Audiogidas atvyko į Alytaus muziejus!

Alytaus kraštotyros muziejus rūpinasi savo lankytojais: rengia edukacinius užsiėmimus, pakviečia į įvairius renginius. Šįkart muziejus savo ištikimiems ir būsimiems lankytojams siūlo naują paslaugą. Nuo šiol apsilankę muziejuje ar jo filialuose galėsite savarankiškai pažinti miesto ir jo asmenybių istoriją.

Eidami sužymėtu maršrutu, išgirsite nuotaikingus pasakojimus, garso efektus, profesionalių aktorių balsus. Audiogidas tikrai nepakeis muziejaus gido, tačiau jums, savarankiškam tyrėjui, bus naudingas pagalbininkas.

Audiogido paslauga veikia Alytaus kraštotyros muziejuje, archeologinėje ekspozicijoje „Kai sieloms neliko medžių", Anzelmo Matučio ir Antano Jonyno memorialiniuose muziejuose. Apsilankykite ir išbandykite naują muziejaus paslaugą – audiogidą! Audiogido įrengimą muziejuje dalinai finansavo Lietuvos kultūros taryba.

Jeigu norite daugiau, siūlome su muziejaus planšete arba su savo išmaniuoju įrenginiu leistis ieškoti „Nematomo muziejaus". Audiogidas ir „Nematomas muziejus" vienas kitą papildo!

Smagių akimirkų muziejuje!

 Alytaus kraštotyros muziejaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą