Tarptautinė pagyvenusių žmonių dieną: senjorai Alytaus miesto viešuoju transportu važiuos už 1-ą euro centą!

Jau tapusi savotiška tradicija, kad kiekvienais metais spalio 1-ąją, senjorams kelionė viešuoju transportu Alytuje, kainuoja vos 1 euro centą.  
Šie metai – ne išimtis! 

Simboline dovana galės pasinaudoti senjorai, sulaukę pensinio amžiaus – autobuso vairuotojui pateikę pensininko pažymėjimą ar kitą dokumentą, įrodantį, kad asmuo priklauso keleivių kategorijai, kuriai taikoma nuolaida.

Nuolaida bus taikoma visuose Alytaus miesto savivaldybės vietinio reguliaraus susisiekimo maršrutuose. Su šia lengvata susijusios išlaidos vežėjams kompensuojamos iš savivaldybės biudžeto lėšų.

Alytaus miesto viešojo transporto maršrutų tvarkaraščius rasite https://www.stops.lt/alytus, mobiliesiems telefonams skirta nuoroda https://m.stops.lt/alytus/.

Dėl išsamesnės informacijos apie Alytaus miesto viešąjį transportą prašome kreiptis mob. tel. 8 684 96 963 arba el. paštu transportas@alytus.lt.

Apie maršrutų aptarnavimo pažeidimus prašytume pranešti Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriui tel. (8 315) 55 128 arba el. paštu viesojitvarka@alytus.lt.

Dėl vairuotojų aptarnavimo pažeidimų prašytume informuoti vežėją – UAB „Kautra“, mob. tel. 8 617 68 467 arba el. paštu alytus@kautra.lt.

Informacija autobusų vairuotojams. Pensijinio amžiaus lentelė: https://www.sodra.lt/lt/senatves-pensijos-amziaus-lentele 

  • vairuotojai visus pensininkus vyrus praleidžia (2022 m. yra sukakę 64 metai ir 4 mėn.), kurie yra gimę iki: 1958 m. rugpjūčio 31 d.;
  • vairuotojai visas pensininkes moteris praleidžia (2022 m. yra sukakę 63 metai ir 8 mėn.), kurios yra gimę iki: 1959 m. balandžio 30 d.

Miesto ūkio skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą