Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninei – Lenkijos Respublikos ambasadorės padėka

Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktorius Artūras Vasiliauskas gavo Lenkijos Respublikos ambasadorės Lietuvoje Urszulos Doroszewskos laišką, kuriame ambasadorė dėkoja Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės darbuotojams, už pagalbą Lenkijos Respublikos piliečiams, 2018 m. kovo 1 d. patekusiems į avariją Alytaus rajone.

„Jūsų darbuotojų dėka Lenkijos Respublikos piliečiams greitai ir kokybiškai buvo suteikta pirmoji medicininė bei kita, būtina pagalba, nedelsiant užpildyti visi reikalingi draudimo dokumentai, todėl mūsų piliečiai galėjo greitai ir saugiau sugrįžti namo," – rašoma Lenkijos Respublikos ambasadorės Lietuvoje U. Doroszewskos pasirašytame laiške.

Ambasadorė ypatingus padėkos žodžius, už atsakingą požiūrį į darbą ir operatyviai teiktą informaciją Lenkijos Respublikos konsuliniam skyriui, skiria Alytaus apskrities S. Kudirkos direktoriaus pavaduotojui medicinai Dmitrijui Kačiurinui ir direktoriaus pavaduotojai finansams Vilmai Mikelionienei. Už suteiktą profesionalią pagalbą ligoniams, žmogiškumą ir rūpestį pacientais, ambasadorė dėkoja Priėmimo-skubios pagalbos skyriaus vedėjai Vilmai Krušnienei, skyrių, kuriuose buvo paguldyti Lenkijos Respublikos piliečiai, vadovams, gydytojams, slaugytojoms ir visam ligoninės personalui, kuris tą lemtingą naktį, pašauktas pareigos ir geros širdies, pavyzdingai atliko savo darbą.

„Visa širdimi viliuosi, kad Lenkijos piliečiai daugiau neatsidurs panašiose situacijose. Reiškiu padėką, už gerai atliktą tarnybą bei siunčiu nuoširdžius linkėjimus šauniam Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės kolektyvui," – šiomis eilutėmis baigiamas Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktoriui A. Vasiliauskui adresuotas Lenkijos Respublikos ambasadorės U. Doroszewskos laiškas.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą