Dėl Mero taurės varžėsi 20 žvejų

Antroji „Pasienio fiestos“ diena prasidėjo tradicinėmis spiningavimo varžybomis Akmenių ežere, esančiame pačiame Lietuvos – Lenkijos pasienyje. Netikėtai prasidėjęs lietus neįbaugino žvejų, pasiruošusių sugauti didžiausią žuvį ir laimėti Lazdijų rajono savivaldybės mero taurę. Net 20 žvejų iš Lazdijų, Šventežerio, Šeštokų, Būdviečio, Druskininkų, Marijampolės, Kauno, Kudirkos Naumiesčio ir netgi tolimųjų Biržų  išplaukė šiandien ryte į Akmenių ežero platumas . Jų tarpe – ir dvi moterys.

Spiningavimo varžybas, kaip ir kasmet, organizuoja VšĮ Lazdijų turizmo informacinis centras kartu su Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos Lazdijų skyriumi.

Nugalėtojai paskelbti ir apdovanoti „Pasienio fiestos“ renginyje Lazdijų miesto parke 17 val. Garbingus apdovanojimus iškovojo druskininkietė Evelina Balčienė, sugavusi daugiausiai – 20 vienetų žuvų ir 32 vienetus žuvų sugavęs druskininkietis Justinas Balčius. Didžiausio bendro pagautų žuvų svorio kategorijoje apdovanotas ir lazdijeitis Dovydas Rusevičius, o mero taurę iškovojo marijampolietis Edas Ambrazas.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą