Druskininkuose bus nemokamai rodomas nuotykių filmas visai šeimai

 

Populiariausius „Kino pavasario“ filmus nemokamai rodantis projektas „Kino karavanas“ paskutinį kartą šį sezoną atvyksta į Druskininkus. Rugsėjo 6 d. 20 val. Pramogų aikštėje bus galima išvysti lietuviškai įgarsintą filmą visai šeimai „Gražuolė ir Sebastianas: draugai visam gyvenimui“ (2017).

Praėjusių metų „Kino karavano“ seansuose sulaukta virš 10 tūkst. žiūrovų. Iš jų metu atliktų apklausų matyti, kad daugelis žmonių pirmą kartą dalyvavo „Kino karavano“ nemokamuose rodymuose, o kiti sugrįžo ne po pirmą ir ne po antrą kartą. „Apklausos parodė, kad žmonės dar tik atranda seansų po atviru dangumi fenomeną. Tad su malonumu ir šiemet prisidedame prie šio kilnaus projekto“, – kalbėjo pagrindinio partnerio, sūrio užkandžio RAMBYNO®, atstovai.

Didžiojo ekrano magija – neregėto grožio kalnų fone

Daugelis jaunųjų „Kino pavasario“ žiūrovų, dabar jau gerokai ūgtelėję, prisimins prieš kelerius metus į jaudinančius nuotykius Šveicarijos kalnuose kvietusį guvų berniuką Sebastianą ir jo baltąją šunytę Gražuolę. Naujojo filmo „Gražuolė ir Sebastianas: draugai visam gyvenimui“ nuotykiai prasideda ten, kur baigėsi senieji. Gražuolė dabar – jau trijų pukuotų šuniukų mama, o Sebasianas – narsus dvylikametis. Jo tėtis su nauja žmona ruošiasi kraustytis į Kanadą, tačiau Sebastianas nenori palikti senelio ir namų. Be to, netikėtai atsirado problemų – iš niekur apsireiškė ankstesnis Gražuolės šeimininkas Jozefas, grasinantis susigrąžinti ją ir jos šuniukus. Sebastianas leisis į kvapą gniaužiančius nuotykius, padarys daugiau, nei manė galįs, kad apsaugotų savo geriausią draugę ir jos vaikus.

„Jaudinanti pasaka neregėto grožio kalnų fone apie narsą ir draugystę užburs pačius mažiausius, jų tėvelius ir senelius didžiojo ekrano magija“, – sako „Kino pavasario“ programos sudarytoja Aistė Račaitytė.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą