Greta Miesto sodo – namelis su užrašu WC

Alytaus miesto savivaldybė su bendrove „Marstata“ pasirašė sutartį dėl konteinerinio tualeto įrengimo greta Miesto sodo. Jo pakraštyje netoli Alytaus rajono savivaldybės pastato per du mėnesius turėtų iškilti 6 metrų ilgio ir beveik 3 metrų pločio statinys. Savivaldybei per tris metus jis atsieis šiek tiek daugiau kaip 24 tūkstančius eurų. 

„Mes jį įsigyjame išperkamosios nuomos būdu, gali būti, kad atsiskaitysime ir anksčiau“, - sakė savivaldybės Miesto ūkio skyriaus vedėja Palmira Raškauskienė. 

Pasak jos, gyvenimas parodė, kad vykstant įvairiems renginiams, nuolat sode būriuojantis žmonėms, tokio pobūdžio statinys yra būtinas. Vienu metu juo pasinaudoti galės 8 asmenys. 
WC bus pritaikytas neįgaliesiems: su pandusu, kad į kabiną būtų galima patekti asmenims su neįgaliojo vežimėliu. Santechninė įranga bus metalinė, kiekvienoje sekcijoje (vyrų, moterų ir neįgaliųjų) bus įrengta ne tik po praustuvę ir vėjelį rankų džiovinimui, bet ir elektrinis šildymas. 

Sutartyje taip pat numatyta, kad visai įrangai tiekėjas suteikia 2 metų, o išorės apdailai – 3 metų garantiją. Jei konteinerio įranga sugenda garantiniu laikotarpiu, tiekėjas privalės pašalinti gedimą ar įrangą pakeisti nauja ne vėliau, kaip per 5 darbo dienas.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą