Mišrainė su lašiša: stipri konkurentė stalo karalienei silkei

Šią mišrainę darau metai iš metų ir visada ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Kiekvienais metais dedu ją ant Kūčių stalo (išskyrus vieną kartą, kai nešant į stalą sugebėjau išversti ant kilimo). Šiemet ir vėl ji bus. 

Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei. Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu. O ką dėsite jūs ant šventinio stalo? 

Mišrainė su lašiša 

Reikės

100 g rūkytos lašišos;

1 didelis svogūnas;

2 morkos;

4 dideli pievagrybiai;

aliejaus kepimui;

žiupsnelis maltų pipirų;

žiupsnelis druskos;

krapų (nebūtinai). 

Kaip gaminti:

Svogūną ir pievagrybius supjaustome, o morkas sutarkuojame. Pakepiname keptuvėje su aliejumi iki daržovės suminkštės. Lašišą supjaustome mažais gabaliukais. Dubenyje sumaišome daržoves, lašišą, smulkintus krapus, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome. Tiekiame į stalą. Skanaus! 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą