Alytaus turizmo informacijos centras dalyvavo tarptautinėje turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur 2023“

Sausio 27–29 d. Alytaus turizmo informacijos centras (Alytaus TIC) dalyvavo  tarptautinėje turizmo parodoje „Adventur 2023“. Paroda vyko parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Tai spalvingas, ryškus ir nuotaikingas trijų dienų renginys, kuriame smalsūs turistai rado informacijos apie keliones, turizmo paslaugas, lankytinas vietas, maršrutus. 

Turizmo informacijos centro ir Alytaus kraštotyros muziejaus darbuotojai drauge kvietė lankytojus atvykti į Alytaus kraštą. Lankytojams buvo pristatomi teminiai, maršrutų ir kiti informaciniai leidiniai, kviečiantys aplankyti gražiausias Alytaus miesto ir rajono vietoves. Daug dėmesio sulaukė Kraštotyros muziejaus siūlytos edukacinės pramogos ir Alytaus TIC laimės ratas, kurį sukant buvo galima praturtinti žinias apie Alytaus kraštą ir laimėti įvairių prizų.

Alytaus TIC  parodoje ir turizmo profesionalams skirtame renginyje „Turizmo mainai“ pristatė Alytaus miesto ir rajono turizmo naujoves. Lankytojai galėjo sužinoti, ką galima pamatyti, ką paragauti, kur pramogauti, kur poilsiauti ir kaip smagiai bei turiningai praleisti laiką. 2023-iais Alytaus kraštas keliautojus pasitiko ne tik minėdamas Dzūkijos (Dainavos) krašto metus, tačiau ir pasiūlydamas naujus maršrutus, edukacijas, pramogas, šventes bei lankytinus objektus, kurie maloniai nustebino ne vieną. 

Kviečiant į Alytaus kraštą nebuvo užmiršta paminėti nė vienas turistinės paslaugos teikėjas, nė viena puiki Alytaus miesto ir rajono vietovė.

Alytaus turizmo informacijos centro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą