Norintiems prekiauti Alytaus miesto viešosiose vietose – patogesnė tvarka


Nuo šiol asmenims, pageidaujantiems prekiauti ar teikti paslaugas Alytaus miesto viešosiose vietose ir norintiems gauti elektros energijos tiekimą, tereikės kreiptis į Alytaus miesto savivaldybės administraciją su prašymu išduoti leidimą prekiauti ar teikti paslaugas.
2018-05-30 savivaldybės tarybos sprendimu Nr. T-159 pakeitus Vietinės rinkliavos už leidimo prekiauti ar teikti paslaugas Alytaus miesto savivaldybės tarybos nustatytose viešosiose vietose išdavimą nuostatus, numatyta galimybė prekybininkams sumokėjus didesnę vietinę rinkliavą gauti elektros energijos tiekimą. Nuo šiol asmenys, norintys prekiauti ar teikti paslaugas miesto viešosiose vietose, galės pasirinkti ar kreiptis į energijos skirstymo operatorių ir gauti elektros energijos tiekimą su individualia apskaita, ar sumokėti didesnę vietinę rinkliavą ir gauti elektros energijos tiekimą nesudarydami atskirų sutarčių su energijos skirstymo operatoriumi.
Atkreipiame dėmesį, kad galimybė gauti elektros energijos tiekimą suteikiama priklausomai nuo konkrečios prekybos ar paslaugų teikimo vietos ir ten esančių techninių galimybių. Asmuo, pageidaujantis gauti elektros energijos tiekimą, privalo nurodyti atsakingą asmenį.
Galimybė gauti elektros energijos tiekimą, sumokėjus didesnę vietinę rinkliavą, numatyta šiose miesto vietose: Jaunimo parke, šalia Mažosios ir Didžiosios Dailidės ežerėlių, Miesto parke, Dainų slėnyje, prieplaukoje Nemuno g., Pirmajame Alytuje Piliakalnio g.
Greičiausias ir patogiausias būdas užpildyti prašymą išduoti leidimą prekiauti ar teikti paslaugas miesto viešosiose vietose – elektroninių paslaugų užsakymas www.alytus.lt/viesosios-e-paslaugos.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą