Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien nepalanku imtis aktyvios veiklos, pradėti naujų darbų

Stabtelėkite, apsidairykite aplinkui, atsigręžkite atgal. Įvertinkite savo pasiekimus ir pamąstykite, kaip juos įtvirtinti. Pagalvokite, ką esate praleidę, nepadarę, kad jūsų gyvenimas būtų sėkmingesnis, laimingas. Dabar likimas suteiks antrą progą dar kartą pamėginti savo laimę, ypač jei esate intuityvus asmuo ir vadovaujatės savo vidiniu sufleriu.

Šiandien nepalanku imtis aktyvios veiklos, pradėti naujų darbų (iki pietų). Pirma dienos pusė – tinkamas laikas seniems darbams analizuoti, užbaigti, apibendrinti. Palanku spręsti konfidencialias problemas. Tinka pasirašyti nebent ilgalaikius susitarimus, sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos. Beje, gali atsiskleisti senos paslaptys, iškilti ilgai maskuotas reikalas. Yla iš maišo išlįs... Bet kokiu atveju tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų. Gali pasisekti ir tiems, kurie ieško dingusio žmogaus. Diena nėra palanki šventėms, romantiškiems pasimatymams. 11 val. 15 min. Merkurijus įeina į Skorpiono ženklą ir judės juo iki gruodžio 9 d. Kai Merkurijus Skorpiono ženkle, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slapta ironija, sarkazmas. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namuose. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais. 7 val. 13 min. Plutonas pradeda judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2020 m. balandžio 25 d. Per šį laiką lengviau pakeliama priklausomybė nuo visumos, atsiranda būtinybė sugriauti atgyvenusius dalykus. Stiprėja kolektyviškumo jausmas, poreikis atiduoti, aukoti savo energiją, save patį dėl kitų, kolektyvinės laimės. Geras laikas aktyvioms maginėms praktikoms, ekstrasensiniam gydymui.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti arklius, pasagas, šunis. Blogai – artimuosius. Gyvūnai, paukščiai – laukia išbandymai.

Blogas ženklas: greit išsitepti, stiprus vėjas į nugarą, netyčia išberti kruopas, grūdus, miltus, jei ne vietoje šiukšlės iškristų.

Geras ženklas: dažnai nustebti, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, rizikingoms kelionėms; palankūs pilki atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Gali pasikeisti tai, dėl ko buvote garantuoti, galite sužinosite tai, apie ką nė nenumanėte. Diena gera ką nors užbaigti, apibendrinti nuveiktus darbus. Patartina imtis užvilkintų, atidėtų darbų. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko rimto netektų atidėti vėlesnėms dienoms. Būkite atidesni vaikams – jie gali jums patikėti savo paslaptis.

Jautis (04 21–05 20). Nelengva, bet svarbi diena. Kovodami už jums svarbų reikalą nebūkite tiesmukiški. Šiuo metu auka reikalinga – ji lems geras permainas. Tiesa, mažiau planuokite, mažiau svajokite. Pabūkite racionalūs pragmatikai. Vertėtų labiau pasaugoti pinigus – ne laikas investuoti, skolinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanki proga taikytis su priešais, ieškoti bendros kalbos su konkurentais. Geras laikas ir visuomeniniams susitikimams, pristatyti savo darbus viešumoje. Tinkamas metas juridiniams reikalams tvarkyti. Palanku aptarinėti svarbius šeiminius reikalus, spręsti nesantaiką tarp sutuoktinių.

Vėžys (06 22–07 22). Naudingas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti ir netinkamas dykinėti. Palanku rengti ilgalaikes darbo sutartis. Patartina visus skubius reikalus sutvarkyti šiandien – atidėti rytdienai jie kuriam laikui įstrigs ir jums bus sunku ką nors pakeisti. Tinka tikrinti sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Jei anksčiau turėjote keblumų darbe, dabar nebus sudėtinga tai sutvarkyti. Būkite energingi, tiesa, labiau įsiklausykite į nuojautas, ir viskas susiklostys šauniai. Gera proga taikytis su bendradarbiu. Gali išsispręsti svarbus klausimas jausmų srityje. Jei dėl ko nors nesutariate su savo pora, spręskite tai šiandien.

Mergelė (08 23–09 22). Agresyvus, kritinis metas – dera ginti savo principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Nieko nauja nepradėkite, baikite senus darbus – tai ramus metas. Palanku spręsti šeimos problemas. Galimos malonios staigmenos iš vaikų. Vakaras palankus aplankyti giminaičius ar juos pakviesti pas save.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta pasinaudoti šios dienos patarimais, pasiūlymais. Tad daugiau bendraukite, užmegzkite, atnaujinkite pažintis, dažniau tarkitės jums svarbiais klausimais – neužsisklęskite. Jei ko nors nespėsite, labai nesijaudinkite – atidėkite kitai savaitei, kai jums svarbūs klausimai ims spręsti tarsi savaime.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepasikliaukite savieiga spręsdami materialines problemas – verta tartis, ieškoti naujų galimybių, nors tikėtina, kad tai tik pamirštas ar neatliktas senas reikalas (tikėtina, jog esate anksčiau ko nors nepastebėję, praleidę, nepadarę, nesusitikę su reikalingu asmeniu, tad dabar tam pats laikas – neatidėkite).

Šaulys (11 23–12 21). Viskas puiku – jus lydi sėkmė! Būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Beje, tvarkant svarbius reikalus derėtų dažniau įsiklausyti į nuojautas ir pasitarti su šeima. Gera proga viršininkui priminti jums seniai duotą pažadą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas poilsiui – nereikėtų daug dirbti. Tvarkydami reikalus, bendraudami pasikliaukite intuicija. Diena palanki bendrauti su užsieniečiais ar žmonėmis iš toli. Gali užsimegzti tvirtas draugiškas ryšys. Anksčiau eikite ilsėtis – naudinga ilgiau pamiegoti.

Vandenis (01 20–02 18). Geros permainos, atveriančios naujų galimybių. Nors šiuo metu nesate patiklūs, būkite tikri, kad šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs. Tiesa, neskubėkite kibti įgyvendinti gautų pasiūlymų – tai verta atidėti bent savaitei. Vakaras palankus susitikti su bičiuliais.

Žuvys (02 19–03 20). Energingos veiklos metas, palankus svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Beje, daug kas priklausys nuo įdirbio, nuo jums nežinomų asmenų simpatijų ir antipatijų. Tinka tvarkyti skubius reikalus, vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Tam tinkamesnė bus antra dienos pusė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą