Alytuje – valstybinės žemės sklypų pardavimo ir nuomos aukcionai

Pastaraisiais metais itin išaugo šalies gyventojų bei juridinių asmenų susidomėjimas valstybinės žemės sklypų įsigijimu nuosavybėn bei nuoma aukciono būdu. Būtent Valstybės žemės fondas teisės aktų numatyta tvarka ir vykdo šių žemės sklypų pardavimo ir nuomos aukcionus interneto svetainėje https://aukcionai.vzf.lt.

Šiais metais jau įvykdyti 185 valstybinės žemės sklypų pardavimo ir nuomos aukcionai, o už juos į valstybės ir savivaldybių biudžetus surinkta daugiau kaip 4 mln. Eur lėšų.

2020 – 2021 m. Valstybės žemės fondas įvykdė 5 valstybinės žemės sklypų, esančių Alytaus mieste, pardavimo ir nuomos aukcionus, o šiuo metu interneto svetainėje https://aukcionai.vzf.lt yra paskelbti dar 3 valstybinės žemės sklypų pardavimo aukcionai (aukcionų data – š. m. liepos 1 d.) ir 1 žemės sklypo nuomos aukcionas (aukciono data – š. m. rugpjūčio 17 d.).

Šiuo metu paskelbti šių valstybinės žemės sklypų, esančių Alytaus mieste, pardavimo
aukcionai:

• Pramonės g. 23E (pramonės ir sandėliavimo objektų teritorijos);

• Statybininkų g. 102 (komercinės paskirties objektų teritorijos);

• Nemuno g. 2 (komercinės paskirties objektų teritorijos).

Taip pat jau paskelbtas žemės sklypo, esančio Ulonų g. 67A, nuomos aukcionas (rekreacinės teritorijos).

Iš viso interneto svetainėje yra paskelbta ir birželio – rugpjūčio mėn. vyks beveik 300 valstybinės žemės sklypų pardavimo ir nuomos aukcionų. Visus šiuos paskelbus valstybinės žemės sklypų pardavimo ir nuomos aukcionus galima rasti interneto svetainėje https://aukcionai.vzf.lt

Valstybės žemės fondo informacija
 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą