Senas močiutės televizorius tapo Dzūkijos TV eglutės dekoracija

Dzūkijos televizijos originali eglutė taip pat papuošė Alytaus Rotušės aikštę. Televizijos eglutės puošimo idėjos autorė – laidos „Svečiuose pas Marceliutę“ vedėja Daiva Andruškevičienė. „Mes panaudojome Lazdijų rajono, Žagarių kaimo senolės Onutės Vaišnorienės seną televizorių. Jis – dar mediniu rėmu, buvo namo antrame aukšte – senų senovėje padėtas ir užmirštas. Tad nuvalėme dulkes ir įkomponavome į eglutę“, - pasakojo D. Andruškevičienė.

Dzūkijos TV kalėdinės eglutės idėja – seną daiktą panaudoti, prikelti antram gyvenimui. „Tema susijusi ir su ekologija, rūšiavimu, siekiamybe daiktus panaudoti kaip antrinę žaliavą. Tačiau yra ir kita mintis. Pro seno televizoriaus medinį rėmą išsikišusios eglutės šakos simbolizuoja ir tai, kad Dzūkijos televizija savo eteryje skleidžia daug gerų, gražių projektų, idėjų. Kaip kad pas mane į laidą ateina poetai, rašytojai, sportininkai, gerieji savanoriai, muzikantai. Daugybė gerų, šviesių asmenybių“, - kalbėjo D. Andruškevičienė.

Ant eglutės pakabinti žaisliukai –mediniai stačiakampiai ir keturkampiai – taip pat televizoriaus ekrano formos. „Už medinius papuošimus dėkojame UAB „Jundos stalių gaminiai“. Žiūrėkite gražias laidas, džiaukitės kaimynų, giminaičių, Dzūkijos krašto žmonių pasiekimais ir pasisekimais. O jeigu kam ir nepasisekė – užjauskite, padėkite, ištieskite pagalbos ranką ar skirkite gražų žodį“, - sakė laidos „Svečiuose pas Marceliutę autorė ir vedėja D. Andruškevičienė.

Jeigu Jums patiko Dzūkijos TV eglutė ir jos puošimo idėja – galite balsuoti FM99 puslapyje.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą