Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 13 d.

Universalus laikas – geras ir atsipalaiduoti, ir veiklai, ir reikalams tvarkyti. Tiesa, pasistenkite viską daryti ramiai, neskubėdami, labiau įsiklausydami į savo vidinį balsą. Jei ilsitės, daugiau laiko praleiskite prie vandens. 

Įtampa bus šiek tiek juntama, tik nesureikšminkite galimų nesklandumų, planų pasikeitimo – bus geriau mažiau planuoti, labai nepasikliauti aplinkinių pagalba ir pažadais, o savo darbų ir rūpesčių neužkrauti kitiems. Kad ir su kuo bendrausite, pasistenkite likti tolerantiški, mokėkite nusileisti, atsiprašyti, susitaikyti. 

Jei vis dar dirbate, nerkite į painias, užmaskuotas, sunkiai apčiuopiamas, įsisenėjusias problemas. Šiuo metu jums atsivers gelmės, susijusios su įvairiomis paslaptimis darbe: ar tai būtų nepastebėti rezervai, nepanaudotos progos, ar slaptos intrigos. 

Vis dėlto diena padės atgauti viltį – dabar realūs naudingi postūmiai jums opiu klausimu ir šiomis dienomis verta imtis atsakingų darbų. Diena gera svarbiems dalykiniams susitikimams (tik ne su naujais žmonėmis), gerai parengtiems dokumentams tvirtinti. 

Diena palanki meilės pasimatymams ir pažintims užmegzti. Vakaras itin palankus bičiuliškiems susitikimams ir susibūrimams. 

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte. 

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų pabirtų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. 

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė). 

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis puikus kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė. 

Avinas (03 21–04 20). Galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams. Tai svarbus laikas – galite pelnyti aukštų įvertinimų, patirti sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – laukia geros permainos. Vakaro susitikimai suteiks daug džiaugsmo. Galima netikėta romantiška pažintis. 

Jautis (04 21–05 20). Sėkminga diena, kai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais. Nors dienos nuotaikos ir bus romantiškos, galimi naudingi dalykiniai pokalbiai ir realūs pasiūlymai – juos verta priimti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Reikėtų susitaikyti su tuo, kad šiandien jūsų asmeninė nuomonė ir poreikiai nebus labai svarbūs nei saviems, nei svetimiems. Santykiai šeimoje ir darbe priklausys nuo jūsų mokėjimo šypsotis, nusileisti, pagelbėti, neparodyti savo ambicijų ir nekaupti nuoskaudų. Vakare pasijusite geriau, ir tai bus palankus metas viešnagei ar svečiams priimti. 

Vėžys (06 22–07 22). Dirbkite nuoširdžiai, tiesa, labai nepersistengdami. Bus svarbiausi du dalykai: jūsų sveikata ir darbo (poilsio irgi) kokybė. Rinkitės dalykinius partnerius, su dabartiniais aptarkite veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais. Vakare būkite atlaidesni sutuoktiniui. Tikėtini nelaimingi atsitikimai, avarijos. Labiau pasaugokite sveikatą. 

Liūtas (07 23–08 22). Neblogas laikas skubiai tvarkyti reikalus, sveikatai pasitikrinti – pasistenkite nieko sudėtingo neatidėti kitoms dienoms. Vertėtų tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Tik neužsiimkite darbais ir reikalais vakare – padovanokite šį laiką savo porai. 

Mergelė (08 23–09 22). Nevaržykite savęs (sunkius darbus atidėkite rytdienai) – tai džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Daugiau bendraukite su vaikais. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai – būkite atidesni virškinimui. Būkite tolerantiški, jeigu tektų aiškintis meilės santykius. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Savo nuomonės labai reikšti, iniciatyvos demonstruoti nederėtų, sėkmės sąlyga bus viena – labiau paisyti šeimos, sutuoktinio nuomonės ir interesų. Būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su investicijomis, nekilnojamuoju turtu, žeme. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui, nueiti į kultūros ar meno renginį. 

Skorpionas (10 24–11 22). Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti ir darbams sisteminti – šviesi galva, džiugi nuotaika. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų ir padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgą laiką. Vakarą geriausia praleisti namuose su artimaisiais. 

Šaulys (11 23–12 21). Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų, ypač jei susiruošite paviešėti, o tam bus itin palankus vakaras. Ši diena taps daug kuo sėkminga – būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Vakaro pažintys intriguojančios. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Įspūdingas metas – galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur?). Palankūs susitarimai su užsieniečiais. Šiandien pavyks greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą. Vakare palanku susitikti su jūsų gerovei svarbiais asmenimis. 

Vandenis (01 20–02 18). Lemtingi susitikimai, išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką suprasti ir matyti kitaip. Tiesa, niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesielvartaukite, jei šiandien ko nors nesuspėsite. Atkusite tik vakare – jis žada ypatingus susitikimus ir geras naujienas. Išgirstos dalykinės idėjos gali būti naudingos. 

Žuvys (02 19–03 20). Gerų permainų diena, kai savaime viskas stoja į savo vietas, ir galite lengviau atsipūsti. Palankūs atviri pokalbiai su sutuoktiniu. Nebūkite labai užsispyrę bendraudami su tėvais, neatstumkite norinčio su jumis taikytis artimo žmogaus. Pasistenkite aplinkinius, artimuosius įtikinti, kad esate pasiruošę permainoms, reikalingoms bendram labui. Vakarą skirkite ramiam poilsiui – verta anksčiau eiti ilsėtis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • ką daryt su tokiu šlamštu
    prieš 49 minučių
    Palmira taiso klaidas
    MĖNULIO FAZIŲ PASIKEITIMO LAIKAS 2020 2020-04-06 pagal Palmira Kelertienė Kalendoriaus pataisymai dėl korektūros klaidos. Palmiros astrologiniame kalendoriuje klaidingai nurodytas Mėnulio fazių pasikeitimo laikas (dienos, valandos ir minutės). Pataisymus rasite lentelėje:
    Ji nurodo net 38 klaidas.Galimai ne tų metų nukopijavo.
  • ATGAILAUKIME
    prieš 33 minučių


    PRITARIU EGZORCISTAMS PATARIANTIEMS VENGTI ŠĖTONO DARBŲ. Pabūvojusieji melskitės: Aš atsižadu stabų garbinimo piramidėse, raganavimo, būrimo, juodosios ir baltosios magijos, prietarų, okultizmo, ezoterikos, lankant nekrikščioniško kulto vietas, per astrologiją, ekstrasensus, numerologiją, būrimą iš delno, spiritizmą, per laimės amuletų naudojimą, Taro kortas, mandalas, švytuokles, virgules, jogą, reiki, čakras, daiktų kilnojimą demoniškų jėgų pagalba, automatinį rašymą ir dvasinius išgydymus šamanų bei mediumų pagalba(papa Victor iš Peru), grįžimą į praeitą gyvenimą, per su okultizmu susijusių daiktų laikymą namuose ir kitas panašias okultines praktikas .


Parašykite komentarą