Vaikams - kelionė su globėjais ir įtėviais

Kiek laukimo, džiaugsmo ir jaudulio dovanoja žiemos šventės – šv. Kalėdos, Naujieji Metai!

Norėdami pabūti kartu, pabendrauti, pasidalinti džiaugsmu bei pasidalinti gražiomis akimirkomis, Alytaus vaikų globėjų ir įtėvių asociacijos "Šviesa" bei VšĮ „Alytaus šeimos pagalbos centras“ surengė kalėdinę kelionę, kurią globėjams bei vaikams dovanojo Alytaus rajono savivaldybė.

Aplankėme šventiškai pasipuošusį Kauną, susitikome su Kalėdų Seneliu Rotušės aikštėje, pasidžiaugėme įspūdinga eglute, aplankėme Kauno pilį. Tada iš Kauno traukiniu važiavome į šventiškai pasipuošusį Vilnių.

Kiek džiaugsmo buvo vaikams buvo pirmą kartą važiuojant traukiniu!

Na, o Vilniuje gėrėjomės gražuolėmis Katedros ir Rotušės aikščių eglutėmis bei dekoracijomis, žiūrėjome kalėdinę 3D pasaką ant Arkikatedros sienos, aplankėme Arkikatedrą baziliką, Valdovų rūmus, Gedimino pilį.

Visi kelionės dalyviai buvo pavaišinti McDonald‘s sumuštinių rinkiniu.

Už gerą laiką, nesuskaičiuojamą daugybę teigiamų emocijų, puikiai suorganizuotą kelionę visų globėjų ir vaikų vardu tariame nuoširdų ačiū VšĮ „Alytaus šeimos pagalbos centras“ partneriams, Alytaus rajono savivaldybei bei Alytaus vaikų globėjų ir įtėvių asociacija "Šviesa" steigėjams Evaldui ir Kristinai Petraičiams.

Inga Daugirdienė VšĮ „Alytaus šeimos pagalbos centras“ direktorė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą