Nuotraukos autorius: 123rf

Kokia planeta lemia epidemijas ir kas teikia vilties

Antradienį 11 val. 28 min. prasideda naujas Mėnulio mėnuo, kai viskas keičiasi, kai įsižiebia nauja viltis. Tai pats optimistiškiausias Mėnulio mėnesio laikas, kai kuriamos ateities vizijos, kai planuojami būsimi veiksmai ir svarbu teigiamos nuostatos! Tačiau šiuo metu, kai pasaulis, gavęs įvartį iš gamtos, įsitempęs bando suvaldyti virusą, kiek optimistiški galime būti ir ką kiekvienas galime padaryti? Užkrečiamosios ligos astrologijoje siejamos su Prozerpinos planeta. Analizuojant jos judėjimą galima daryti išvadas apie epideminių ligų proveržius. Deja, Prozerpina juda itin lėtai ir jos nepalanki padėtis lemia problemas ilgesniam laikui. Destruktyvioje padėtyje Prozerpina atsidūrė 2019 m. rugpjūčio viduryje ir išeis iš jos tik 2021 m. rugpjūčio pabaigoje. Jos veikimą kažkiek sušvelnins Baltasis Mėnulis, kol judės Skorpiono ženklu nuo gegužės pradžios iki gruodžio pradžios. Labiausiai tikėtis gerų postūmių galima rudens pradžioje. Jei pažvelgtume, kaip sekdavosi galynėtis su nepalankia Prozerpinos padėtimi ankstesnėms žmonijos kartoms, pamatytume, kad pastarąjį kartą Prozerpina destruktyvioje pozicijoje atsidūrė 1918–1920 m. Tuomet siautėjo ispaniškasis gripas. Judant chronologiškai į dar senesnius laikus, vėl destruktyvi Prozerpina buvo 1815–1817 m. Šie metai žymūs dėl milžiniško Tamboros ugnikalnio išsiveržimo 1815 m., lėmusio stiprius klimato pokyčius, dėl kurių kilo badas, šiltinės, choleros epidemijos. Dar kartą Prozerpina buvo destruktyvi 1710–1712 m. (1710–1711 m. maro epidemija Lietuvoje), 1621–1623 m. – (1621–1627 m. maro epidemija LDK). Tad ko iš mūsų nori Prozerpina, Mergelės ženklo šeimininkė? Ji siejama su švara, tvarka, disciplina, ekologija. Ir sąžine. Padorumu. Tik tiek tereikia. Štai tokie Prozerpinos reikalavimai svarbūs visada ir itin skaudžiai baudžia už jų nevykdymą, kai Prozerpinos pozicija neigiama. Primenu, kad tokia jis išliks iki 2021 m. rugpjūčio pabaigos. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, palysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį nors medinį daiktą.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite reaguoti, reikšti savo nuomonę, juolab kritikuoti. Kad ir ką šiomis dienomis sužinosite, neskubėkite vertinti, priimti kaip teisybę – viskas gali būti kiek kitaip.

Jautis (04 21–05 20). Tai idealus laikas poilsiui, susitelkti į savo vidinį pasaulį. Ne laikas aktyviai veiklai – svajokite, fantazuokite, kurkite abstrakčius planus.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai permainų dienos. Dabar galite kai ką pakeisti. Antradienio rytmetį verta pagalvoti, ko norite atsikratyti savo gyvenime, o nuo jaunaties (11 val. 28 min.) pradėti svajoti apie tai, kokių savybių norite įgyti, kuria linkme norite pakeisti savo gyvenimą.

Vėžys (06 22–07 22). Jums, Mėnulio vaikams, pasinaudoti Mėnulio judėjimu lengviau nei kitiems, tad pasikliaudami jaunaties energija kurkite savo ateitį. Užsibrėžkite didžiuosius tikslus, kurkite planus, kaip įveikti kliūtis.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite išmintingi ir daug nenorėkite. Šiuo metu pati sveikiausia pozicija – minimalizmas. Ir venkite patarinėti, kitus mokyti neprašomi – tai atsigręš prieš jus. Viskas, ko jums reikia, yra šalia.

Mergelė (08 23–09 22). Atsipalaiduokite. Svarbiausia – ramybė, tik tuomet viską imsite vertinti teisingai ir suprasite, ką dabar reikia daryti. Nieko nepešite, jei pradėsite santykius aiškintis, dėl ko nors kovoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau pasikliaukite sutuoktinio ar mylimo žmogaus nuomone, dažniau tarkitės. Puoselėkite darną savo poroje.

Skorpionas (10 24–11 22). Apgaulingas laikas: jei manysite, kad viskas gerai, žinokite, jog pervertinate savo galimybes, o jei vertinsite tai kaip katastrofą – irgi nebus tiesa, nes tai tik išbandymas, treniruotė ir tai išeis į naudą.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite žavūs, kūrybingi, sumanūs – idėjų nestigs, tačiau ne laikas rimtoms išvadoms, neskubėkite savo minčių pasakoti kitiems. Jūsų idėjos gali būti arba neteisingai suprastos, arba jomis bus pasinaudota be jūsų sutikimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepalankus metas dairytis į šalis. Koncentruokitės į save, į šeimą. Šiuo metu ideali buveinė – jūsų namai. Labiau pasirūpinkite tėvais, seneliais.

Vandenis (01 20–02 18). Netikėtai atsiveria akys ir jums jau atrodo, kad dabar viską žinote, suprantate. Gal ir taip, o gal ir ne... Tai bus dvilypės dienos: teigiami dalykai kaitaliosis su neigiamais.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų – galite persitempti. Būkite pagarbesni, tolerantiškesni. Jokių kraštutinumų. Vertinkite gerus santykius su partneriais, sutuoktiniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Eglė
    prieš 53 minučių
    Kodėl raganos būrejos iš būrimo salonu iki karantino nieko nekalbejo, o va po tipo jos jau pamatė. Eiki sieno raveti palmyros, vaivės maskvines.

Parašykite komentarą