Įspūdingai pasipuošę Druskininkai kviečia pasitikti gražiausias metų šventes ir žada prizų lietų

 

Kalėdų sostinė - Druskininkai - prieš didžiąsias šventes visus nustebins naujomis magiškomis instaliacijomis, kurių dėka vos įvažiavus į kurortą kiekvienas pasijus lyg tikroje kalėdinėje pasakoje.
Žėrinčiomis instaliacijomis papuošta pagrindinė kurorto gatvė, centrinė pėsčiųjų alėja, parkai, Druskonio ežero pakrantė, kurioje praeivių žvilgsnius traukia spindintys medžiai, magiškos burtininkės ir grojančios fėjos, šokėjų iš pasakos pora bei specialiai žiemos šventėms sukurtas išskirtinis kurorto simbolis – trys karūnuotos pušys. Įspūdingą efektą sukuria ir žvilgantys gyvi žiemos fontanai, papuošti žėrinčiomis instaliacijomis-švieselių „vandens srovėmis“.
Jau šį savaitgalį šią Kalėdų pasaką papildys auksu žaižaruojanti profesionalių dizainerių sukurta karališka Kalėdų eglė ir mažųjų kurorto svečių itin mylima prakartėlė su gyvomis avelėmis. Šalia muzikinio fontano suspindės bendruomenės sukurtas daugiau kaip 50-ies originalių eglučių parkas. Kaip atrodys parkas išlieka staigmena iki pat jo atidarymo. Tačiau jau dabar aišku, kad galima tikėtis pačių netikėčiausių sprendimų!
„Kiekvienais metais šventiniam laikotarpiui sugalvojame kažką naujo ir išskirtinio - šiais metais bendruomenės ir verslo pastangomis taip pat sukursime dar neregėtą, originalią šventinę pasaką. Didžiąsias šventes kurortas pasitiks išskirtinai šventiškai pasipuošęs, su gausybe renginių ir atrakcijų - kviečiu visus atvykti į Druskininkus, puikiai praleisti laiką ir įspūdingai pasitikti Kalėdas bei Naujuosius metus“, - sakė Druskininkų savivaldybės meras R. Malinauskas.
O kokios šventės be dovanų? Druskininkai savo gerbėjams paruošė tikrą kalėdinį prizų lietų: nakvynę su pusryčiais viešbutyje FLORES su neribotu lauku vandens parke bei procedūra Druskininkų gydykloje, apsilankymus SPA centre FLORES ir Vandens parke, nakvynę su pusryčiais centre „Dainava“, romantiškas vakarienes restoranuose „Du Sel“ ir „Aero Gallery“.
Norite šių puikių prizų sau ir savo artimiesiems? Jums tereikia įsiamžinti patiems ar įamžinti savo šeimą šventiškai papuoštame kurorte ir nuotrauką iki gruodžio 31 dienos atsiųsti el.paštu foto@druskininkai.lt.
Laiške nurodykite savo vardą, pavardę ir miestą, iš kurio esate. Nuotraukas rasite Druskininkų savivaldybės Facebook paskyroje.
Tris laimėtojus išrinks Facebook vartotojai spausdami „patinka“, dar trys laimėtojai paaiškės burtų keliu. Visi laimėtojai bus paskelbti sausio 11 dieną.
Kviečiame prasmingai išnaudoti laisvalaikį, atvykti pasidžiaugti Druskininkuose Jums sukurta šventine pasaka, įspūdingai sutikti Kalėdas bei Naujuosius metus ir dalyvauti nuotraukų konkurse „Mano Kalėdos Druskininkuose“ .
Laukiame Jūsų.
Reikalavimai konkurso „Mano Kalėdos Druskininkuose“ nuotraukoms:
• Nuotraukos turi būti fotografuotos Druskininkų savivaldybėje.
• Nuotraukos turi būti ne mažesnės raiškos kaip 3 megabaitų, 3456×2345 pikselių.
• Nuotraukos gali būti retušuojamos.
• Konkurso dalyvis patvirtina ir užtikrina, kad pateiktos nuotraukos yra originalūs jo kūriniai.
• Konkurso dalyvis sutinka, kad konkursui atsiųstų jo nuotraukų autorių teisės yra perleidžiamos konkurso organizatoriui, kuris turi teisę nuotraukas naudoti Druskininkų reprezentavimo ir reklamavimo tikslais.
• Konkurse negali dalyvauti įžeidžiančio ar žeminančio turinio nuotraukos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą