Šaulys įsiaudrino lošimo salone

Alytuje uniformuotas neblaivus 48 metų šaulys G. L. vėlų sekmadienio vakarą nenorėjo išeiti iš lošimo automatų salono ir įžeidinėjo jo darbuotojas. Teko kviesti policijos pareigūnus.

Prie baro lošimo automatų salone, įsikūrusiame miesto centre S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, sekmadienio vakarą leido ir pusamžis vyras, pasipuošęs šaulio uniforma. Gerokai įkaušęs bandė auklėti darbuotojas, išvadinęs jas necenzūriniais žodžiais. Tris kartus iškviesti apsaugos darbuotojai nedrausmingą lankytoją buvo išvedę į lauką, tačiau jis vis sugrįždavo neapsiraminęs. Todėl teko prašyti pagalbos ir policijos pareigūnų.

Viešosios tvarkos drumstėjui G. L. policijos komisariate buvo surašytas pažeidimų protokolas ir nustatytas 2,08 promilės girtumas. Apie nedrausmingą šaulį buvo pranešta ir A. Juozapavičiaus šaulių 1-osios rinktinės, kuriai priklauso, vadui Skirmantui Valatkevičiui. "Jis jau seniai Šaulių sąjungos narys. Kažkada yra dirbęs, bet dabar tik visuomenininkas. Uniformuotas šaulys gali į bet kokią įstaigą užeiti, taip pat ir į lošimo saloną, bet tik nelošti ar gerti. Telefonu neatsiliepia, todėl nepavyko pasiaiškinti, kodėl taip elgėsi. Anksčiau problemų su juo neturėjome. Žinomas, aktyvus žmogus. Bet teks siūlyti svarstyti Šaulių sąjungos garbės teismui", - sakė rinktinės vadas. G .L. už nepriekaištingą tarnybą ir aktyvią visuomeninę, kraštotyrinę veiklą daug kartų yra skatintas ir apdovanotas.

Genovaitė RAFANAVIČIENĖ

Lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą