Netradicinė ugdymo diena „Pabūkime ir pasidžiaukime kartu“

Gruodžio 22 d. Simno specialiojoje mokykloje vyko kalėdinis renginys „Pasakų šalyje“, kurį vedė pasakų personažai – senelė (mokytoja Jurgita Gumauskienė) ir senis besmegenis (mokytojas Arūnas Narauskas). Į šventę susirinkę vaikai, mokytojai, tėveliai, mokyklos bendruomenės nariai išklausę Senio Besmegenio dainą apie vaikų parašytus laiškus Kalėdų Seneliui, nieko nelaukdami į salę pakvietė tikrų tikriausią Kalėdų Senelį.

Vaikai, pasodinę pavargusį Kalėdų Senelį prie tviskančios eglutės, pradėjo rodyti žinomų pasakų inscenizacijas. Socialinių įgūdžių klasės mokiniai kartu su savo mokytoja suvaidino pasaką „Dangus griūva“, 10-oji specialioji klasė paruošė eiliuotą pasaką „Ropė“, 8–9 specialiosios lavinamosios klasės ugdytiniai parodė vaidinimą „Pirštinė“. 5-6-7 specialiosios lavinamosios klasės mokiniai linksmino susirinkusiuosius ir Kalėdų Senelį dainomis, o renginio pabaigoje patys mažiausieji uždainavo „Džiaugsmingų šventų Kalėdų“.

Renginio metu buvo galima apžiūrėti Kalėdinių puokščių parodą „Apsnigti žemės perlai“, kuriai nuostabaus grožio kompozicijas kūrė Simno specialiosios ir žemės ūkio mokyklų, Simno seniūnijos, parduotuvių kolektyvai ir bendruomenės.

Štai toks nuotaikingas buvo šis prieššventinis renginys, suteikęs visiems daug teigiamų emocijų, pradžiuginęs šilta, kalėdine atmosfera. Visos kūrybiškai, įdomiai ir originaliai pasirodžiusios klasės gavo iš Kalėdų Senelio maišo saldžių dovanų ir su puikia nuotaika išvyko į namus.

Alytaus r. Simno specialiosios mokyklos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą