Nuotraukos autorius: 123rf.com

Ši diena netinkama naujiems darbams

Antradienis, trečiadienis – Mėnulio mėnesio pabaigos laikas, naudingas kantriems bei nuosekliems ir tiems, kurie moka laukti. Neskubėkite, stenkitės viską apskaičiuoti, veikite metodiškai ir netikėkite gražiais pažadais be įrodymų. Eksperimentuoti, rizikuoti, užsiimti iš esmės naujais, neišmėgintais dalykais tuščia, verčiau rinkitės neatliktus darbus, taisykite ankstesnes klaidas. Antradienis pagal Mėnulio kalendorių susijęs su didelių ciklų užbaigimu, tad netinka pradėti naujų darbų. Puiku ieškoti logiško užvilkinto reikalo užbaigimo, nutraukti tuščius, išsisėmusius santykius, grąžinti seną skolą. Gerai imtis esminio tvarkymosi. Tiesa, Mėnulis senas – nepersidirbkite, taupykite jėgas ir nesiimkite ko nors persodinti, sėti, gerai nebent piktžoles ravėti.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Deja, šiomis dienomis gali pristigti praktiško įžvalgumo ir išeitį rasite labiau teoriškai nei praktiškai. Netinkamas laikas finansinėms, darbo sutartims pasirašyti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį prieš imdamiesi iniciatyvos ar papildomų darbų pamąstykite, kiek jums to reikia, ar tai jūsų nesužlugdys? Kol kas reikia išlaukti, tad nieko nekomplikuodami paieškokite aiškių ir paprastų būdų, kaip susidoroti su esamais sunkumais darbe, iškilusia problema šeimoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būkite atidūs išgirtoms pastaboms, naujienoms, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Verta viską apmąstyti, o rytoj veikti, nors pačius svarbiausius veiksmus geriau atidėti penktadieniui.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį derėtų labiau paisyti vadovybės reikalavimų – ieškokite išmanančių patarėjų, sąžiningų bei sumanių pagalbininkų. Išklausykite draugo patarimą, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį gerai tvarkyti senus, užmirštus reikalus. Bendraudami siekite likti aiškūs, konkretūs. Ir neskubėkite tikėti tuo, ką girdite, dažniau pasitikrinkite, ar teisingai suprantate reikalo esmę, ypač jei teks bendrauti su viršininku.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis gana įtemptas, tad saugokite savo ramybę ir sveikatą. Venkite sudėtingų, atsakingų ar pavojingų darbų, nesiimkite niekam patarinėti, nieko mokyti. Gera diena tvarkytis, išnešti iš namų šlamštą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Ieškokite sąjungininkų, užmegzkite bendradarbiavimo ryšius, tačiau susitarimus pasirašyti geriau rytoj. Būkite atidesni sutuoktinio įspėjimams, patarimams ir nepykite dėl galimų priekaištų.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį būkite atidesni savo sveikatai (gera proga organizmui išvalyti). Svarbi atliekamų darbų kokybė – žinokite, kad padarytos klaidos lems nuostolius.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienio nuotaikos optimistiškos, tai bus sėkminga diena, palanki ne tik veiklai, bet ir asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams. Gali sugrįžti seni romantiški prisiminimai ar įvykti susitikimas su žmogumi, kurį kadaise mylėjote.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį darbe neplanuokite nieko sunkaus, nežinomo. Šią dieną apskritai geriausia praleisti namuose su artimaisiais. Palanku užsiimti esminiu tvarkymusi, išnešti nebereikalingus daiktus.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį bus gera proga užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitikti su reikalingu žmogumi – šios dienos pokalbiai bus naudingi. Būsite išgirsti ir suprasti, tad belskitės, prašykite, nesėdėkite rankas sudėję, kad skubių reikalų nereikėtų atidėti rytdienai. Beje, seksis ieškant reikalingos informacijos ar dingusio daikto, dokumento.

Žuvys (02 19–03 20). Susitelkite, nesiblaškykite. Viską tikrinkite, vertinkite atsargiai. Ne laikas atsakingiems pokalbiams bei susitarimams. Labiau pasverkite kiekvieną žodį – bendravimo menas bus lemtingas. Jokių įsipareigojimų (ypač finansinių) antradienį.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą