Savaitgalį į gatves plūstelėjo kelių ereliai, paspirtukininkas įpūtė virš 3 promilių

Nepaisant griežtų sankcijų, vos prasidėjus savaitgaliui į gatves išriedėjo nemažai girtų vairuotojų, keliančių siaubą aplinkiniams. Be septynių šeštadienio naktį per reidą „sužvejotų“ girtų kelių erelių sostinėje, šiek tiek anksčiau septyni ratuoti chuliganai įkliuvo Kauno, Panevėžio, Alytaus ir Varėnos kraštuose.

Vienas jų, važiavęs elektriniu paspirtuku, buvo itin smarkiai įkaušęs – pareigūnai nustatė jam net 3,32 prom. girtumą. Paspirtuko vairuotojas Paliūniškio gatvėje nugriuvo ir susižeidė – tą patį vakarą jis paspruko iš ligoninės, bet girtumas jau buvo nustatytas.

Penktadienio pavakare Naujamiestyje (Panevėžio r.) neblaivus 32 metų vyras buvo sustabdytas vairuojantis automobilį „Mazda Premacy“. Vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,97 prom.). Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Penktadienio pavakare Kauno rajone, Šakių plente „Audi A4“ vairavusiam 50 metų vyrui nustatytas sunkus girtumas (3,30 prom.), o Kėdainių apylinkėse ties Mantvilonių kaimu prie „Renault“ vairo įkliuvusiam 53 metų vyriškiui – labai arti sunkaus vidutinis girtumo laipsnis – 2,49 prom.

Dar vienas kelių erelis sustabdytas Kaune, Upės gatvėje – „Audi“ vairavęs 27 metų jaunuolis įpūtė 2,39 prom. alkoholio.

Alytaus rajone penktadienį nuo kelio nuvažiavo automobilis, kurį vairavo girtas vyriškis.

Kitas kelių gaidelis įkliuvo Varėnoje – jis vairavo girtas mašiną penktadienį, prieš pat vidurnaktį.

Dėl visų šių atvejų iškeltos baudžiamosios bylos. Vairuotojai neteks teisių, mokės keturženkles baudas, greičiausiai praras ir automobilius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą