Nuotraukos autorius: 123rf

Diena nebus tinkama ką nors naujo pradėti

Jei jūsų moto „gyventi čia ir dabar“, diena bus gana smagi ir naudinga. Tai sprinterių laikas, kai pasiseka trumpalaikiai projektai, vienadieniai sumanymai. Bet jei jūsų užmojai didžiuliai, jei esate maksimalistai, teks nusivilti. Itin pakenks kategoriškumas. Būkite lankstūs, problemas spręskite geruoju. Vadovaujantiems ar vyresnio amžiaus asmenims, vyrams apskritai diena žada kliūčių (labiau susijusių su veikla). Kad ir ką sužinosite, kad ir kas nutiktų, neskubėkite reaguoti, venkite konfliktų, kitai savaitei atidėkite dabartinius rūpesčius.

Moterys, atvirkščiai, jausis tvirtai, joms nestigs pasitikėjimo savimi bei sėkmės. Tiesa, net ir joms nereikėtų orientuotis į ambicingus sumanymus. Imkitės kasdienių darbų, tvarkykite užvilkintus reikalus. Ir jokių pretenzijų nei darbe, nei namie, nei vadovybei, nei šeimos galvai bei visai vyriškai giminei. Diena nebus tinkama ką nors naujo pradėti, tačiau palanki perdaryti tai, kas jūsų netenkina anksčiau atliktuose dalykuose, baigti užmirštus ar atidėtus darbus. Neverta priimti lemtingų sprendimų. Jei gausite naudingų finansinių pasiūlymų, neatsisakykite, tačiau ir griežtai neįsipareigokite. Nepalanku tvirtinti svarbių dokumentų. Tai ugnies magijos diena – tinka ugnimi valyti namų kertes (ypač tamsias) ir sudeginti tai, kas slegia (galima ir simboliškai).

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Ugnis, žaibai – esminės permainos gyvenime; žvaigždės, dangus, savaiminis skraidymas danguje – išaukštinimas, apsaugos įgijimas, svajonių išsipildymas. Šventieji, jų paveikslai – išbandymai; gyvūnai – melas, apkalbos; mėsa – nesėkmė, liga; kirpti plaukus – nuostoliai, jei plaukai slenka – jėgų netekimas, pavojus jūsų ar artimo žmogaus gyvybei; koridoriai, raktai, spynos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: be aiškios priežasties šalti, išvysti juodus dūmus, juolab jų įkvėpti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei vėjas atvertų langus, duris namuose (turtas, kraustymasis į geresnę vietą).

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį geriau skirti šeimai, namų reikalams, na, o sudėtingoms kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti, vertingiems daiktams įsigyti ne pats geriausias metas.

Avinas (03 21–04 20). Vargu ar jūsų pasirinkimas bus teisingas – rytmetį galite pernelyg optimistiškai įvertinti savo galimybes. Nereikėtų daryti ir skubių išvadų – galite ir patys apsirikti, ir kito būti suklaidinti. Būkite atidesni, kad ir kuo užsiimsite, – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, taip pat galite dažniau suklysti įprastuose, automatiškai atliekamuose darbuose. Nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė dėl skubėjimo ar išsiblaškymo. Daugiau dėmesio skirkite imunitetui stiprinti.

Jautis (04 21–05 20). Galite susidurti su problema – kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki, tad neskubėkite panikuoti, laimė tikrai nusišypsos ir žingsnis po žingsnio situacija ims gerėti. Tiesa, vakarop nerizikuokite važiuodami automobiliu ir neperlenkite lazdos aiškindamiesi santykius su mylimu asmeniu, mažiau reikalaukite iš sutuoktinio. Tai ne pats geriausias laikas mėginti savus vaikus įtikinti, kad jie elgiasi netinkamai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepalankus metas. Jei negaluojate – geriausia likti namie. Darbe nesugalvokite skubinti situacijos – įvykių nepagreitinsite, nebent nervindamiesi ką nors sugadinsite (savus rūpesčius atidėkite kitai savaitei). Nesivelkite į ginčus su vadovybe, šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite kelyje. Ilsėkitės, džiaukitės savo jausmais bei gyvenimu. Bet kokia įtampa, nerimas bus žalingi.

Vėžys (06 22-07 22). Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių. Būkite kantresni – neskubėkite nieko keisti ir priimti naujų sprendimų. Šiandien galite sulaukti netikėtos pagalbos, įdomaus pasiūlymo, kurių neskubėkite iškart įvertinti – dabar bus svarbu surinkti kuo daugiau informacijos. Venkite šeimoje aiškintis, kas namie svarbiausias, mylimiausias, kieno nuomonė lemtingiausia, kam daugiausia pinigų išleidžiama. Nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali netikėtai pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus. Ir daug nenorėkite – pasitenkinkite tuo, ką atlikote, ką pasiekėte per ankstesnes dienas. Beje, palankus metas kreiptis pagalbos – verta pasipasakoti apie savo rūpesčius artimiesiems, bičiuliams, giminaičiams. Tiesa, netinkamas metas ginčams su antrąja puse – jie gali baigtis fatališkai.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite reaguoti į provokacijas. Nurimkite. Kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Tik nieko naujo nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų – jums reikia tai geriau apmąstyti. Verta suskubti tvarkyti įstrigusius reikalus, spręsti senas problemas. Iš šios dienos veiksmų sulauksite ir materialinės naudos, ir gausite moralinį pasitenkinimą. Beje, seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant jūsų dalykines ar šeimos problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai, nei atsakingam sprendimui priimti. Jei ne viskas pavyks, neskubėkite nusivilti: įgyta patirtis – irgi naudingas dalykas. Bet kokią keblią situaciją šiandien geriausia vilkinti. Baikite senus darbus – tai pasyvus metas, visiškai netinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti, bendrauti. Būkite apdairesni su darbo instrumentais. Nepamirškite, kad jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypis metas, kai galima atsidūrus per plauką nuo sėkmės ją parasti, jei būsite pernelyg kategoriški, reiklūs... Jus neblogai įkvėps, motyvuos ir nuramins susitikimai, nuoširdūs pokalbiai su bičiuliais. Sudėtingus reikalus irgi verta tvarkyti per draugus. Tiesa, būkite apdairesni bendraudami, kad neprarastumėte jums rodomos aplinkinių pagarbos ar įtakingo asmens paramos. Beje, jei atsipalaiduosite ir pasikliausite savieiga – šiandien daugiau laimėsite.

Šaulys (11 23–12 21). Bus protinga siekti kompromisų. Viena vertus, pasistenkite nepasiduoti spaudimui iš viršaus, dėl kurio tapsite labiau priklausomi nuo vadovybės, kita vertus, tai tas laikas, kai galite išsiderėti didesnį atlyginimą. Ir pasistenkite nepriekaištingai atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – nei darbe, nei namuose. Venkite griežtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau pratęsti kitą savaitę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite niekur – tai pavojingas laikas: tik be reikalo su kuo nors susipyksite, sumokėsite kam nors baudą ar net patys fiziškai nukentėsite. Ramiems ir taikiems ši diena bus sėkminga, perspektyvi. Tiesa, nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite kitai savaitei. Ieškokite rezervų veiklai plėsti, semkitės įkvėpimo praeityje.

Vandenis (01 20–02 18). Nesistenkite pernelyg išplėsti savo veiklos, darbų apimties, nesiblaškykite kitose srityse – stenkitės sutvirtinti užimamas pozicijas. Sėkme pasikliauti nederėtų – viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas, ypač prieš sėsdami prie vairo ar imdamiesi pavojingo darbo. Ir mokėkite pasidžiaugti net nedidelėmis sėkmėmis. Būtų puiku, jei susitiktumėte su bičiuliais.

Žuvys (02 19–03 20). Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Šiandien kilę juridiniai bei finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi. Nepatartina aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, niekam nieko nepatarinėti, nieko nemokyti. Venkite bet kokių priekaištų antrajai pusei. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą