Laimingų ir saugių! – linki Alytaus miesto savivaldybės administracija

Dėkojame alytiškiams, papuošusiems savo namus ir įstaigas. Kaip ir kasmet jūs nuoširdžiai prisidedate, kad miestas šventiniu laikotarpiu būtų džiuginantis akį, gražus ir patraukiantis. Padarykime katu visi dar ir taip, kad Naujųjų Metų sutikimo vakarą jis būtų ir saugus. 

Alytus yra draugiškas aplinkai miestas, turintis daug žaliųjų erdvių. Čia diegiami aplinkai draugiški energijos taupymo ir gamybos būdai. Artėjame link klimatui neutralaus miesto statuso, tad pasitinkant 2022 metus Rotušės aikštėje fejerverkų šiemet nebus. 

Alytaus miesto savivaldybės administracija kreipiasi ir į renginių organizatorius, įstaigas, alytiškius, kviesdama Naujuosius Metus pasitikti be pernelyg didelio triukšmo, gąsdinančio mūsų augintinius, generuojančio papildomas atliekas, na, ir žinoma, galinčio sukelti pavojų mūsų pačių ar aplinkinių sveikatai arba turtui. 

Bengališkos ugnelės, žėrinčios girliandos, šypsenos ir geras žodis vienas kitam – tai juk irgi šviesa, lydinti ne tik iš širdies į širdį, bet ir į naują kitų metų dieną. 

Laimingų Naujųjų 2022 metų !


Alytaus miesto savivaldybės administracija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą