Nuotraukos autorius: 123rf

Geras laikas skubiems sprendimams priimti

Kad ir kuo užsiimsite, viską reikia daryti džiugiai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu ir sunku. Tik vargu ar atsiras jums sunkių, neįveikiamų ar neįdomių dalykų, mat energijos, entuziazmo, sumanumo šiandien per akis! Būsite darbingi, tad verta imtis aktyvios veiklos. Geras laikas skubiems sprendimams priimti. Jei jus slėgė koks nors vilkinamas reikalas, dabar greitai pavyks jį išspręsti, rasti išeitį – tiks taikyti ir Gordijo mazgo perkirtimo metodiką! Palankus metas dalykinėms pažintims užmegzti, keistis informacija, dokumentams, trumpalaikiams sandoriams tvirtinti. Tinka aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis. Tiesa, turite būti apdairesni, atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Nepalankus metas atsakingiems finansiniams sprendimams priimti. Pasisaugokite sukčių, vagių, aferistų, šantažuotojų – jie bus suįžūlėję, tiesa, gana lengvai atskleidžiami. Beje, šiandien bus naudinga būti realistais, pragmatikais. Deja, gresia painiava, tuščios viltys – svajonės trukdys priimti teisingą sprendimą ne tik tvarkant reikalus, bet ir bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu. Sunkokas laikas moterims: dabar galima nukentėti dėl nemokėjimo realiai vertinti jausmus, santykius ar dėl kieno nors ilgo liežuvio – kas nors gali išplepėti jūsų meilės paslaptį. Galimas ir abipusis nusivylimas tarp įsimylėjusių, sutuoktinių. Tikėtina, kad tai netikros, laikinos nuotaikos, tad nereikėtų šiandien nei ašarų lieti, kad jūsų nemyli, nei durų užtrenkti, esą jau nebemylite, – dar viskas gali apvirti atvirkščiai. Diena labiau svarbi bei sėkminga vyrams, kariškiams, sportininkams – tiems, kurių veikla susijusi su vadovavimu. Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės. Gerai užsiimti labdara. Palanku pirkti metalinius įrankius, peilius, ginklus, fejerverkus, virykles maistui ruošti ant ugnies, krosneles. Būkite atidesni maisto kokybei – didesnė apsinuodijimų, alerginės reakcijos tikimybė. Nepatartina pirkti ir pradėti naudoti nežinomų kremų veidui, kvepalų. Iš antradienio į trečiadienį buvo geriau nieko nesapnuoti – tai reiškia, kad jums nieko negresia. Bet kokie sapnai (net linksmi) – įspėjimas apie galimas nelaimes, klastą, apgaules.

Blogas ženklas: iki kraujo susižeisti, nusiplikyti, jei prakiurtų automobilio (motociklo, dviračio ir pan.) padanga, vėluotumėte į transportą, jei kepurė nukristų, vėjas langą atvertų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daikčiukų, lietus saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus labiau teorinei veiklai nei praktinei; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ar ne per daug įsitempę esate? Ar ne pernelyg priekabūs – tiek darbe, tiek namie, tiek kolegų, vadovybės, tiek artimųjų, mylimo asmens atžvilgiu? Siekite kompromisų – tai bus naudinga. Ši diena tinkama skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Tinka ką nors naudingo įsigyti savo veiklai, taip pat sveikatai stiprinti. Būkite atidesni dirbdami, judėdami, važiuodami – didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Ir pradėkite sportuoti!

Jautis (04 21–05 20). Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės. Geras laikas svarbiems dokumentams, ypač susijusiems su jūsų veikla, pasirašyti. Šiandien bus svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais bei draugų pagalba. Būkite atidesni sutuoktinio, mylimo žmogaus jausmams. Tiesa, nepykite, jei sutuoktinis (gal ir aplinkiniai) pastebės jūsų trūkumus, klaidas – tai naudingos kritikos metas. Būkite už tai dėkingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Ginkite savo teises darbe, aiškinkitės santykius su šefu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas ilgalaikėms darbo sutartims pasirašyti. Jei norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, verta pakviesti jį (ją) kavos. Beje, gali užsimegzti tarnybinis romanas. Palankus metas pradėti gydymosi, reabilitacijos kursą. Siekite taikytis su sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas ir darbui, ir meilei. Diena palanki ir svarbiems dalykiniams susitikimams, kelionėms ar bent jau prisipažinti meilę. Tai sėkmės metas, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Įsiklausykite į šiandien išgirstus dalykus, gautus pasiūlymus – vėliau tai bus perspektyvu. Palanku spręsti vaikų problemas. Geras metas įteikti savo porai dovanėlę, pakviesti romantiškos vakarienės.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Beje, darbe nepervarkite, geriau labiau pasirūpinkite namais, šeima. Svarbius reikalus geriau atidėti rytdienai. Svarbų, skubų reikalą verta tvarkyti per tarpininką, šeimos narius, giminaičius ar draugus – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Tiesa, palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Būkite atidesni šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams.

Mergelė (08 23–09 22). Aktyviai veiklai puikus laikas – greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją bei sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Tiesa, turite gerai išsiaiškinti finansinį reikalo aspektą, uždarbio perspektyvas. Pasistenkite daugiau dėmesio parodyti tiems, su kuriais kartu dirbate, gyvenate po vienu stogu, ir tiems, nuo kurių priklauso jūsų ramybė bei gerovė. Šiandien itin svarbu visiems palinkėti gerų dienų!

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena nebus sunki, vis dėlto nesiimkite atsakingų darbų. Netinkama proga demonstruoti savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paviešinti jūsų idėjas, veiklą. Veikloje atvirai demonstruoti savo valią, pozicijas dar ne laikas. Siekite kompromiso. Finansais nerizikuokite, jei vidus tam nepritars. Puikus laikas profilaktiškai pasitikrinti pas gydytoją.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmas įspūdis, pirmas apsisprendimas bus pats teisingiausias ir geriausias. Susitelkite – jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti nedera: sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Ieškokite bendraminčių, sąjungininkų, atidžiau stebėkite jus supančius žmones, taip pat draugus: mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines bei romantiškas paslaptis.

Šaulys (11 23–12 21). Niekur neskubėkite, atsipalaiduokite. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas, nors geriau tai atidėti rytdienai. Šiandien nereikėtų persistengti – savo tikslų siekite švelniai, tiesa, tvirtai, ir viskas sukris taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti netikėtos įtakingo draugo pagalbos – pats laikas pasidalyti savo rūpesčiais. Galite gauti įdomų dalykinį pasiūlymą, tačiau neskubėkite džiaugtis – jis nebus nei pelningas, nei kitaip naudingas. Būkite atsargesni su menkai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešose vietose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Tai puikus laikas spręsti ir įsisenėjusias problemas darbe – rasite netikėtą išeitį. Šiandien gali pasisekti – pamatuota rizika pasiteisins. Imkitės drąsių sumanymų, tik būkite atsargūs, kad impulsyvumu, neapgalvotais žodžiais nesugadintumėte santykių su partneriais, bičiuliais, mylimu asmeniu. Gali užsimegzti netikėtas romanas kelyje, svečiuose ar su žmogumi iš toli.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite stiprūs, drąsūs, ryžtingi. Ir nebijokite ką nors paaukoti dėl karjeros – prasminga susitelkti į svarbias užduotis, rizikuoti. Palanku tvarkyti atsakingus reikalus, tik nepraraskite lankstumo bei atsargumo spręsdami piniginius ir turto klausimus. Galite gauti naudingos informacijos, viliojančių pasiūlymų dėl veiklos. Bus didesnė traumų, apsinuodijimų tikimybė. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui – dažniau nusileiskite.

Žuvys (02 19–03 20). Palankus metas, kai galite pajusti apčiuopiamą naudą. Tai geras laikas partneriškiems ryšiams, ypač su užsieniečiais, užmegzti. Neapsiriksite, jei susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, ypač užsieniečiais. Palankus metas kelionėms, viešnagėms bei kelionės reikalams tvarkyti. Raskite laiko ir savo vaikams – tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu. Skirkite daugiau romantiško dėmesio sutuoktiniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą