Labiausiai pamėgo šaltibarščius su ypatingu pagardu: įsimylėsite nuo pirmojo šaukšto
Net neabejoju, kad šaltibarščius mokate gaminti, gal net ir recepto nereiktia, bet šiandien su jumis noriu pasidalinti mūsų šeimos labiausiai pamėgtų „šaltiakų“ receptu.
Tik vienas papildomas ingredientas šaltibarščius padaro daug gardesnius, ryškesnio skonio ir kuriuos, tiesiogine to žodžio prasme, visi įsimyli nuo pirmo šaukšto.
Šaltibarščiai su jogurtu
Reikės:
1.5 l. kefyro, 300 ml. natūralaus jogurto, 3 virtų burokėlių, 2 – 3 šviežių agurkų, svogūnų laiškų, pundelio šviežių krapų, druskos. Papildomai reikės: kietai virtų kiaušinių ir virtų bulvių.
Gaminimo eiga:
Agurkus supjausčiau nedideliais kubeliais (galite sutarkuoti burokine trintuve ). Svogūnų laiškus, krapus supjausčiau. Į dubenį sudėjau tarkuotus burokėlius, agurkus, svogūnus, krapus, supyliau kefyrą ir jogurtą. Šaltibarščius pagardinau druska ir išmaišiau. Patiekiau šaltibarščius su virtomis ir apkeptomis bulvėmis.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra