LEDinės Kalėdos Miklusėnuose – abejingų nepaliko

 

Iki didžiųjų metų švenčių likus vos keletui dienų Miklusėnai su įspūdingu lazerių ir šviesos šou bei Kalėdų Senelių įžiebė savo Kalėdų eglutę.
Šventinis renginys vyko šalia naujai rekonstruoto Alytaus seniūnijos pastato ir prasidėjo abejingų nepalikęs šviesos ir magijos šou. Į sceną užlipęs Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas apžvelgė prabėgusius metus ir pasveikino su artėjančiomis šventėmis: „Visko šiais metais Miklusėnuose vyko, buvo remontuojamos gatvės, šaligatviai, rekonstruojamas seniūnijos pastatas, atnaujinamos laisvalaikio erdvės, o galiausiai visų bendruomeniškumą išbandė Alytuje kilęs gaisras, tačiau tikiu ir linkiu, kad kiti metai būtų daug geresni, saugokime vieni kitus ir savo aplinką“ , – kalbėjo A. Vrubliauskas.
Šventėje dalyvavo ir mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė, administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė ir daug kitų svečių.
Meras A. Vrubliauskas padėkojo ir darbininkams, kurie gaisro metu padėjo ugniagesiams jį gesinti, tai – UAB „Nerda“ mechanizatoriai Irmantas Kuzmickas ir Vytautas Krikščiūnas bei UAB „EuroTransa“ Žydrūnas Kuzmickas ir Juozas Vitunskas.
Į sceną buvo pakviestas ir Alytaus rajono savivaldybės tarybos narys Aloyzas Jaciunskas, kuris iš savo kiemo Miklusėnams padovanojo beveik 7 metrų aukščio eglę. Šventės metu taip pat perduotas ir Alytaus seniūnijos pastato simbolinis raktas, kurį merui A. Vrubliauskui ir Alytaus seniūnui Kęstučiui Tumynui įteikė darbus vykdžiusios UAB „Gilmera“ direktorius Evaldas Muzikevičius.
Po gražių sveikinimų ir palinkėjimų vaikai į sceną pakvietė Kalėdų Senelį, su kuriuo kartu išdykaudami įžiebė įspūdingą žaliaskarę. Kaip ir buvo skelbta, Miklusėnų Kalėdos bus LEDinės – mažieji džiaugėsi tamsoje šviečiančiomis lazdelėmis, apyrankėmis ir helio balionais, o šokiais ir dainomis sušalti neleido Asta Pilypaitė ir vaikų dainavimo studija. Šventinį vakarą vainikavo LED šviesų ir lazerių šou bei fejerverkas.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą