Apdovanoti geriausi Lazdijų rajono verslininkai

Lazdijų rajono savivaldybės gyventojai rinkosi į jau tradicinį, tačiau pirmą kartą tokį mastą įgavusį renginį – geriausių 2018 metų rajono  verslininkų apdovanojimą, kuris nuo par pirmųjų metų yra pavadintas skambiu „Verslo sparnų“ vardu.

Anot rajono savivaldybės mero Artūro Margelio, pats šio renginio sumanymas buvo ne tik pagarsinti pačius geriausius, iškiliausius, sėkmingai investuojančius ir plėtojančius verslą Lazdijų rajono savivaldybės teritorijoje bei savo veikla garsinančius Lazdijų vardą verslininkus, bet ir  skatinti verslo ir savivaldybės institucijų bendradarbiavimą, skleisti informaciją apie sėkmingai verslą savivaldybėje vystančius verslininkus. 

Meras sakė, jog šiemet   konkursui „Verslo sparnai 2018“ buvo pateiktos 89 paraiškos žmonių, kurie siūlė nominantus.  Iš jų 39 paraiškos -  nominacijai „Verslo bitė“, 11 paraiškų - nominacijai „Už naujas verslo idėjas ir Lazdijų  vardo garsinimą“, 19 paraiškų - nominacijai „Versli šeima“, 8 paraiškos -  nominacijai „Tvirtas žingsnis į verslo plėtrą“ bei 12 paraiškų -  nominacijai “Jaunas ir verslus“.

Tačiau iki tol, kol susirinkusieji sužinojo, kam šiemet atiteks geriausiųjų vardai ir ypatingos, liaudies meistro Juozo Varnelio sukurtos  „Verslo sparnų“ statulėlės, buvo daug kitų ypatingų, intriguojančių ir netikėtų susitikimų. Pranešimą apie verslo pradžią šiame krašte, jo situaciją Lazdijuose prieš 100 metų, skaitė Lazdijų krašto muziejaus direktorė Daina Pledienė.

 

Gausybės susirinkusiųjų aplodismentų sulaukė mūsų krašte gimę verslininkai – Vaclovas Kontrauskas, Kęstutis Stabingis, Arūnas Valinskas ir Eimantas Skrabulis, kurie, renginio organizatorių įkalbėti,  sutiko atvykti  ir pasidalinti prisiminimais apie savo svajones tuomet, kai dar buvo vaikai, augo Lazdijuose sovietmečiu ir nė neįtarė, kad kada nors teks vaikščioti sudėtingais verslo  takais, savo sumanumo, gerų idėjų ir darbštumo dėka uždirbti pirmąjį, antrąjį, o po to dar daug milijonų...

Po įspūdingo dialogo su garsiais verslininkais, atėjo laukta akimirka –apdovanojimus – „Verslo sparnų“ statulėles jiems įteikė rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.

Nominacijoje  „Verslo bitė“ – apdovanojimai Almai Vekterienei, už naujas verslo idėjas ir Lazdijų vardo garsinimą apdovanota UAB „Sprendimai verslo plėtrai“,  nominacijoje „Versli šeima“  nugalėjo Dainora ir Ričardas Nevuliai, nominacijoje „Tvirtas žingsnis į verslo plėtrą“  nugalėjo Giedrius Magilevičius o ,,Jaunas ir verslus“ apdovanojimą gavo Justinas Žukauskas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą