Kviečiama išplėstinė seniūnaičių sueiga

2020 m. birželio 17 d. 17.15 val. Alytaus miesto savivaldybės tarybos pasitarimų salėje (201 kab., Rotušės a. 4) kviečiama išplėstinė Alytaus miesto seniūnaičių sueiga. 

Preliminari darbotvarkė:

Dėl išplėstinės seniūnaičių sueigos pirmininko ir sekretoriaus išrinkimo, bendruomeninių organizacijų deleguotų narių registravimo, darbotvarkės tvirtinimo.

Dėl Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2020–2022 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonei „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ pateiktų projektų paraiškų vertinimo (pranešėja Roberta Samuolytė-Kisielienė, Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja).  

Dėl Alytaus miesto savivaldybės seniūnaitijų (mikrorajonų) sporto žaidynių (Kęstutis Dambrauskas, VšĮ Alytaus sporto ir rekreacijos centro treneris).

Kiti klausimai.

Bendruomeninių organizacijų, su sprendimo priėmimo teise galinčių dalyvauti išplėstinėje seniūnaičių sueigoje, sąrašas skelbiamas https://alytus.lt/lt/savivaldybes-administracija/teisine-informacija. Organizacijos, atitinkančios nuostatų reikalavimus, dėl įrašymo į sąrašą gali kreiptis ne vėliau kaip likus 3 darbo dienoms iki sueigos. Patariamojo balso teise sueigoje gali dalyvauti miesto savivaldybės teritorijoje veikiančių nevyriausybinių organizacijų, tradicinių religinių bendruomenių atstovai.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą