Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 6 d.

Iš esmės puikus, sėkmingas laikas, kai galima imtis ko tik nori, – pasiseks. Vis dėlto tai pasyvus metas, tad netinka nieko naujo pradėti, kurti ilgalaikių planų, žadėti, įsipareigoti. Nepalankus laikas svarbiems susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti. Šiandien gerai imtis žinomų, jums įprastų dalykų, gilintis į ankstesnius darbus. Palanku ieškoti senų klaidų, jas taisyti. Ir būkite reiklūs visų pirma sau – venkite kritikuoti, barti kitus. 

Palanki diena kontaktams su įtakingais asmenimis, dalykiniais partneriais, užsieniečiais. Tinka kreiptis su prašymais, pasiūlymais, pristatyti savo darbus dabartiniam viršininkui ar būsimam darbdaviui, taip pat organizacijoms, visuomenei. 

Šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti šeimai, namams, sutuoktiniui. Ir būkite ištikimi. Patartina užsiimti individualia veikla bei tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Palanku prisiminti praeitį, mirusiuosius, už juos pasimelsti. Gerai ilgiau būti gamtoje, ypač aukštose vietovėse, kalnuose. 

Šiandien geras metas pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydymosi, taip pat įvairių dietų kursą. Palankūs įvairūs kultūros, meno, šventiniai renginiai. Puikus laikas ir meilės pasimatymams. 

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas įprastas. 

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pasiklydusį šunį, pas jus atėjusį, jei savas šuo staugtų, jei skilinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia). 

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu. 

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus itin svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos. 

Avinas (03 21–04 20). Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus. Beje, nereikėtų vakare klausyti apkalbų apie antrąją pusę – apgavikai bus aktyvesni. Vakaras kiek įtemptas, netinkamas santykiams aiškintis. 

Jautis (04 21–05 20). Dirbkite negailėdami jėgų ir tai leis tikėtis gerų permainų. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pereiti į naują darbovietę ar pasirašyti naują darbo sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su veikla užsienyje. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą. 

Dvyniai (05 21–06 21). Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus bei pinigus. Ši diena viena sėkmingiausių šią savaitę. Tiesa, verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą. Beje, jei ko nors nespėsite, rytdiena veiklai gerokai palankesnė ir tinkama svarbiems darbo susitarimams. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus. 

Vėžys (06 22–07 22). Imkitės tik pačių svarbiausių, būtiniausių darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas. Jūsų laukia puikus vakaras nuo 18 val. 30 min., jį reikia skirti savo antrajai pusei. Tai bus geras laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Dabar užsimezgę jausmai bus lemtingi ir santykiai klostysis laimingai. 

Liūtas (07 23–08 22). Geras laikas įvairiems susitikimams bei kelionėms – gauti pasiūlymai bus perspektyvūs, tiesa, atsakymą geriau duoti savaitei įsibėgėjus. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos bei išvaizdos. Diena palanki eiti į meilės pasimatymą ar svečius, kur beje, gali užsimegzti nauja romantiška pažintis. Vakaras tinkamas šeimos šventėms. Tai ir geras laikas supažindinti savo tėvus su mylimu asmeniu. 

Mergelė (08 23–09 22). Puikus metas finansinėms problemoms spręsti, pasirašinėti sandorius, tvarkyti turto reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas, tad labiau susirūpinkite savimi. Nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, kad priverstumėte sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranką į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, aplinkiniai, šefas, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jums reikia. Geras metas ir įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti. 

Šaulys (11 23–12 21). Prasideda gerosios permainos. Viskas, kas vyks šiandien bei šią savaitę, bus itin svarbu bei reikšminga. Prasideda didysis sėkmės metas, atnešantis gerąjį persilaužimą. Priimkite naujus drąsius sprendimus, rizikuokite, eksperimentuokite. Beje, tinkamas laikas paprašyti ir įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis. Itin romantiškas vakaras, jį geriausia praleisti su šeima. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbus metas – pasijusite aukštai vertinami, gerbiami bei mylimi. Vakarop itin palankus laikas pasišnekėti su šefu, pareikalauti to, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors naujo. Palanki diena susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, taip pat vykti į komandiruotę. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, tuomet tikrai įvyks geri pokyčiai jūsų santykiuose. 

Vandenis (01 20–02 18). Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais bei reikalams tvarkyti su aukštais, įtakingais asmenimis. Vis dėlto tai romantiškas metas, tad raskite laiko ir savo porai. Jei sugalvosite vakarą skirti tam (tai), kurį (-ią), mylite, pasistenkite būti jautresni, atidesni – ne laikas demonstruoti savo kategoriškumą, principus. Palankios bus viešnagės, vakaras tiks priimti ir garbingus svečius savo namuose. 

Žuvys (02 19–03 20). Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina, – neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė, ypač tam palankus vakaras. Beje, laikas po 18 val. 30 min. žada jums ypatingą sėkmę. Galimos nepaprastos pažintys, tiek asmeninės, tiek dalykinės. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 24 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą