Bioenergetikai įspėja: populiari dovana mylimam žmogui gali prišaukti bėdą

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad laikrodis – puiki dovana. Bet iš bioenergetikos požiūrio taško yra visai priešingai. Šios srities atstovai teigia, kad mylimam žmogui laikrodžio neverta dovanoti, ir štai kodėl.

Laikrodis ir bioenergetika

Laikrodis turi gana stiprią energiją, kuri dalyvauja kuriant namuose palankią atmosferą. Tai vyksta tik tada, kai jis nepriekaištingai veikiantis. Laikrodis surenka į save visą negatyvą, su kuriuo susiduriama ne namuose. Todėl persikraustant geriau jį kuo greičiau perkelti iš vienų namų į kitus. Jeigu persikraustymas ilgas, geriau nusipirkti naują. Prieš dovanodamas laikrodį žmogus kurį laiką jį laiko savo auros aplinkoje. Laikrodis sugeria viską, kas blogiausia, o tada atiduoda tai butui ar žmogui, kuriam yra skirtas. Dėl šios priežasties tokia dovana gali būti tam tikru jūsų santykių rodikliu. Jeigu viskas tvarkoje, laikrodis neatneš nesėkmių. Bet jeigu santykiuose yra problemų ar dovanotojas buvo blogos nuotaikos, kol laikrodis buvo pas jį, dovana gali atnešti nemalonumus.

Prietarai, susiję su laikrodžiu

Net ir liaudies prietarai liudija, kad tokia dovana yra pavojinga. Daugelyje kultūrų ši dovana vertinama kaip nelaimės simbolis. Manoma, kad prietaras, jog negalima dovanoti laikrodžio, atsirado Rytuose. Tai susiję su tuo, kad kinų kalboje hieroglifas, reiškiantis laikrodį, labai panašus į hieroglifą, reiškiantį mirtį. Viduramžiais žmonės apskritai bijojo namuose laikyti laikrodį, nes tikėjo, kad jame slypi tamsi jėga, galinti sugriauti bet kokią idilę. Sustojęs laikrodis, pagal plačiai išplitusius prietarus, reiškia tik nelaimes. Jeigu vienas žmogus kitam padovanos laikrodį, tai gali nulemti išsiskyrimą. Prietarai atsirado po ilgus amžius trukusių stebėjimų: istorija žino nemažai atvejų, kai žmonės išsiskirdavo ar jų santuokos nutrūkdavo po tokių dovanų. Taip pat laikoma, kad padovanojus laikrodį galima užtraukti žmogui nelaimę, ir jo gyvenime prasidės juodas etapas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą