Kapčiamiesčio gyventojus draugėn subūrė padėkos vakaras

Šventinis žiemos laikotarpis – bene pats tinkamiausias metas prisiminti visus šalia esančius žmones, pabūti drauge, o ypač padėkoti. Tad gruodžio 28 d. į Kapčiamiesčio laisvalaikio salę, kurioje vyko padėkos vakaras, susirinko gausus miestelio gyventojų bei svečių būrys. Renginyje dalyvavo Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis, Kapčiamiesčio Dievo Apvaizdos parapijos klebonas Jonas Alesius, Kapčiamiesčio bendruomenės pirmininkė Raminta Zelenauskaitė bei Kapčiamiesčio seniūnijos seniūnas Vidmantas Dambrauskas.

„Džiaugiuosi, kad šį vakarą galiu būti su Jumis, matyti šypsenas, jausti puikią atmosferą ir gerą nuotaiką. O ypač malonu, kad galiu ir aš Jums padėkoti už nuveiktus darbus, laimėjimus, gražias šiais metais prabėgusias akimirkas. Didžiuojuosi Jūsų vis aktyvėjančia bendruomene ir jos pirmininke Raminta priešakyje. Linkiu, kad kiti metai būtų dar sėkmingesni, nebūtų pavydo, o tik daugiau supratimo, pagalbos, bendruomeniškumo, o visų Jūsų namuose nestigtų laimės ir sveikatos“ – kalbėjo meras Artūras Margelis.

 

Lazdijų rajono savivaldybės mero padėkos raštais buvo apdovanoti Ramunė ir Gintaras Orliukai – už aktyvią visuomeninę veiklą, iniciatyvumą, darbštumą ir organizacinę pagalbą bei Kapčiamiesčio bendruomenei (pirmininkė Raminta Zelenauskaitė) – už savanorišką veiklą, kuria siekiama įvairiapusiškos miestelio bendruomenės žmonių gerovės. Be to, meras dėkojo parapijos klebonui Jonui Alesiui, už rodomą gerą pavyzdį visiems miestelio gyventojams, aktyvią ne tik dvasinę, bet ir bendruomeninę veiklą.

Padėkos žodžių negailėjo ir Kapčiamiesčio seniūnijos seniūnas Vidmantas Dambrauskas. Jis didžiausią dėmesį skyrė šio krašto žymiausiems sportininkams, kurie savo puikiais pasiekimais garsina Kapčiamiesčio miestelio vardą. Padėkos atiteko: Dariui Sadeckui – už puikius suburtos krepšinio komandos pasikimus, Rokui Burbai – už pergales jėgos trikovės ir štangos spaudimo čempionatuose ir varžybose bei Stasiui Šaduikiui – už sportines pergales tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

 

Kapčiamiesčio bendruomenės pirmininkė Raminta Zelenauskaitė taip pat sveikino visus su praėjusiomis gražiausiomis metų šventėmis, linkėjo kuo geresnių kitų metų ir dėkojo visiems aktyviausiems bendruomenės nariams, kurie prisideda prie vis gražėjančio Kapčiamiesčio gerovės kūrimo. Bendruomenės padėkos atiteko Kapčiamiesčio seniūnijos seniūnui Vidmantui Dambrauskui, Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos Lazdijų skyriaus „Kapčiamiesčio“ medžiotojų būreliui (pirmininkas Vitalijus Jaskelevičius), Romui Varneliui, Virginijui Sadeckui, Lazdijų rajono Kapčiamiesčio Emilijos Pliaterytės mokyklos bendruomenei bei Ramunei ir Gintarui Orliukams.

Vakaro metu muzikines, džiaugsmingas akimirkas visiems šventės dalyviams dovanojo Lazdijų meno mokyklos Veisiejų filialo akordeonistai Vidmantas ir Tautvydas (vad. I. Gudebskienė), atlikėja Agnė Milkuvienė bei Kapčiamiesčio laisvalaikio salės kapela „Kapčius“.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą