Atsiųskite savo Kūčių ar Kalėdų stalo nuotrauką ir laimėkite du abonementus į krepšinio klubo "Dzūkija" varžybas iki 2017-2018 sezono pabaigos!

Dzūkijos TV skelbia šventinio stalo konkursą. Atsiųskite savo Kūčių ar Kalėdų stalo nuotrauką ir laimėkite du abonementus į krepšinio klubo "Dzūkija" varžybas iki 2017-2018 sezono pabaigos! Savo šventinio stalo nuotrauką siųskite į Dzūkijos TV facebook puslapį: @dzukijostv.lt. Visas jūsų nuotraukas viešinsime Dzūkijos TV facebook puslapyje ir daugiausiai „Patinka“ surinkusios nuotraukos autorius ar autorė laimės du abonementus į krepšinio klubo "Dzūkija" varžybas iki 2017-2018 sezono pabaigos! Nugalėtojo apdovanojimas įvyks šių metų gruodžio 30 dieną 17 val. 50 min. (prieš Alytaus "Dzūkija" ir Vilniaus "Lietuvos rytas" krepšinio varžybas) Alytaus sporto ir rekreacijos centre!

Šventinio stalo konkursas tęsiasi iki gruodžio 30 dienos. Gruodžio 30 d. 10 val. skaičiuosime kiek surinkta "Patinka" ir skelbsime nugalėtoją. Visus dalyvius gruodžio 30 dieną kviečiame 18 val. į varžybas!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą