TOP 5 telefonų modeliai

Šiuolaikiniame pasaulyje technologijos yra vystomos taip greitai, kad suspėti paskui jas ne kiekvienam paprasta. Dažniausiai mobiliųjų telefonų nekeičiame bent jau du metus, o per juos modeliai gali atsinaujinti net keletą kartų. Jeigu jums atėjo laikas rinktis naują įrenginį, pirmiausia rekomenduojame apžvelgti rinkos naujienas, kurios tikrai nenuvils.

1. iPhone 12 Pro Max

 Apple mylėtojai laiko iPhone 12 Pro Max pačiu geriausiu telefonu, šiuo metu esančiu pasaulyje. Šio telefono pagrindiniai privalumai yra itin įvairialypė spalvų gama bei aukšta ekrano kokybė. Taip pat, tikrai nesiskųsite nuotraukų kokybe – tiek priekinė, tiek galinės kameros turi po 12 megapikselių.

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung ir Apple visuomet žengia koja kojon inovacijų link. Samsung gerbėjai laiko Samsung Galaxy S21 Ultra telefoną pačiu geriausiu šiuo metu sukurtu telefonu. Šis telefonas išsiskiria ypatingai ilgai veikiančia baterija ir įspūdinga kamera, galinčia priartinti vaizdą itin tiksliai.

3. iPhone SE (2020)

iPhone SE, išleistas dar 2020-ais metais, yra vienas iš pigiausių Apple gamintojo telefonų modelių. Tai yra atnaujinta SE modelio versija su inovatyviausiomis technologijomis, bet išlaikiusi senojo SE telefono privalumus. Šis išmanusis patiks tiems, kurie nori nedidelio dydžio įrenginio ir nori naudotis iOS 13, bet vengia mokėti daug. 

4. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Šis telefonas tiks tiems, kurie nesivaiko pačių naujausių tecnhnologijų, bet vertina kokybę. Nusipirkę jį gausite gerą kamerą, gražų dizainą. Taip pat, šis išmanusis turi papildomą specialų pieštuką, kad naudojimasis būtų kuo patogesnis.

5. Huawei P30 Pro

Jeigu mėgstate Android telefonus ir geras kainas, verta rinktis Huawei P30 Pro. Tai geriausias Huawei telefonas esantis rinkoje šiuo metu. Vartotojai giria išmaniojo kamerą, ilgai veikiančią bateriją ir išskirtinai stilingą dizainą.

Visi telefonų modeliai turi savų pliusų ir minusų, todėl išsirinkti sau tinkamiausią gali atrodyti painu. Sau tinkamą modelį renkasi kiekvienas individualiai atsižvelgdami į savo poreikius ir tai kas kiekvienam patogu. Kad ir kokį modelį pasirinktumėte, jam puikiai tinkančią apsaugą rasite įsigiję dėklus telefonams internetinėje svetainėje TavoTel.lt.

UAB „Market Rats“ informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą