo metas, kai nebus sunku jus parklupdyti ant kelių. Labiau pasaugokite sveikatą, gerą nuotaiką (ne laikas kuo nors nusivilti). Vakarą leiskite tik su jums mielais asmenimis. 

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos klaidos bus itin apmaudžios ir gali ilgam apnuodyti gyvenimą. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami. Būkite dėkingi kolegoms už pastabas. Namuose pasistenkite kantriai išklausyti sutuoktinio priekaištus. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi virškinimo sutrikimai, apsinuodijimai. Vakaras po 17 val. žada geras permainas, džiugius susitikimus, malonias pažintis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 17 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą