Nuotraukos autorius: 123rf

Iš esmės diena pozityvi

Kam ieškoti priežasčių nemeilei, jeigu galima sugalvoti priežastį meilei? Būsite linkę sureikšminti svetimus trūkumus, per daug iš kitų reikalauti. Vis dėlto ši diena padės labiau kitus suprasti, atjausti ir jūs nemažai galite pažengti ugdydami savo pakantumą. Iš esmės diena pozityvi, tiesa, gana pasyvi, kai reikia atsipalaiduoti, niekur nepersistengti ir labiau vadovautis nuojauta – ne tik daugiau nuveiksite, bet ir mažiau pavargsite, viskas eisis tarsi savaime, be pastangų, lyg neštų rami upės srovė. Tai gerų, net kiek mistiškų permainų metas: pavyksta įvykius pakreipti reikalinga vaga. Ši diena atneš sėkmę išradingiems bei apsukriems, tiems, kurie mokosi, rašo, dirbantiems kūrybinį, protinį darbą. Laukia geros naujienos, šaunūs, dažnai netikėti susitikimai. Bus lengva ir malonu bendrauti, laiku rasite reikalingą žodį (ypač jei reikės pasakyti komplimentą), būsite sąmojingi – tai gera proga pagerinti santykius. Puikus laikas bendrauti su kolegomis, partneriais – kils naudingų sumanymų, netrukus atsiras ir galimybių juos įgyvendinti. Tinka siūlyti savo idėjas, pristatyti ilgai puoselėtus sumanymus vadovybei ar įvairioms organizacijoms, visuomenei – būsite suprasti, sutiksite asmenų, kurie taps bendraminčiais, net gerais draugais. Ieškokite reikalingų žmonių, naujos informacijos, naujų idėjų, aiškinkitės painius klausimus – šiuo metu būsite itin sumanūs. Šiandien svarbių dalykų galite sužinoti beveik atsitiktinai, tad būkite atidesni bendraudami, ką nors skaitydami ar klausydamiesi pranešimų per radiją, televiziją ir pan. Šios dienos veiklos pasiūlymai bus vertingi ilgai. Palanku aptarti su darbdaviu jūsų veiklos perspektyvas. Nors diena ir pasyvi, pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų, kad nieko skubaus nereikėtų atidėti rytdienai.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį itin reikšmingi, jei buvo nespalvoti. Puiku, jei sapne girdėjote muziką, matėte švarią, nesuplėšytą knygą, skaitėte laišką – tai apsauga, geri pokyčiai. Įsidėmėkite žodžius, sapne išgirstus ar perskaitytus. Blogai knygas plėšyti – nelaimė; kur nors bėgti – apgaulė, vagystė. Ugnį matyti – galite padaryti lemtingą klaidą. Duris atidaryti – nauja pažintis.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų ir sudužtų – nelaimė, netektis; jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis; jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais; jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero jūsų gyvenimo etapo pabaiga; jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi; jei rastumėte papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbiems susitarimams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, kelionėms, daugiau dėmesio skirkite senoms klaidoms, taisykite jas; palankūs šviesūs, ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Gerojo atsitiktinumo metas – tik mokėkite laiku persiorientuoti, kad neprarastumėte palankios progos. Tinkama diena bet kokiems darbams atlikti, draugams lankyti, teikti jiems dovanas. Tiesa, jei teks skolinti pinigų, duokite juos tuomet, jei galite padovanoti (vargu ar grąžins). Būkite taupesni parduotuvėje: galite išleisti visus turimus pinigus geriems, bet nelabai būtiniems daiktams sau, sutuoktiniui ir draugams pradžiuginti.

Jautis (04 21–05 20). Būkite ryžtingesni ir pernelyg nesikuklinkite prieš viršininkus ar įtakingus asmenis – tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors bus svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, neatstumkite ir bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę – drauge nuveiksite daugiau. Jums gali būti patikėta svarbi paslaptis, o mokėjimas ją saugoti padės įgyti ypatingą draugą.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsipalaiduokite – pasikliaukite likimu, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Gera proga konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Labiau tikėkite tuo, ką jaučiate, tuomet viskas susiklostys sklandžiai. Dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime: nuo rytdienos savaime viskas pajudės greičiau.

Vėžys (06 22–07 22). Jūs nepatenkinti tuo, kaip klostosi reikalai? Šiandien nebus sunku pakeisti įvykių eigą: tik sugalvokite gerą norą, tarkite reikalingą žodį, o draugų ar reikalingų asmenų tikrai atsiras. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei yra nesutarimų šiuo klausimu. Rūpindamiesi reikalais nepamirškite ir ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

Liūtas (07 23–08 22). Puiki proga apsispręsti dėl karjeros. Jei šiandien jums bus pasiūlytos naujos pareigos, nauja veiklos sritis, kitas darbas, verta sutikti. Tai bus perspektyvu. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su šefu, įtakingais valdininkais, rėmėjais – siūlykite savo projektus, siekite to, kas jums priklauso. Palanku su jais aptarti jūsų idėjas, projektus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien atidžiai vertinkite gautus pasiūlymus bei pamokymus ir užsimezgusias pažintis – galite suprasti kai ką svarbaus. Geras metas bet kokiam apsisprendimui – intuicija bus kaip niekada gera. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, veiklos plėtimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą. Palanku tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, ieškoti sau tinkamo būsto.

Svarstyklės (09 23–10 23). Lemtingų atsitiktinumų diena. Jie naudinga linkme pakreips net keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tai gera proga spręsti keblius klausimus – rasite naują išeitį iš bet kokios įgrisusios situacijos. Tinkamas metas skolinis pinigų arba priminti apie skolos grąžinimą senam draugui, giminaičiui. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Verta kreiptis pagalbos į draugus – labiau jais pasikliaukite.

Skorpionas (10 24–11 22). Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Dabartiniai pokyčiai bus susiję su partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis (ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą), dalykiniai partneriai. Bus galima daug ką pakreipti jūsų naudai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus. Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti.

Šaulys (11 23–12 21). Spręstinos dalykinės problemos – dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik veiklai reorganizuoti, planams koreguoti, bet ir darbo vietai sutvarkyti. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams. Tai geras laikas ir tarnybiniams reikalams tvarkyti, naujai darbo vietai ieškoti. Jei jus slegia netikę santykiai su kolega ar artimu žmogumi, būtinai šiandien pasikalbėkite, tikrai daug kas išsispręs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkmė ateis netikėtai, nelauktai, gali net išsipildyti sena svajonė. Jei esate įpratę vadovauti nuojautomis, šiandien nesėdėkite rankų sudėję, planuokite svarbius susitikimus, atsakingus pokalbius. Diena daug kuo laiminga diena, žadanti nepaprastus susitikimus, pažintis, tiesa, nepatartina veltis į romantiškus nuotykius. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo su vaikais klaidas, susitaikyti su mylimu žmogumi. Tiks ieškoti dingusių iš akiračio draugų, dokumentų, piniginių, pirštinių, žiedų, apyrankių.

Vandenis (01 20–02 18). Būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti tokį gyvenimą, kokį turite. Siekite įtvirtinti turimus laimėjimus. Tinkama laikas tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui. Nepatartina užmegzti naujo romano, ypač jei dar neišsiskyrėte su dabartiniu gerbėju ar esate susituokę. Spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės esamus nesklandumus, stenkitės geriau suprasti artimuosius, vaikus.

Žuvys (02 19–03 20). Net jei jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis – ieškokite naujų perspektyvų ir galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi. Ir nepraleiskite pro ausis išgirstos informacijos, net su jumis nesusijusios nuogirdos dėl veiklos – tai padės kopiant karjeros laiptais. Beje, šiandien itin geras laikas pasikalbėti su viršininku ar įtakingu asmeniu dėl jūsų paaukštinimo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą