KAIP IŠSIRINKTI TOBULĄ ILGĄ SUKNELĘ?

Ilga, grindis šluojanti suknelė dažniausiai asocijuojasi su elegancija, pokyliais, vestuvėmis ar kitomis svarbiomis šventėmis, tačiau ilga suknelė yra ne tik šventėms skirtas rūbas. Tiesą pasakius, ilga suknelė yra vienas universaliausių rūbų, tinkančių ir karštą vasaros dieną ir vėsų rudens vakarą. Kaip išsirinkti tokią ilgą suknelę, kuri būtų ne tik patogi, bet ir atskleistų visą jūsų žavesį?

Kuo ypatingos ilgos suknelės?

Kaip jau buvo minėta, ilga suknelė yra universalus rūbas, tinkantis bet kokio amžiaus ir bet kokio figūros tipo moteriai.Ilgos suknelės iš diavolesa.lt tiks ir oficialiam priėmimui, ir romantiškam vakarui dviese, ir kasdienai, ir net išvykai į paplūdimį ar laisvalaikiui mieste.

Ilga suknelė pagal figūros tipą

Kiekviena moteris yra ypatinga savo moteriškumu, charizma ir figūros tipu. Renkantis ilgą suknelę visada reikia įvertinti savo figūros tipą, nes skirtingo figūros tipo moterims tinka skirtingo stiliaus ilgos suknelės. Smėlio laikrodžio figūrą turinčioms moterims tinka praktiškai visų stilių ilgos suknelės. Tiesa, specialistai pataria vengti itin aptemtų bei detalėmis „perkrautų“ suknelių, nes tokios suknelės neleis atskleisti viso smėlio laikrodžio figūros žavesio.

Apversto trikampio figūros moterims patartina rinktis „A“ silueto ilgas sukneles. Tokio silueto suknelės „apglėbia“ klubus bei palaipsniui platėja į apačią, taip išryškindamos jūsų figūros privalumus ir paslėpdamos galimus figūros trūkumus. Šiam figūros tipui tinka ir asimetriškos ilgos suknelės, kurios optiškai „susiaurina“ liemenį bei sukuria smėlio laikrodžio figūros iliuziją.

Trikampio figūros savininkėms patartina rinktis tokias ilgas sukneles, kurių viršutinė dalis gausiau dekoruota detalėmis arba raukiniais, o rankovės – varpelio arba kimono tipo. Tokia suknelė leis optiškai „padidinti“ viršutinę kūno dalį.

Stačiakampio figūros moterims puikiai tinka ilgos suknelės be petnešėlių. Šio figūros tipo moterims patartina rinktis tokias sukneles, kurių siluetas leistų sukurti švelnius smėlio laikrodžio figūrai būdingus išlinkimus. To pasiekti galima, renkantis ilgas sukneles su klostėmis, raukinukais ir t. t.

Obuolio figūros tipo moterims patartina vengti aptemtų ilgų suknelių. Specialistai vieningai teigia, kad šio tipo moterims puikiai tiks ilgos suknelės su „A“ formos sijonu, taip pat suknelės su dirželiu, kurios padeda sukurti liauno liemens iliuziją ir t. t.

Į ką atkreipti dėmesį, renkantis ilgą suknelę?

Renkantis ilgą suknelę visada reikia atkreipti dėmesį į keletą esminių dalykų, t. y., figūros tipas, suknelės ilgis, spalva, audinys, iš kurio ji yra pasiūta, audinio raštas ir t. t. Suknelės ilgis turėtų būti toks, kad einant ant jos neužliptumėte ir nesukluptumėte. Patartina rinktis sukneles, siekiančias kulkšnis arba kojų pirštus. Toks suknelės ilgis yra pats optimaliausiais. Kitas svarbus dalykas – suknelės spalva. Rinkdamiesi suknelę arba kitą rūbą, visada įvertinkite savo odos atspalvį. Tai padės jums išsirinkti geriausiai jums tinkančią suknelės spalvą. Ne ką mažiau svarbus aspektas yra ir suknelės audinys. Rinkitės tokius audinius, kurie išlaikytų formą ir būtų kokybiški. Išsirinkote tobulą suknelę? Puiku! Nepamirškite, kad po kiekviena gražia suknele turi būti dėvimas tinkamas apatinis trikotažas, kurį rasite paspaudę šią nuorodą:https://www.miestomada.lt/43-moteriskos-kelnaites.

Kokius aksesuarus pasirinkti, dėvint ilgą suknelę?

Tobulai ilgai suknelei dar niekada nepamaišė ir tobuli aksesuarai. Specialistai pataria aksesuarus derinti prie suknelės spalvos arba jos detalių. Jeigu dėvite ilgą ryškių spalvų suknelę, rinkitės neutralių spalvų aksesuarus. Vienspalviai aksesuarai tinka prie raštuotų ilgų suknelių. Jeigu pasirinkote neutralių spalvų ilgą suknelę, vertėtų prie jos derinti drąsesnius, išskirtinesnius aksesuarus.

UAB „Market Rats“ informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą