Nuotraukos autorius: 123rf

Tai palankus laikotarpis spręsti materialines problemas

Ne viskas bus taip sklandu, kaip norėsis, tačiau nuo antradienio atsiras galimybių išspręsti anksčiau kilusius nesusipratimus. Tiks užsiimti atidėtais, užvilkintais darbais, taisyti padarytas klaidas (juk prabėgusios dienos buvo sudėtingos?). Kad ir kuo užsiimsite, bus naudinga prisiminti sukauptą patirtį.

Tiesa, antradienį patartina labiau užsiimti namų, šeimos reikalais. Tik būkite tolerantiški, geranoriški, venkite ginčų. Aklai netikėkite tuo, ką išgirsite, – ne viskas pasitvirtins. Beje, suaktyvės sukčiai, melagiai, vagys. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti, nors nereikėtų atmesti gautų pasiūlymų, tiesiog reikėtų viską rimčiau apsvarstyti. Šiomis dienomis lengvabūdiškai įsipareigodami (ypač veikloje) galite pakliūti į bėdą – vėliau paaiškės, kad tai ne jūsų jėgoms ar kad terminas per trumpas. Jei dirbsite, bus itin svarbu kokybė, profesionalumas – verčiau nesiimkite tų dalykų, kuriuos menkai išmanote, dėl kurių nesate tikri. Antradienis nepalankus biurokratiniams reikalams tvarkyti. Būkite atidesni pasirašydami dokumentus. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, telefonus, transporto priemones. Bus didesnė konfliktų, traumų (dėl kritimo iš aukščio ar susidūrimo), vagysčių, avarijų tikimybė. Labiau pažeidžiamos bus rankos. Pirmadienį 22 val. 54 min. Merkurijus įėjo į Jaučio ženklą ir juo judės iki gegužės 11 d. Kai Merkurijus Jautyje, nepalanku ką nors keisti ar diegti naujas idėjas. Bus sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį. Pakaks praktiškumo, organizuotumo, bet stigs lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lems užsispyrimas. Bendravimas taps ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus laikotarpis spręsti materialines problemas.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tiesa, geriausia buvo nieko nesapnuoti. Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti; patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės; jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas. Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis gana sudėtingas. Tai metas, kai viskas stringa ir nieko neįmanoma paskubinti, kai bet kokie netikėtumai gali išmušti iš vėžių. Stabdžių, kliuvinių pakaks – paaiškės, kad kas nors ko nors nepadarė, nespėjo, užmiršo. Gali tekti atidėti sumanymą, nes artimieji nesutinka su jūsų nuomone.

Jautis (04 21–05 20). Reikalai pajudės reikiama linkme, kai per daug nesistengsite, ir atvirkščiai – didelės pastangos neatsipirks. Mažiau planuokite – ne viskas klostysis pagal jūsų apskaičiavimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nelabai pasikliaukite gerais pažadais (ypač šefo) – vargu ar jie bus įvykdyti. Būkite atidesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus, atsargesni su svetimais pinigais.

Vėžys (06 22–07 22). Persistengti nereikėtų – saikas bus svarbus kaip saugumo garantas. Neturėkite išankstinės nuomonės, nepasikliaukite intuicija – akivaizdūs faktai įtikins, kad viskas truputį kitaip, nei manėte.

Liūtas (07 23–08 22). Pasyvus metas. Ypač antradienis svajingas, netinkamas atsakingiems sprendimams priimti, lemtingiems dokumentams pasirašyti. Niekur neskubėkite, nieko nesiekite jėga. Ir neleiskite sau nuliūsti – būsite linkę krimstis dėl kiekvienos menkos nesėkmės.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį įvykiai gali pakrypti nenumatyta linkme, tad mažiau planuokite ir nepasikliaukite partnerių, draugų nuomone, prognozėmis (tikriausiai jie apsiriks) ir pažadais, nes persistengs vertindami savo galimybes.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors šios dienos tinkamos darbo reikalams tvarkyti, antradienį gauti pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Ne laikas kelti savo reikalavimus viršininkui. Ypač darbe neskubėkite dalintis savo ketinimais, priimti svarbius sprendimus – vėliau paaiškės, kad ne viską žinojote, kad kas nors ką nors supainiojo ar net apgavo.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį situacija pasirodys geresnė, nei yra, tad prieš rizikuodami kritiškiau pamąstykite apie realias galimybes, taip pat mažiau pasikliaukite partnerių ar didelių žmonių dideliais pažadais, šauniais pasiūlymais – gal tai reklaminis triukas?

Šaulys (11 23–12 21). Nepasiduokite liūdesiui – tai tiesiog komplikuotas metas, besitęsiantis nuo savaitgalio. Šiuo metu esate jautrūs ir perdėtai reaguojate net į nežymius nesklandumus bendraujant, dirbant. Nepykite ant sutuoktinio – jis nekaltas, kad jums negera.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jus gelbės mokėjimas sutarti, nusileisti, patikti. Taikykitės prie keliamų reikalavimų darbe ir namie, nepykite dėl pastabų, kritikos. Mokėkite išlaukti, labiau pasikliaukite partneriais. Galite sužinoti ne visai korektiškos informacijos apie juos – neskubėkite patikėti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis nesmagus – gali tekti patirti neteisybę, išnaudojimą darbe. Ir pasisaugokite, kad suinteresuotas asmuo nepasinaudotų jūsų jausmais, kad galėtų priversti pažeisti profesines taisykles, įstatymus. 

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmingos dienos, vis dėlto nesivelkite antradienį į avantiūras, ypač veikloje. Nesistenkite atrodyti geresni, nei iš tiesų esate. Meilės pasimatymai bus palankūs, jei neketinate priekaištauti mylimam žmogui ir kelti reikalavimų.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą