Nuotraukos autorius: 123rf

Tai dovanų diena

Tai dovanų diena, kai reikia stengtis kitiems padėti, kai negalima atsakyti prašančiam. Ir kuo būsite dosnesni, kuo mažiau prisirišę prie savo turtų, tuo mažiau nesmagių staigmenų jūsų lauks. Ne viskas vyks taip, kaip būsite numatę, – dėl vienokių ar kitokių priežasčių gali tekti užsiimti visai kitais darbais. Gali net apimti noras viską (bent šiek tiek) perdaryti ar bent jau aukštyn kojomis apversti. Diena gana prieštaringa, bet skatinanti įkvėpimą, gerus sumanymus. Tiesa, nepatartina kurti ilgalaikių planų (teks taisyti), bet tinka ką nors keisti. Na, o šios dienos problemos labiausiai susijusios su partneriais arba konkurentais, priešais. Palankūs įvairūs susitikimai, susirinkimai, derybos, puiki proga keistis informacija, mokytis, taip pat keliauti.

Dabar tikslinga paanalizuoti ir tai, kas jums neleidžia laisvai jaustis, ko geriau atsisakyti. Kita vertus, bus sunku suvokti, kas išties sunku, kas negerai ir ko jums nereikia, ypač jei skubėsite, pasiduosite impulsui, pirmam įspūdžiui. Patartina šiandien dažniau patarimo, pagalbos kreiptis į draugus – jie padės nesutrikti, palaikys sunkią akimirką. Diena bus kupina romantiškų nuotaikų, poreikio susirasti tikrąją meilę. Ir iš tiesų užmegzti naują pažintį bus paprasta. Tiesa, nebūtinai ji bus perspektyvi, tad neskubėkite įsimylėti, kurti bendrų planų, kad netektų pripažinti, jog norėjosi kaip geriau, o išėjo kaip visada. Galimi rūpesčiai, netikėtumai per kompiuterius, telefonus, elektros prietaisus.

Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, mat beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašančiam, ką nors įskaudinti, grįžti išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankesnis kelionėms, šventimams (tiesa, iki vakaro), sekmadienis sudėtingas, rekomenduotina ramus poilsis šeimoje.

Avinas (03 21–04 20). nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Bet ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atidesni savo viršininkui – galite neteisingai jį suprasti ir padaryti apmaudžių klaidų. Užsiimkite tik tais reikalais, kurie vien nuo jūsų priklauso, – kitais pasikliauti pavojinga.

Jautis (04 21–05 20). Permaininga diena, kai viskas išeina kiek kitaip, nei tikitės. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų – kitaip teks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų. Neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite. Pavojinga draugams bei savo šefui skolinti pinigus.

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme. Tiesa, neblogas laikas pokalbiams su vadovybe ar tėvais (tinka ko nors prašyti). Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, kiek kitaip, nei manysite. Būkite atidesni tėvų sveikatai ir pasistenkite diplomatiškiau su jais bendrauti.

Vėžys (06 22–07 22). Pakilus priešpilnio metas. Jausitės kupini jėgų, entuziazmo. Tiesa, jėgas taupyti reikėtų, tad labai nepersistenkite nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami – tai gana nestabilus metas, kai viskas gali pakrypti nenumatyta linkme. Naudinga vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, taip pat užsieniečiais. Palanku tvarkyti įvairius biurokratinius reikalus. Gerai priimti svečius.

Liūtas (07 23–08 22). Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie tiesiogiai nebus naudingi. Galima įtampa dėl pinigų stygiaus, tikėtinos priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais, kol ne vėlu. Tinkamas laikas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Galimos permainos prieš jūsų valią ir šeimoje, ir darbe. Venkite teisti, juk ir patys būsime vertinami. Beje, tapsite itin emocingi, greitai užsigausite, senos nuoskaudos atgis, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus – galite įgyti klastingų priešų. Nemalonumai labiau galimi dėl partnerių, dėl sutuoktinio kaltės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vargu ar viską suspėsite darbe – mažiau planuokite ir nusiteikite, kad būsite visiems labai reikalingi. Tiesa, aplinkiniai bus ypač priekabūs ir baksnos į jūsų klaidas. Tačiau įsiklausykite į jų žodžius, tai apsaugos nuo šiomis dienomis galimų klaidų, nelaimių. Tikėtini smulkūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentų, juridinių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei neskubinsite situacijos, į viską reaguosite ramiai, taikiai – diena praeis neblogai. Atidžiai stebėkite, kaip klostosi santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą, – neverta bendrauti su nepažįstamais. Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – ne laikas ko nors prašyti, tikėtis. Nesivelkite į avantiūras.

Šaulys (11 23–12 21). Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Nesiveržkite nieko naujo imtis, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni bendraudami su namiškiais – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Artimiesiems nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni. Nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėtis su pareigūnais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jokių skubotų išvadų bei žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubinti situaciją. Jei saugote savo darbo vietą, stenkitės atidžiai atlikti kasdienes užduotis. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Neleiskite kitiems manipuliuoti jūsų sąžine, gailestingumo jausmu.

Vandenis (01 20–02 18). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imti pasiūlyto uždarbio. Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti. Blogas laikas piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Netinka ir nieko skolinti, investuoti. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai). Nors pakaks romantiško dėmesio, neskubėkite veltis į naujus santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Jūs kupini vilčių bei geriausių ketinimų, tačiau ne laikas rizikuoti pinigais, kaip ir ne laikas mėginti sutuoktinio ar mylimo žmogaus kantrybę. Šiandien galite lengvai pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu – savo galimybes bus lengva pervertinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą