10 žodžių, į gyvenimą pritraukiančių sėkmę

Norint įgyti gyvenimo džiaugsmo, atsikratyti problemų, ir kad pradėtų sektis, nėra būtinos titaniškos pastangos. Svarbiausia – patikėti savo jėgomis ir pozityviai nusiteikti. Tai padaryti gali padėti žodžio galia.

Mūsų protėviai tam reikalui naudodavo užkalbėjimus, o šiuolaikiniai psichologai patvirtina ryšį tarp to, ką mes kalbame, ir to, kaip jaučiamės ir kaip mums sekasi. Reikalas tas, kad žodžiai, kuriuos dažnai tariame, įsispaudžia į pasąmonę ir sukelia ypatingą organizmo reakciją, darydami įtaką mūsų elgesiui ir gyvenimui apskritai. Todėl jeigu neduoda ramybės problemos, metas susimąstyti, kokius žodžius jūs tariate dažniausiai.

Štai 10 žodžių, kurie padeda išsivaduoti nuo problemų ir pritraukti sėkmę.

Sėkmė

Taip, sėkmė mėgsta, kai ją vadina vardu. Bet vartoti šį žodį reikia užtikrintai ir tik su pozityvia nuostata. Jokių: „Ak, jei tik man nusišypsotų sėkmė...“ Vietoj to reikia sakyti: „Aš tikiu, kad sėkmė man nusišypsos šiandien“.

Laimė

Laimė – tai, ko jūs siekiate. Priminkite sau šį tikslą kiekvieną dieną ir užtikrintai žvelkite į ateitį: „Aš neabejotinai pasieksiu savo laimę“. Kartodami šį žodį jūs priartinate savo tikslą, ir po kurio laiko iš tiesų pasijusite laimingu žmogumi.

Meilė

Gebėjimas mylėti save ir aplinkinį pasaulį – sąlyga sėkmei, kuri nemėgsta sustabarėjusių žmonių. Priminkite, kalbėkite artimiesiems apie savo jausmus ir nebijokite prisipažinti, kad mylite pasaulį. Sakykite: „Aš myliu šį pasaulį už jo grožį ir galimybes, kurias jis atveria prieš mane“. Ir pasaulis paskubės jums atsakyti tuo pačiu. 

Gerbūvis

Šis žodis sudarytas iš dviejų dalių – geras būvis. Jeigu dažnai vartosite šį žodį, ir ypač jeigu linkėsite gerbūvio kitiems žmonėms, jūsų būvis iš tiesų pasitaisys ir taps geras, ir jūs prisikviesite sėkmę.

Dėkingumas

Fortūna atsuka nugarą tiems, kas sugeba tik gauti, nieko neduodamas mainais. Todėl už savo pasiekimus dėkokite – sakykite „dėkoju“, – savo artimiems žmonėms, sėkmingai susiklosčiusioms aplinkybėms, tiems, kas jums tegul ir smulkmenose padėjo, ir kitą kartą sėkmė jums vėl parodys palankumą.

Pasiekimai

Kad visi jūsų darbai būtų apvainikuoti pasiekimais, dažniau vartokite šį žodį. Taip jūsų užprogramuosite save sėkmei ir pasieksite, ko trokštate.

Užtikrintumas

Užtikrintumas – vienas svarbiausių sėkmingų žmonių jausmų. Jeigu patikėsite savimi, Fortūna padovanos jums palankumą. Dažnas šio žodžio vartojimas padės jums pajusti pasitikėjimą savo jėgomis, įtikinti save savo tikėjimu, net jeigu pradžioje abejojote.

Pasitikėjimas

Kad aplinkybės klostytųsi sėkmingai, reikia pasitikėti gyvenimu. Prieš jums svarbų darbą dažniau kalbėkite apie pasitikėjimą: „Aš pasitikiu gyvenimu. Žinau, kad gyvenimo aplinkybės susiklostys mano naudai“.

Sveikata

Sėkmės sąlyga – fizinė ir dvasinė sveikata. Negatyvūs žodžiai, ligų aptarimai ir nuolatiniai skundai dėl savijautos ne tik pritraukia problemas, bet ir blogina organizmo būklę. O štai žodis „sveikata“ teigiamuose junginiuose padeda, kad visada jaustumėtės gerai.

Viltis

Viltis verčia žmogų sutelkti jėgas, susiimti į kumštį ir judėti toliau pačiose sunkiausiose situacijose. Sakykite: „Aš tikiuosi geriausio“, ir sėkmė būtinai jus išgirs ir pateisins viltį.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą