Nuotraukos autorius: 123rf.com

Trečiadienis tinkamas kurti ilgalaikius planus

Trečiadienis tinkamas pamąstyti apie ateitį, kurti ilgalaikius planus. Tai gera diena nusiteikusiems taupyti laiką, racionaliai veikti. Jei mėgstate aiškumą, konkretumą, paprastumą, mąstote blaiviai, problemų nepatirsite. O poetiškoms sieloms ar šiaip fantazuotojams nekoks metas – gali paaiškėti, kad jūsų svajonei nelemta išsipildyti, kad žmogus, į kurį dėta tiek vilčių, nevertas jūsų dėmesio, o reikalas, iš kurio tiek tikėtasi, tuščias... Ko gero, verta pabūti pragmatikams. Naudinga remtis tik į save. Šiomis dienomis svarbu paleisti praeitį: atsisakykite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, – po kurio laiko prasidės naujas šaunus etapas. Ne laikas investuoti pinigus, sudaryti sandorius, užmegzti naujas pažintis, ypač romantiškas, nes vėliau tai suteiks tik nusivylimą. Trečiadienį 16 val. 50 min. Saulė įeina į Dvynių ženklą ir bus jame iki birželio 20 d. Bendravimas, žinių kaupimas, kelionės taps aktualesnės ir smagesnės, tačiau daugės ir paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, apgaulių.

Iš antradienio į trečiadienį gerai sapnuoti šventes, pokylius – turtas, pagalba reikalingą akimirką, ugnį – sunaikinsite savo priešus, žaibą – geros permainos. Vanduo – apkalbos, regėti košmarus, alkį jausti – nuostoliai, neturtas, kančia.

Blogas ženklas: rasti monetų arba smulkių metalinių daiktų, juolab juos pasisavinti, jei kas nors namuose suplyštų, raktą pamesti ar sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar lapas ant galvos nukristų, jei vardu gatvėje pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, piniginiams ir turto reikalams; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, vengtina gelsvai žalsva.

Avinas (03 21–04 20). Ypač trečiadienį nereikėtų skubėti – pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti (arba pervertinti) išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų, neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį atsigausite, tuomet verta griebtis skubių, svarbių darbų, kad nieko rimto nereikėtų atidėti ketvirtadieniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį neplanuokite nieko svarbaus. Jei norisi nieko neveikti, tik ilsėtis, ir ilsėkitės. Save prievartaudami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite gamtoje.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį, net jei teks nusivilti kuriuo nors draugu, nenusivilkite visais: net nenutuokiate, kiek turite ištikimų bičiulių, galinčių atjausti ir suprasti, pagelbėti. Kita vertus, būkite pasiruošę ir padėti draugams išsikapstyti iš finansinių bėdų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį suskubkite sutvarkyti užvilkintus dalykinius reikalus (ketvirtadieniui neatidėkite). Galima pasirašyti veiklos susitarimus, jei nesitikite greitos naudos.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį verta su partneriais aptarinėti plėtros planus, tačiau turite būti saikingi vertindami finansines perspektyvas. Beje, būkite tikri, kad jus tikrai gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei jūsų vertinimams trečiadienį pristigs objektyvumo, galite susikurti problemų tuščioje vietoje ir pakenkti santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli, dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį, jei dažniau nusileisite aplinkiniams, savo porai, suvoksite, kad esate mylimi ir vertinami. Priešingu atveju sugadinsite santykius su antrąja puse, gal net įgysite slaptų priešų. Nesivelkite į intrigas, atsargiau kelyje. Nerizikuokite pinigais. Galimi rūpesčiai dėl skolų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį vis kas nors trikdys jūsų ramybę ir darbų eigą, tiesa, tai bus labiau techniniai nesklandumai nei rimtos bėdos. Kita vertus, gali išryškėti finansinės problemos, nuostoliai darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pasijusite guvesni. Tai gana sėkmingas metas, kai viskas ima ir pavyksta. Nors jūsų nuotaikos romantiškos, veltis į naujus santykius nepatartina, nebent norite atnaujinti seną ryšį, susitaikyti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį skirkite namams, artimiesiems. Tinka ką nors taisyti, užsiimti būsto remontu.

Žuvys (02 19–03 20). Ypač trečiadienį galite neteisingai įvertinti pašnekovą, išgirstus pasiūlymus – polinkis į iliuzijas bus stiprus: matysite tai, ką norite, o ne tai, kas yra iš tiesų. Nesureikšminkite išgirstų pasiūlymų – finansiniais, darbo pažadais neverta tikėti.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą