Kovo 24 d. minėsime Žemės valandą

Kovo 24 d. minėsime Žemės valandą. Kviečiame 20 val. atkeliauti į Rotušės aikštę ir kartu įjungti Žemės valandą!
Rotušės aikštėje šoksime, dainuosime, kartu kursime šilumą, gersime arbatą bei žavėsimės iškirtinai pasipuošusia Rotuše. Taip pat visi kartu galėsite dėlioti ir degti žvakutes ar užsukti į informacinį žaidimų stendą. O 20.30 val. prisidėkite prie Pasaulinės Žemės valandos ir kartu vienai valandai išjunkite nenaudojamos prietaisus, šviesą savo namuose.
Žemės valanda – tai globali iniciatyva, kviečianti visų šalių vyriausybes, verslo organizacijas, bendruomenes, vyrus, moteris ir vaikus išjungti šviesas vienai valandai ir tokiu būdu parodyti savo susirūpinimą planetos ateitimi.
Iniciatyva valandai išjungti šviesą prasidėjo nuo vieno miesto – 2007 m. Sidnėjuje pirmą kartą 2,2 milijonai žmonių išjungė šviesas, tokiu būdu pasisakydami prieš klimato kaitą. Vėliau ši aplinkos apsaugai skirta kampanija tapo globalia ir 2010 m. išplito jau 128 šalyse ir teritorijose.
Per keletą pastarųjų metų Žemės valanda tapo didžiausia aplinkosaugos kampanija planetos istorijoje, tačiau tai – tik pradžia. Žemės valanda siekia mažai ir taip pat daug. Jos tikslas – pranešti, kad kiekvienas žmogus turi galios pradėti reikšmingus pokyčius.
Besidalydami akimirkomis, nepamirškite parašyti šių metų Žemės valandos šūkio #CONNECT2EARTH

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą