Nuotraukos autorius: 123rf

Ketvirtadienį netinka imtis nieko nauja

Ketvirtadienis – paskutinė Žuvų ir Zodiako diena, tad netinka imtis nieko nauja. Tai apibendrinimų, reikalų užbaigimo, skolų grąžinimo diena. Verta spręsti senas, užvilkintas problemas, taisyti padarytas klaidas, dirbti su sena informacija – ieškokite atsparos pamirštuose dalykuose. Palanki iškrovos dieta (gerai ir pabadauti). Na, o vakaras pagal senas tradicijas susijęs su namų valymo (vandeniu, ugnimi) ritualais. Patartina išplauti namus, išnešti šiukšles, patiems nusiprausti, uždegti žvakę, o svarbiausia – susitaikyti su visais (bent mintyse tai padaryti), kad rytoj saulei tekant švarūs įžengtumėte į Naujuosius arijų metus. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, jei buvo aiškūs, ryškūs, konkretūs, – tuomet susiję su permainomis šeimoje, su meile, jūsų sveikata. Patrankos šūvis – santuoka. Varpų skambėjimas – svarbūs įvykis asmeniniame gyvenime. Garsiai dainuoti, matyti didelę auditoriją – pasisekimas visuomenėje. Rinkti grybus – pinigai. Į painiavą, neaiškius žodžius, grasinimus nederėtų kreipti dėmesio. Gerai, jei kur nors vykote – dabartinis apsisprendimas bus teisingas. Jei ėjote saulei tekant – pavyks svarbus asmenimis sumanymas, jei saulei leidžiantis – spręsis problemos šeimoje, pasiseks jūsų sutuoktiniui. Žydinčios obelys – sustiprės sveikata, kiaušiniai – vaiko gimimas, giedantys paukščiai – pelnas.

Blogas ženklas: išlieti indą su vandeniu, nulaužti medžio ar krūmo šaką.

Geras ženklas: jei ilgą laiką suptų tyla, niekas netriukšmautų – esate gerokai išsilaisvinę nuo karminių pančių.

Avinas (03 21–04 20). Pakaks ir nedidelio pokalbio su svarbiu žmogumi, geru draugu, mylimu asmeniu, kad kas nors į gera pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime bei veikloje.

Jautis (04 21–05 20). Šių dienų sumanymai perspektyvūs – juos reikia įgyvendinti, tiesa, greitai to nepavyks padaryti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nusiraminimo dienos, kai ima ir išsipildo sena svajonė, tiesa, kitaip, nei tikėjotės. Pagalba, nauda, džiaugsmas irgi bus iš ten, iš kur nelaukėte. Svarbu suprasti užuominas. Ketvirtadienis palankus tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Ir būkite atidesni mylimo žmogaus reakcijoms, kaip ir svajonėms.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite mažiau nervintis – tai trukdys būti atidesniems, meilesniems artimiesiems. Ketvirtadienį skirkite revizijai – savo namuose, savyje. Atėjo metas atsirinkti, ko jums nebereikia, suprasti, kas atgyveno, ir išmesti, atsikratyti. Dažniau gerkite raminamąsias arbatas.

Liūtas (07 23–08 22). Kompromisai naudingi – taip užsitarnausite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą. Neskubinkite įvykių, tačiau spartinkite savo partnerius – sėkmė jų rankose. Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis tinkamas esminiam tvarkymuisi namuose, iškrovos dietoms, organizmui valyti. Dienos palankios sveikatai stiprinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tampate pastabesni ir įžvalgūs, tad sugebėsite išspręsti painias problemas. Viskas pavyks net geriau, nei manote.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai tas puikus laikas, kai geriausiai jaučiamės namuose, kai palanku daugiau bendrauti su artimaisiais, vaikais – paklausyti išgirsto patarimo, raginimo. Idėjos, kilusios bendraujant, aptarinėjant reikalus, bus nepaprastos – įsiminkite jas.

Šaulys (11 23–12 21). Atsitiktinumas daug ką lems ir bus laimingas. Ketvirtadienį labiau pasikliaukite savieiga. Būkite atidesni bendraudami – iš artimųjų, senų draugų, giminaičių galite išgirsti vertingų dalykų. Tiks ką nors mielo padovanoti mamai – tai padės nuslopinti tarp jūsų besikaupiančią įtampą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėtai galite patirti, kas yra likimo malonė. Mokėkite pasidžiaugti viskuo, kas šiomis dienomis nutiks. Palanku tvarkyti finansinius ir nekilnojamojo turto reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Atgausite jėgas ir optimizmą. Nors ketvirtadienį atrodys, kad viską galite, iš tiesų ne kažin ką nuveiksite. Tad šią dieną geriau skirti teoriniam problemų sprendimui, atidedant bent jau rytdienai ar vėlesnėms dienoms praktinę reikalų dalį. Palankios dienos ir piniginėms, turto problemoms spręsti.

Žuvys (02 19–03 20). Vadovaukitės nuojauta – ji padės susisiekti su reikiamu žmogumi, rasti tinkamą žodį, taip pat dingusį daiktą, dokumentą. Neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos – šiomis dienomis nereikėtų savęs nervinti.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą