Nuotraukos autorius: 123rf

Galite būti įtraukti į avantiūrą

Pirma dienos pusė – naudingas laikas, tinkamas tvarkyti susikaupusius reikalus. Jei jums reikia priimti atsakingą sprendimą, susitikti su reikalingu žmogumi, padarykite tai iki 15 val. Tai bus ir gera proga deryboms, susitarimams.

Vėliau įtemptas pilnaties metas, itin nekoks tvarkyti piniginius ir turto reikalus, patartina atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti nieko svarbaus, atsakingo. Antrą dienos pusę netiks pradėti ką nors naujo, tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių, net jei iš pažiūros viskas atrodys gerai. Beje, pasistenkite nepasiduoti įtakai iš šalies – galite būti įtraukti į avantiūrą. Po 15 val. nebetinkamas laikas ką nors žadėti, juolab daryti atsakingas išvadas, nes apsiriksite: situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų. Ir tai bus susiję ne tik su dalykiniais reikalais, bet ir su asmeniniais santykiais. Nederėtų vakare skirti romantiškų pasimatymų, netiks ir aiškintis meilės santykius – ne laikas priekaištams ar pavydo scenoms. Nepalanku užmegzti naujų pažinčių – jūsų lauks nusivylimas. Vakaras netinkamas pramogoms, pasilinksminimams. Didesnė apsinuodijimų, traumų, avarijų tikimybė. Labiau tikėtinos apgaulės, vagystės. Neverta po 15 val. pirkti šventinių dovanų, ypač tiems, kuriuos mylite ar norite palinkėti sėkmės jausmų srityje. Šiandien svarbu labdara. Būkite dosnūs, nuoširdūs. Ne laikas demonstruoti taupumą. Iki 15 val. palankus metas pirkti dovanas vaikams. Patartina eiti anksčiau ilsėtis. Labiau pasirūpinkite savo turto saugumu.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje, ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės, jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį nepalankus metas tęsis iki 15 val. 39 min., vėliau tinka imtis ir svarbesnių reikalų; patartina nešioti gelsvų, baltų, raudonų tonų drabužius, vengtinos tamsios, niūrios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Jei turite svarbių reikalų, sutvarkykite juos iki 15 val. Vėliau nereikėtų niekur skubėti, daug šnekėti, žadėti ar skolinti pinigus. Būkite apdairesni vairuodami, eidami gatve, o viešajame transporte ar prekyvietėse pasisaugokite vagysčių, tikėtinos ir apgaulės ką nors perkant. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus.

Jautis (04 21–05 20). Nereikėtų varžyti savo norų, pasistenkite įgyvendinti bent vieną svajonę, tiesa, iki 15 val. Antrą dienos pusę būkite atsargesni su pinigais – ne laikas rimtoms išlaidoms, juolab investicijoms. Jei skolinsite, susitaikykite su tuo, kad tai bus dovana. Ir venkite santykių aiškinimosi su sutuoktiniu – patirsite vien nuoskaudas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nieko rimto neplanuokite, nepervertinkite savo galimybių, likite atsargūs, saikingi, tausokite jėgas – ir dvasines, ir fizines. Tiesa, vakare jausitės geriau už kitus, bet būsite linkę pasiduoti azartui, kuris nepasiteisins. Kad tai neįvyktų, pasistenkite nepasiduoti pirmam impulsui ir pajusti, ar tam nesipriešina jūsų vidus. Labiau pasaugokite pinigus ir turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirma dienos pusė palankesnė. Gana sudėtingas laikas nuo 15 val., kai gali pablogėti savijauta bei nuotaika. Patartina ilsėtis namuose – vakaras netinkamas nei svarbiems susitikimas, nei pasirodyti visuomenėje. Vakare griežtai atsiribokite nuo rūpesčių, problemų sprendimo – apie viską pagalvosite vėliau, kitą dieną.

Liūtas (07 23–08 22). Sutelkite visas jėgas, kad sėkmingai pabaigtumėte iki 15 val. anksčiau pradėtą reikalą, kad pasirašytumėte svarbų susitarimą, patvirtintumėte užvilkintą sandorį ar aptartumėte su šefu jums svarbų klausimą. Antrą dienos pusę būkite apdairesni – galimos apgaulės, klasta, išdavystės. Didesnė vagysčių darbe tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą – galimi virškinimo sutrikimai.

Mergelė (08 23–09 22). Iki 15 val. neblogas laikas susitikti su įtakingu žmogumi, tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Deja, vėliau jums svarbus reikalas gali pakrypti nebe ta linkme, tad po 15 val. dėl nieko nebesitarkite, nebediskutuokite. Dabar svarbu siekti stabilumo savo veikloje ir santykiuose su vadovybe. Jei teks vykdyti svarbią užduotį, būkite itin apdairūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtinga diena. Kai nebūsite pasiruošę ką nors nuveikti, susitikti svarbiu klausimu, teks būtinai tuo užsiimti, bet kai sukrusite ką nors atlikti ar pasikalbėti, aplinkybės tam trukdys. Tiesa, vakaras po 19 val. jums sąlyginai neblogas – jei neprarasite blaivios nuovokos, elgsitės apgalvotai, sunkumų nepatirsite. Nesivelkite šiandien į avantiūras, ypač su svetimais pinigais. Būkite atidesni maisto kokybei.

Skorpionas (10 24–11 22). Kad ir kuo šiandien užsiimsite, svarbu atsižvelgti į sutuoktinio, šeimos interesus. Naudos iš susitikimų bei susitarimų tikėtis galima tik tuomet, jei jie vyks iki pietų. Pavojinga antra dienos pusė – būsite linkę be reikalo jaudintis, dramatizuoti, išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač po 15 val. Ne laikas ginčams – nedarykite rimtų išvadų iš nugirsto piktesnio žodžio.

Šaulys (11 23–12 21). Atsakingiems darbams atlikti, skubiam reikalui sutvarkyti geras laikas iki 15 val. Vėliau viskas ims strigti, komplikuosis, galimi nesmagumai darbe per pagalbininkus ar partnerius. Būkite vakare kantresni, atlaidesni sutuoktiniui. Beje, šis laikas visiškai netinkamas šeimos biudžetui aptarti, bet tai bus gera proga rimtam ginčui, kvailiems priekaištams, paikam pinigų paskirstymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Iki 15 val. neblogas laikas – svarbus klausimas išsispręs sklandžiai. Tačiau vėliau gali pablogėti savijauta, atsirasti irzlumas, dirglumas. Būkite apdairesni darbe – galite padaryti lemtingų klaidų, ypač po 15 val. Moterims laikas po 15 val. gali tapti itin sudėtingas, kai galima suirzti, užsigauti be priežasties. Taip pat moterims nepatartina sau pirkti papuošalų, šventinių drabužių, kosmetikos, kvepalų.

Vandenis (01 20–02 18). Nesiimkite nieko sunkaus bei atsakingo. Nederėtų priimti lemtingų dalykinių pasiūlymų. Užsiimkite tik gerai žinomais dalykais. Nors vakare galite pasijusti geriau, sugrįš jėgos, optimizmas, gali atsirasti poreikis rizikuoti, veltis į avantiūras, deja, apsigausite. Tai iliuzijų metas, kai patikima siūlomos veiklos (daikto) naudingumu ar romantiškų jausmų skaidrumu.

Žuvys (02 19–03 20). Nuo ryto tinkamas laikas susitikimams, atviriems pokalbiams, skubiems reikalams tvarkyti. Po 15 val. patartina viską atidėti į šalį – popietę bei vakarą skirkite atsipalaidavimui, poilsiui, bendravimui su artimaisiais, ypač vaikais. Antrą dienos pusę nepriimkite jokių svarbių dalykinių sprendimų. Derėtų atsiriboti ir nuo svetimų žmonių, ne laikas naujoms pažintims – nei dalykinėms, nei romantiškoms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą