Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 7 d.

Dvilypis metas: pakilios, džiugios nuotaikos, sėkmė ir pavojai, apgaulės... Daug kas priklausys nuo atidos, nuo mokėjimo į viską žvelgti blaiviai, vertinti racionaliai. (Tiesa, ar „misija įmanoma“ po ką tik įvykusio Mėnulio užtemimo, kai vis dar esame užlieti romantiškos pilnaties energijos?)

Jei pavyks susitelkti, situaciją valdysite jūs (bet ne atvirkščiai) ir jūsų optimizmas taps pagrįstas. Atsiras gera proga ir kai ką pakeisti, kas atsibodę, kas trukdo asmeninei sėkmei bei laimei.

Antradienis – nusiraminimo, taikymosi metas, netinkamas santykiams aiškintis, analizuoti (pamirškite priekaištus, nuoskaudas), bet puikus pasakyti: „atleisk“. Santykiams tobulinti itin palankus metas prasidės vakare – puikus laikas po 17 val. 20 min.: jums pavyks rasti tinkamą žodį ir sulaukti teigiamo atsako. Beje, tądien bus svarbu nepykti, dažniau šypsotis, jei nenorite, kad visą mėnesį jūsų veide „puikuotųsi“ nepasitenkinimo raukšlės.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Buvo galima išvysti net ką nors iš kitų gyvenimų. Palanku sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės, buvote nuogi – gresia netekti apsaugos.

Antradienio vakarą itin palanku įsigyti vertingų daiktų, meno kūrinių, papuošalų. Tiesa, sukčių, vagių reikėtų pasisaugoti.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Avinas (03 21–04 20). Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu – šios dienos naujienos vargu ar bus geros.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis netinkamas kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Tiesa, jūsų laukia puikus vakaras.

Dvyniai (05 21–06 21). Ypač vyrams apgaulingas metas – galite rimtai suklysti darbe, be reikalo susipykti su artimu žmogumi. Tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti.

Vėžys (06 22–07 22). Dvilypis metas – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti, dėl vieno netikusio žodžio įsižeisite, supyksite. Būkite apdairesni ką nors dirbdami rankomis, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus, norus, poreikius. Pats laikas atitaisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Antradienį neverta įsipareigoti dalykiniuose reikaluose – atidėkite trečiadieniui. Beje, jei norite mažiau suklysti, įsiklausykite į nuojautas: jos nemeluos.

Mergelė (08 23–09 22). Reikaluose bei darbuose būkite itin apdairūs – nedidelė klaida brangiai atsieis. Nesiimkite daug darbų, juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai ir dėkingai išklausyti artimųjų bei kolegų, šefo pastabas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Keblus antradienis – neįvertinsite pavojų nei dalykinėje, nei jausmų srityje, tad nesivelkite į avantiūras ir neskubinkite įvykių. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais ir mokėkite pasinaudoti išgirstais patarimais, pamokymais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Nepasikliaukite draugų pažadais.

Šaulys (11 23–12 21). Įtemptos, net pavojingos dienos – galite pervertinti savo galimybes bendraudami, tvarkydami reikalus, vairuodami transportą. Bus geriau mažiau kalbėti, niekur nesiveržti ir nerizikuoti kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Apribojimų pakaks, kol kas mažai kas nuo jūsų priklausys. Tad likite diplomatiški, nesivelkite į ginčus. Pasikliaukite partneriais, sutuoktiniu, draugais – jie padės. Antradienio vakarą palanku ką nors įteikti sutuoktiniui ar jums svarbiam asmeniui – tai bus meilės metas, kai verta patvirtinti atsidavimą.

Vandenis (01 20–02 18). Svarbiausia viską stebėti, skaičiuoti, blaiviai vertinti. Na, o problemos gresia per slaptus priešus, intrigantus, pavyduolius, sukčius... Tiesa, iš draugų pagalbos (bent jau nuoširdaus dėmesio) sulauksite.

Žuvys (02 19–03 20). Nemanykite, kad viskas taip paprastai bus įveikiama, tad geriau nesiimkite atsakingų darbų, neįsipareigokite rizikingame reikale. Kita vertus, neleiskite sau pernelyg jaudintis dėl menkos klaidos, nesėkmės ar kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą